Martin Egesø

 

Med mere end 10 års erfaring som designer samt kreativ nørd, holder jeg mig konstant ajour med nye tendenser, tekniske muligheder så jeg altid kan tilbyde min kunder den bedste løsning.

Mine kunder beskriver mig som professionel og kreativ. Jeg er altid lyttende i forhold til kundens ønsker, og sammen diskuterer vi målgruppe, budskab og udtryk. Det skal være klart for alle parter, hvad målsætningen er, og det er mit mål at overgå jeres forventninger.

Det jeg gør, er det jeg er!

Jeg er stolt af det jeg laver, og jeg stiller mig ikke tilfreds med en middelmådig løsning som ikke vil blive brugt af kunden. Det endelige resultat afspejler hvem og hvad Desino er, og det er naturligvis blandt de bedste – hver dag og med hver en løsning om det er et visitkort eller videopræsentaiton.

Kombinationen af kompetencer!

Som tidligere sælger,  Ejendomsmægler og Ad Manager samt Marketingsansvarlig for DK Online i Odense, har jeg i kombination med min uddannelse og erfaring som grafiker opbygget kompetencer så mine projekter ikke kun er flotte og tekniske men vigtigst af alt værdiskabene for mine kunder.

Som Peter Timmerman fra SplendIT siger:

Martin er en sjælden kombination af Sælger og Designer hvilket er en kæmpe force. Hvor den typiske sælger kan have svært ved at bakke designerens finurligheder op, er Martin i sit rette element - hans argumenter, erfaringer og tilgang til projekter og løsninger er udarbejdet med fokus på begge områder. Derudover har Martin en utrolig sans for detaljer og kræser gerne ekstra for at være ikke bare ét men to skridt foran “forventningerne.

Dedikation!

Jeg fokusere altid på at have en tæt relation til mine kunder. De kender mig og omvendt. Desino er aldrig langt væk, og jeg er villige til at gøre, hvad der kræves for at opnå de opsatte målsætninger. Det har været den centrale arbejdsform og –indstilling hos Desino siden firmaet så dagens lys, og det er det stadig.

Resultater!

Jeg stræber efter at skabe innovative, flotte og unikke digitale løsninger til mine kunder – men mest af alt stræber jeg efter at levere effektive løsninger som kunden kan bruge som et værdiskabene element i deres salgsprocess. Kampagner eller løsninger er sjældent et mål i sig selv for mine kunder og derfor heller ikke for mig. Succesen ligger ikke i designet eller konceptet, men i de opnåede resultater.

9393 3993 – [email protected]

Har du et projekt du godt kunne tænke dig at vende, så giv lyd fra dig ?

Giv lyd - klik her

Udtalelser

Er du på udkig efter en kreativ virksomhed der tager dit firma seriøst? Så hør hvad kunderne siger om Desino!

Tusinde tak for en super god ide, et fantastisk oplæg, strålende samarbejde og et flot resultat. Desino har en god indlevelse og super fornemmelse for hvad mit firma står for. Jeg glæder mig til mange flere projekter sammen med Desino.dk Maria Prokesch

mariaprokesch.dk

Martin er en sjælden kombination af Sælger og Designer hvilket er en kæmpe force. Hvor den typiske sælger kan have svært ved at bakke designerens finurligheder op, er Martin i sit rette element – hans argumenter, erfaringer og tilgang til projekter og løsninger er udarbejdet med fokus på begge områder. Derudover har Martin en utrolig sans for detaljer og kræser gerne ekstra for at være ikke bare ét men to skridt foran forventningerne. Peter Timmerman

SplendIT - AccessFlex

Det færdige resultat af layoutet til de sociale medier, hjemmesiden, logodesign samt bil designet bærer præg af konsensus. Hos Korsør Hvidevarecenter ønsker vi derfor fremadrettet at benytte Martin som vores faste samarbejdspartner når der for eftertiden skal udarbejdes grafisk arbejde. Per Morgen

Korsør Hvidevarecenter ApS

Bare til info, jeg er en røvbesværlig kunde!

Som vil have det hele spiller 100%, som jeg har det i mit hoved og samtidig ændre jeg mening hele tiden. Men når det så er sagt, så må jeg sige at Martin har lavet en utrolig flot, tidsvarende og skræddersyet hjemmeside til mig. Igennem hele processen har han haft et utrolig overblik og været lydhør for min behov (som hele tiden ændrede sig) og arbejdet meget målrettet.

Når Martin arbejder er der ikke langt fra tanke til handling, som gør man får en meget professionel oplevelse.

Jeg vil bare sige – SUPER SERVICE og HØJ KVALITET vil til enhver tid anbefale Martin.

Miguel Calderon

Another Solution

Vi blev anbefalet Desino.dk af en forretningsforbindelse, da vi skulle have lavet en ny hjemmeside. Desino.dk lyttede til vores ønsker, og kom op med en flot, brugervenlig løsning. Jeg vil ligeledes anbefale Desino.dk til alle som ønsker en seriøs samarbejdspartner.

I det hele taget har samarbejdet med Desino.dk været en behagelig oplevelse. Desino.dk er kompetent, hurtig og leverer til tiden. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og Desino.dk er i dag vores faste samarbejdspartner.

Jesper Seistrup

Borring Plast A/S

Desino ApS

Share This