desino kompetencer

Kompetencer

Inden for Web | Print | On - Offline Design | Video Rådgivining | gør at Desino.dk er mere end bare fancy indpakning. Desino.dk skaber værdi for vores kunder ved løbende at udvikle kompetencer samt gennem evne til altid at sætte det rette team til at løfte opgaven fra idé til resultat og vigtigst af alt, at få kunden til forstå hvordan det skal bruges i netop deres virksomhed og med deres ressourcer.

Hos Desino.dk er det vigtigt at det, der bliver købt og solgt har en værdi for dig som kunde. Samt at du som kunde forstår at bruge det med de nuværende ressourcer som din virksomhed har til rådighed. Desino.dk´s kompetencer ligger i at udarbejde løsninger som du kan og vil bruge i din virksomhed. Der er ingen grund til at købe noget man ikke bruger eller man ikke forstår hvordan man udnytter. Derfor kan du altid regne med en løsning som er udarbejdet omkring din virksomhed.

Det er vigtigt at huske - Alle kan købe en Porsche, men man skal også kunne kører den.

Grafisk design

Logo design, flyers, visitkort eller din virksomhedens nye visuelle identitet.

Grafisk design er en grundsten hos Desino.dk, da næsten alle opgaver, som der arbejdes med tager udgangspunkt i On - offline grafisk design.

Er der tale om et logo design til ny eller eksisterende virksomhed, en brochure som der skal præsenterer dine produkter, eller ønsker du at Desino.dk skal være med til at udarbejde din virksomheds helt nye visuelle identitet?

Alle digitale løsninger skal have det ene formål: at skabe værdi for din virksomhed og for at kunne skabe værdi kræver det indsigt, forståelse for din virksomhed og vigtigst af alt dine kunder. Udover at planlægge, designe og udvikle nye websites, apps og webshops tilbyder Desino.dk at sætte sig ind i det du er god til og det dine kunder elsker hos netop dig. Skulle man f.eks. designe en identitet for en café , ville man besøge cafeen , chatte med kunderne , og drikke kaffe der, så man forstår hvilken følelse det er at drikke en kaffe på netop din café. Først da vil vi begynde at udvikle ideer og sætte sig ind i hvad det er du ønsker at fortælle dine kunder.

Denne tankegang går igen i store som små projekter, for de har samme betydning for dig og din virksomhed.

Video & Animationer

Virksomhedspromo, imagepromo, profilfilm, produkt film og præsentationsfilm der er mange betegnelser for en filmtype men Desino.dk kalder det bare virksomhedsfilm. Virksomhedsfilm er et alment i vores daglig dag, vi har alle internet både der hjemme og på vores mobil og hastighedene bliver kun hurtigere og hurtigere. Derfor har flere og flere virksomheder fået blod på tanden når det handler om at benytte video, som en strategi, til at kommunikere sine budskaber, på en mere overkommelig og let fordøjelig måde. Kunden får herved, et ærligt, hurtigt og værdiskabende indblik i den pågældende virksomhed, produkt eller en bestemt stemning man ønsker at skabe.

Virksomhedsfilm fortæller det hele på ingen tid og du kan både skabe den ønskede stemning samt atmosfærer.

En virksomhedsfilm er klar og direkte kommunikation i lyd og billede – næsten som at være der selv. Budskaberne og relevante informationer kan afleveres på ingen tid på en væsentlig mere inspirerende måde end tekst og stillbilleder. Derudover kan det spredes over sociale medier som f.eks. Facebook, Youtube og ikke mindst direkte i din butik, på din hjemmeside - mulighederne er mange.

På samme måde kan man udnytte animationer til at skabe et rum, stemning eller et budskab man ønsker at gøre sine kunder, medlemmer opmærksom på.

Om det er Video eller animation, så kan de bruges i mange forskellige henseende som:

“Hvem er vi” film
Salgsværktøj for et nye produkter
Præsentation af virksomhedens serviceses, brand eller måske værdier
Instruktionsvideoer
Samlevejledning og funktionsvideoer

Mulighederne er mange!

Salg på nettet

Jeg markedsfører mig, jeg prøver at skabe mere salg igennem min hjemmeside eller webshop, jeg er på facebook, linkedin men der sker ikke rigtig noget!

Alle kan i dag købe en hjemmeside eller en webshop, men at få kunder til at besøge den kræver at man bliver set, tænker som ens kunder, markedsfører den de rigtige steder og ikke mindst at man forstår at få sine kunder til at gennemfører et køb eller måske vælge aktivt at tage ned og besøge din butik.

Men kan ofte købe sig til besøgende, om det måtte være igennem adwords, seo optimering eller fysiske annoncer. Men ofte glemmer man at fokuserer på hvordan kunden agerer når de lander på din side. Det er her at man flytter den besøgende og gør dem til en kunde. Måske har du allerede et fungerende setup, men du synes ikke at dine besøgende bliver til kunder, men det kan simpelthen være små ting, som gør at dine kunder vælger at forlade dig igen. Måske ved de ikke hvordan de søger på din side, den er måske uoverskuelig, måske giver du dem ikke nok muligheder når de ikke kan finde det rigtige produkt på din side og derved vælger de bare en anden. Alt efter hvilket setup man har i dag eller måske ønsker at etablerer kan Desino.dk gå i dybden og rådgive omkring de ting som man burde forbedre eller overveje i sin etableringsface.

Hos Desino.dk kaldes det for et webtjek.

Her handler det om at vi sammen finder frem til dine styrker og svagheder når det gælder din online markedsføring og sammensætter eller tilpasser den så det matcher dine mål, ressourcer samt dine kunder.

Strategi & Rådgivning

Har du gjort dig tanker omkring din online strategi?

Måske er det hele bare kommet lidt efter lidt og i dag kan du godt se at der mangler den røde tråd i dit udtryk.

Det kan også være du slet ikke er kommet i gang og ønsker at danne dit et overblik. Samt ønsker du gode råd samt vejledning i hvor du skal starte og slutte.

Udtryk som strategi og rådgivning er jo meget fine ord – Men hvad betyder det for mig som virksomhed?

Det er sådan set meget simpelt! Desino.dk kan hjælpe dig med at visualiserer dine tanker, rådgive dig i hvordan du skal tænke når det gælder salg på nettet, hvordan du skal håndtere din online markedsføring eller måske i hvordan du ikke skal gøre. Grundlæggende bygger strategi og rådgivning på et samarbejde, hvor du kender målet og Desino.dk baner vejen.

Totalløsning

Du mangler faktisk det hele, men ved ikke hvor du skal starte og hvad dit behov er, for at dække dine kunders.

Desino.dk kan hjælpe dig med at sætte ord på dine tanker, skabe en strategi, designlinje samt en visuel identitet. Som giver et ensartet indtryk hos dine kunder.

En totalløsning er i ordets forstand - Alt

Dog kan det bare være rådgivning for hvordan du skal gribe det hele an eller måske har du brug for hele paletten af logo design, visitkort, hjemmeside - webshop, signatur design til dine emails, t-shirts osv.

Her vil Desino.dk kunne hjælpe dig, så lad os tage en dialog omkring dine behov og finde frem til en løsning - Et skridt af gangen.

j

Projektledelse

Du sidder med markedsføringen, du kører adwords og får udarbejdet SEO på din hjemmeside eller webshop. Men virker det? Går det lige op eller får du det EKSTRA ud af det?

Det kan være svært at gennemskue om det hele nu går op i en højere enhed og derudover bruges der som ofte en del tid på at følge op, organisere samt ikke mindst gennemskue om det hænger sammen.

Eller måske er du slet ikke gået i gang med at kigge på online markedsføring af din virksomhed?

Under alle omstændigheder kan du lade Desino.dk gennemgå dine muligheder, eller nuværende setup for at se hvor man kan optimerer eller konkret lukke det da det måske ikke giver den forventet effekt. Desino.dk kan hjælpe med at projektstyrer dine løsninger, eller måske bare skabe et overblik.

Det gælder alt inden for online og offline markedsføring.

9393 3993 – [email protected]

Har du et projekt du godt kunne tænke dig at vende, så giv lyd fra dig ?

Giv lyd - klik her
Share This