Vi har gjort det nemt for dig at

Se hvad vi laver for vores kunder

Hos Desino laver vi et hav af annoncer for de livsværker vi arbejder med. Vi arbejder med mange forskellige brancher og derfor har vi en bred erfaring med hvad der virker og ikke virker. Vores kunder ønsker ikke at vise det som alle de andre gør, derfor bruger de Desino til at udarbejde deres content. Det er alt fra billeder, video til ren grafisk materiale.

For at du kan få indblik og blive inspireret.
Så samlet lidt fra forskellige brancher herunder, så du nemt kan se noget af det content, vi tidligere har produceret for forskellige livsværker.

Livsværker der betror os med annoncering

Unik content

Vi elsker content og vi er gode til det

Forskellen på Desino og mange andre markedsføringsbureauer, er at vi udover at få vist dine annoncer, så kan vi faktisk også producere dem for dig. Hos Desino står vi ofte for hele produktionen og vi har også vores egne modeller hvis du fortrækker dette. 

Når vi hjælper vores livsværker med at lave content har vores kunder en fordel. For vi ved hvad der virker og hvordan det helt præcis skal skydes, så det passer til Facebook, instragram eller din hjemmeside.

Billeder

Udover video skyder vi også billeder for vores kunder

Både på lokation og i vores studie. Så om det er fashion hos dig eller produktbilleder i vores studie, så har vi faciliteterne til at leverer unik
content til dig og husk “We make it personal.

Skal vi tage en

Uforpligtende
snak om dine muligheder

Pernille-Louise Lenskjold

Chief Sales Officer & Partner
6059 9006

Hvorfor skal du vælge Desino som din partner?

Personligt samarbejde

Et samarbejde med Desino er som en rigtig god rejse – fyldt med gode oplevelser, og når vi i fællesskab har dannet dine rammer, har man lyst til at tage af sted igen. Vi er med hele vejen: fra den grundlæggende idé til den stærke strategi & længere endnu.

Dit livsværk

Vi går dybt ind i dit livsværk, forstår de økonomiske sammenhænge og sætter altid klare målsætninger med udgangspunkt i transparente eksekveringsplaner. Vores fokus bygger på et tæt samarbejde om at vækste dit livsværk.

Vores tilgang

En tilgang til dit livsværk og vores fælles samarbejde, starter ud med en læringsfase og herefter en væsentlig vækst jf. de online marketing tilgange der er valgt. Det er her du bruger os til en indsat i én isoleret kanal eller til en 360 graders digital marketing strategi.

Det er her vores tilgang omfavner vores tilgang som er "We Make It Personal"