mariaprokesch.dk

Maria Prokesch

Maria Prokesch som er selvstændig guldsmed arbejder med lækre, eksklusive smykker og personlige vielsesringe lavet på bestilling. På hendes værksted bliver der udført mange specialopgaver af meget høj håndværksmæssig kvalitet kombineret med smukt design. Maria´s kunder stiller høje krav til hele processen og i den forbindelse ønskede Maria ligeledes et online udtryk der kunne følge hendes projekter og ikke mindst vise hvad hun står for.

Med fokus på den grafiske linje samt det genrelle udtryk hjalp Desino.dk, maria med at indramme de tanker og ønsker hun havde på en simple og elegant måde, så hendes projekter fik den bedst mulige præsentation. Derudover har Desino.dk hjulpet med både en præsentationsvideo hvor kunden får et indblik i hele produktionen af et sæt vielsesringe fra A - B.

Maria gør meget ud af sine socialemedia hvor hun blandt andet har over 4.000+ følgere på Facebook. Da vi startede Maria´s facebook projekt op i sin tid ønskede maria at det bare skulle være i sammenavn men efter en dialog omkring SEO og optimering fik vi hurtigt fat i navnet “Vielsesringe” så hendes Facebookside kom til at hedde: https://www.facebook.com/Vielsesringe

I den forbindelse udarbejde vi ligeledes en video promo som kan ses herunder.

www.mariaprokesch.dk

Projekt

Website
Videopræsentation
Videopromo
Sociale medier

9393 3993 – [email protected]

Har du et projekt du godt kunne tænke dig at vende, så giv lyd fra dig ?

Giv lyd - klik her
Share This