Hvem

Desino ApS
Agerskellet 46
8920 Randers NV

Tlf.: +45 9393 3993
E-mail: [email protected]

CVR-nr.: 35683062

Handelsbetingelser

  1. Desino ApS handler primært med erhvervsdrivende, hvorfor alle oplyste priser af Desino ApS er angivet i danske kroner og eksklusiv moms. Dette omfatter også priser på hjemmesiden desino.dk eller udsendte tilbud direkte til kunden.
  2. Desino ApS holder gerne et indledende og møde for at afklare, om vi er et godt match.
  3. Kunden garanterer, at alle elementer af tekst, billeder eller andet grafisk arbejde kunden giver Desino ApS, enten ejes af kunden selv, eller at kunden har tilladelse til at bruge dem. Når kunden giver Desino ApS tekst, billeder eller andre billeder, accepterer kunden at beskytte Desino ApS mod ethvert krav fra en tredjepart, hvis intellektuelle ejendom, vi bruger.
  4. Det er kundens endelige ansvar at sikre, at evt. tekster herunder navne, kontaktinfo mv. er korrekte, billeder er rigtige, inden kunden siger ’GO’ før Go-live’ af en ny hjemmeside.
  5. Desino ApS må henvise til, og bruge de materialer vi producerer sammen i egen markedsføring, medmindre andet aftales.
  6. Hjemmesideprojekter faktureres løbende pr måned alt efter hvad der er lavet og lagt af tid. Det er naturligvis med udgangspunkt i at holde det aftalte budget. Ligeledes sikre det økonomien for begge parter og ingen kommer i klemme økonomisk i projektet.

Betaling

7.1 Betaling – faktura for opgaver fremsendes digitalt til den registeret mail. Betalingsfristen er 8 dage (med mindre andet er aftalt). 50% af tilbuddet betales inden opstart og de resterende betales ved overdragelse

7.2 Kørsel faktureres med statens takst pr. kørt kilometer.

7.3. Desino ApS timepris er pr. 1/1 2021 kr. 795,- ex. Der er aftalt fast pris på projektet her. Men opgaver derudover aftales pr time eller pr projekt.

7.4 Hvis en betaling af et abonnement på drift, hosting eller modul ikke overholdes, er Desino berettet til at lukke ned for siden.. Dog med varsel på 14 dage.

7.5 Der pålægges driftomkostninger til systemet på 2% af omsætningen i shoppen. Desino modtager faktura fra Sumo og samme beløb videresendes til kunde.

Se sumo driftpriser her

Moduler
8.1 Hvis kunden har købt en modul-aftale hos Desino ApS bliver det tilknyttet i Desinos controlpanel hos Sumo og efterfølgende faktureres pr måned. Såfremt det er et modul der koster penge.

8.2 Såfremt kunde bliver udsat for hacking angreb, og eller andre fejl vil Desino ApS bestræbe sig, men dog ikke forpligte sig til at udbrede disse. Udbedring af fejl forårsaget af kunden vil blive faktureres særskilt.

Ansvar

110.1 Desino ApS står ikke til ansvar for kundens manglende IT-kundskaber og problematikker opstået herom. Desino ApS vil dog som udgangspunkt oplærer kunden i brug af sin hjemmeside ved levering af produktet samt leverer videoguides.

10.2. Desino ApS kan ikke gøres ansvarlig for nogen former for tab eller skader. Dette indebærer f.eks. tab data og fortjeneste. Alt data omkring jeres site ligger hos sumo og de kører Google Cloud backup som tages flere gange dagligt.

10.3 Desino ApS kan ikke drages til ansvar til for direkte eller indirekte økonomisk tab. Dette omfatter – men ikke begrænset til – driftstab, følgeskader, tab der kan henføres til mistede eller ændrede data og/eller avancetab.

10.4 Desino ApS kan aldrig stilles til ansvar for data beliggende på kundens egne serverer – Herunder kunders egne e-mails eller data liggende på kundens selvvalgte webhotel.

10.5 Det er kundens eget ansvar, at sørge for alt materiale på hjemmesiden er gældende indenfor lovgivning omkring ophavsret. Desino ApS kan dermed ikke stilles til ansvar for brud af ophavsret, hvor det er kundens egen pligt at være berettiget til at bruge det anvendte materiale.

10.6 Desino ApS gør opmærksom på, at der kan opstå nedetid i forbindelse med redeligeringer af domæner eller ændringer i DNS, hvilket Desino ApS ej heller kan stilles til ansvar for.

10.7 Kunden står selv for sin mailhostning. Har man en shop, står Sumo for alle systemmails der sendes ud via shoppen.

10.8 Desino ApS kan ikke drages til ansvar, såfremt kundens hjemmeside eller webshop har/får nedetid eller fejl som følge af hosting eller, problemer med Sumo, tilhørende plugins, eller i forbindelse med opdatering af disse.

10.9 Såfremt kunden rejser et erstatningskrav over for Desino ApS, kan dette under ingen omstændigheder overstige summen projektets samlede pris eller summen af kundens samlede betalinger som er fundet sted de seneste seks måneder.

10.10 Desino ApS kan ikke kontrollere placeringer på diverse søgemaskiner. Dette betyder derfor også, at Desino ApS ikke kan stilles til ansvar overfor faldende placeringer på søgemaskiner såsom Google, Bing eller Yahoo – hverken før, under eller efter lanceringen af en ny hjemmeside.

10.11 Desino ApS kan ikke drages til ansvar såfremt Desino ApS er behjælpelige med juridisk vejledning – eksempelvis angående privatlivspolitik. Desino ApS anbefaler altid at gå til en fagkyndig ved juridiske gøremål.

10.12 Såfremt kundens hjemmeside og eller webshop hackes eller der af anden art kommer uautoriserede ind på hjemmesiden kan Desino ApS ikke drages til ansvar.

10.13 Hvis Desino ApS udsender et tilbud på udførsel af et projekt, hvor det viser sig at opgaven ikke kan laves, så forbeholder Desino ApS sig retten til, at kunne annullere den pågældende aftale eller tilbagebetale kunden for den del af opgaven som ikke kan laves.

Ret til ændringer forbeholdes. Derudover er der ikke noget med småt.

Så ved du at dine data bliver behandlet korrekt.
Når du besøger Desino.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der evt. vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor er der uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies
De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

_cfduid: Udbudt afpushcrew.com udløber efter 1 år. Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik. Bruges af Pushcrew, som beskrives længere nede.

moove_gdpr_popup: Udbydes af rikkeekelund.dk. Udløber efter 365 dage. Registrerer om den besøgen de har accepteret cookiebanneret, så man undgår, at banneret vises igen ved igen besøg.

Præference cookies
Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at
indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

_ga: Udbydes af Google Analytics. Udløber efter 2 år. GA-cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

_gat og _gid: Google Tag Manager: Udløber efter 1 år. Google Tag Manager indsamler ikke personlige oplysninger. Dette værktøj muliggør integrationen og administrationen af mine tags. Tags er små kodestykker, som jeg bruger til at måle trafik og besøgendes adfærd, til at registrere effekten af min onlineannoncering eller til at teste og optimere mine hjemmesider. Du kan få flere oplysninger om Google Tag Manager her.

_wingify_pc_uuid og wingify_donot_track_actions: Udbydes af rikkeekelund.dk og udløber efter 9999 dage. : Denne cookie benyttes i forbindelse med multi-variate-tests. Dette gør hjemmesiden i stand til at ændre og kombinere elementer på hjemmesiden , for igennem effektivitetsmålinger at finde den bedste kombination. Bruges i Pushcrew, som beskrives længere nede.

Markedsførings-cookies
_fbp, _fr og tr: Udbydes af Facebook.com og udløber efter 3 måneder. Jeg anvender Facebook Pixels til identifikation af websitebrugere med henblik på evt. markedsføring af facebookopslag.

r/collect: Udbydes af doubleclick.net og udløber, når sessionen afsluttes. Denne cookie benyttes til at sende data til Google Analytics omkring brugeres enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og en heder.

et_bloom_optin_optin_9_fc7dcc0781_imp: Udbydes af Desino.dk og udløber efter et år.

Sikkerhed
Defender Pro: Defender Pro er et tredjepart sikkerheds- og firewall plugin, som jeg bruger til at beskytte mit website mod hacker-angreb. Med Defender Pro opretter og gemmer jeg en aktivitetslog, der registrerer IP-adresse, Brugernavn, e-mailadresse og sporer brugeraktivitet (som når en bruger fremsætter en kommentar). Information vil blive opbevaret lokalt i 30 dage.

Akismet
Med Akismet plugin indsamler jeg oplysninger om besøgende, der kommenterer. De oplysninger, jeg indsamler, indeholder den kommenterende IP-adresse og de oplysninger, der leveres direkte af den kommenterende, f.eks. navn, brugernavn, e-mail adresse, hjemmeside-url og selve kommentaren.

Andet
PushCrew: PushCrew er en push notifikation service, som du kan tilmelde dig fra forsiden af websitet. Hvis du har tilmeldt dig denne service, kan du enten framelde dig, næste gang, jeg sender en notifikation. Eller også kan du gøre det herfra.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du

tilmelder dig mit nyhedsbrev (se mere i afsnittet om nyhedsbrev)
kommenterer på min blog tilmelder dig notifikationer på blog-kommentarer
skriver til mig via kontakformularen.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Via Google Analytics indsamler jeg og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Disse oplysniger opbevares i 24 måneder.

Brug af konktktformular: WordPress gemmer en optegnelse over alle formularindsendelser. Dine data kan blive slettet af mig. Du kan anmode om en rapport over gemte data, der relaterer til din e-mailadresse. Jeg sletter beskeder i WordPress efter højst tre måneder.

Beskeder sendt via hjemmesidens kontaktformularer sendes krypteret via SSL.

Nyhedsbrev
Campaignmonitor (sætter ikke cookies): Jeg bruger MailChimp som platform for udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et Amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA:

Dit navn
Din e-mailadresse

Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Herefter vil jeg slette dine oplysninger inden for 14 dage. Kontakt mig på [email protected], hvis du ønsker, at jeg gør det med det samme.

Indholdet af nyhedsbrevet
Jeg sender kun nyhedsbreve, e-mails og anden elektronisk kommunikation med salgsfremmende oplysninger (herefter “nyhedsbrevet”), hvis modtagere har givet sit samtykke.
Abonnementsprocessen – dobbelt opt-in og opbevaring af oplysninger
Tilmelding til mig nyhedsbrev kræver “double opt-in” proces. Det betyder, at du efter registrering har modtager en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din registrering. Denne bekræftelse forhindrer, at nogen kan registrerer sig ved hjælp af en e-mailadresse, der ikke er deres.

Tilmeldingen til nyhedsbrevet er logget, så jeg kan bevise, at registreringsprocessen opfylder de lovmæssige krav. Dette inkluderer opbevaring af registrerings- og bekræftelsestider samt IP-adressen.

Oplysningerne om mine nyhedsbrevmodtagere, nemlig fornavn og e-mailadre og alle andre data, der er beskrevet i denne meddelelse, gemmes på MailChimp-serverne i USA.

Tilmeldelsesdata
Du skal kun oplyse dit fornavn og din e-mailadresse for at kunne abonnere på nyhedsbrevet. Fornavnet bruges kun til at personliggøre nyhedsbrevet.

Desino overfører aldrig dine data til tredjepart.

Statistik og analyse
Vores nyhedsbrev indeholder “web beacons”, som er små gennemsigtige billedfiler, der ved hjælp af campaignmonitor tillader mig at analysere, hvordan vores nyhedsbreve bruges. Når du åbner nyhedsbrevet, indsamles oplysninger som f.eks. IP-adresse, browseren og din e-mail-klient. campaignmonitor bruger de indsamlede data på denne måde til tekniske forbedringer af tjenesterne.

Til statistisk analyseformål registreres det også, om nyhedsbreve åbnes, og hvornår de åbnes, og hvilke links der klikkes på. Disse oplysninger kan matches til individuelle nyhedsbrevmodtagere til tekniske formål. Analysen af disse data gør det muligt for mig at blive klogere på om brugernes læsevaner og justere indholdet i overensstemmelse med brugernes interesser.

Afmelding og tilbagetrækning af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke til disse databeskyttelsesoplysninger om nyhedsbrevet og campaignmonitor, hvilket annullerer dit abonnement på mit nyhedsbrev.

Dette annullerer også dit samtykke til distribution via campaignmonitor og statistiske analyser. Det er desværre ikke muligt at tilbagekalde tilladelse til statistisk dataindsamling, mens du abonnerer.

Hvert nyhedsbrev indeholder i slutningen et link til afmelding af nyhedsbrevet, der giver dig mulighed for at afmelde dig (tilbagetrække samtykke. Du kan også maile [email protected] for at opdatere din e-mailadresse, eller for at anmode om, at jeg sletter din e-mailadresse.

Datasikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af indhold.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger
Kontaktperson: Martin Egesø – Desino ApS – Adresse: Agerskellet 46 – 8920 Randers C – CVR: 35683062 – Telefon.: 93933993 – Mail: [email protected] – Website: https://desino.dk

General Data Protection Regulation.

I dette afsnit vil vi give dig oplysninger om, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig og til hvilke formål.

Vi indsamler og behandler kun oplysninger om dig i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets Databeskyttelsesforordning 2016/679 af 27. april 2016 (“Databeskyttelsesforordningen”) med tilhørende retsakter samt heraf afledt national lovgivning (“Databeskyttelseslovgivningen”).

Desino er dataansvarlig for de personoplysninger vi indsamler for at give dig adgang til og for kunne tilbyde dig tjenesten, for at opfylde dine anmodninger, for at optimere hjemmesiden og for at kunne markedsføre vores og vores samarbejdspartneres produkter og ydelser over for dig. Udbyder af Tjenesten og dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Desino ApS
Agerskellet 46
8920 Randers NV

Tlf.: +45 9393 3993
E-mail: [email protected]

CVR-nr.: 35683062

Vi er ikke dataansvarlig for de personoplysninger, som du selv vælger at uploade på tjenesten eller for de oplysninger, der er indeholdt i din kommunikation med leverandøren og andre tredjeparter.

De oplysninger du via Tjenesten eller i øvrigt videregiver til leverandør m.m. bliver leverandøren dataansvarlig for.

Læs vores databehandleraftale med vores serverudbyder

Hvilke oplysninger vi indsamler om dig, til hvilke formål og på hvilket retsgrundlag.

Når du besøger desino.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden desino.dk. Dette er f.eks. oplysninger om, hvilken type browser du bruger og informationer om din computer, din IP-adresse, og oplysninger om, hvordan du bruger hjemmesiden, hvilke sider du besøger, og hvilke links du klikker på, din trafik til og fra Tjenesten, henvisnings-URL-adresse, annoncedata, standardweblogoplysninger og oplysninger indsamlet via cookies, web beacons og lignende teknologier.m.m. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og desino.dk’s funktion samt foretage målrettet markedsføring. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre desino.dk samt vise dig relevante tilbud. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og e-mailadresse, og vi registrerer, at du har bedt os sende nyhedsbreve med markedsføring fra os og vores samarbejdspartnere. Formålet er at kunne efterkomme din anmodning og for at kunne varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du opretter en profil / projekt på www.desino.dk, beder vi dig oplyse en række stamoplysninger, herunder dit navn, adresse, e-mail og telefon. Såfremt du repræsenter en virksomhed skal Du også oplyse om du er medejer af eller ansat i virksomheden. Du kan ikke oprette en profil uden, at du giver os disse oplysninger. Vi skal bruge disse oplysninger for at kunne give dig adgang til Tjenesten og tilbyde dig de ydelser og services, der er knyttet til Tjenesten, herunder for at kunne formidle kontakt til værksteder, der vil give tilbud på bilreparation mv. til dig i overensstemmelse med dit ønske. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b.

Du har via Tjenesten mulighed for at uploade dit eget materiale i form af dokumenter f.eks. billeder eller tegninger mv. Du har mulighed for at dele dette indhold med vores registeret leverandører. Du er selv ansvarlig for det materiale, du uploader og vælger at dele med andre.

Når du anmoder om tilbud på en opgave, bliver oplysninger om dit projekt og anden data du har indtastet samt opgaven du ønsker tilbud på, gjort tilgængelig for de tilknyttede leverandører, så de kan vurdere opgaven og evt. afgive et tilbud. Dine kontaktoplysninger videregives alene til den leverandør, hvis tilbud du accepterer. Leverandøren vil herefter kunne kontakte dig via din oplyste e-mail og telefonnummer. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b.

Når du kommunikerer med os, herunder via mail eller telefon, indsamler vi de oplysninger, som du vælger at give til os og den rådgivning eller bistand, som du ønsker. Formålet er at kunne kommunikere med dig og efterkomme dine anmodninger. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b.

Videregivelse af dine oplysninger
Vi videregiver alene dine personoplysninger til andre dataansvarlige i det omfang, det er beskrevet i nærværende betingelser. Herudover sker der ikke videregivelse af personoplysninger uden dit udtrykkelige samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil ved lov eller anden retlig forpligtelse, der påhviler os, eller det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til bl.a. teknisk drift, vedligeholdelse og forbedringer af Tjenesten, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

De pågældende virksomheder har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller beskadiges, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med Databeskyttelseslovgivningen eller i strid med vores instruks.

Dine rettigheder
Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsret
Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om indsigt i vores behandling af dine personoplysninger, herunder hvilke kategorier af oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål behandlingen tjener, kategorier af modtagere af oplysninger m.m. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til [email protected] Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Ret til berigtigelse
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Hvis du har yderligere spørgsmål til GDPR, så skriv venligst en e-mail til [email protected]

Retten til sletning
I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks hvis du tilbagekalder et samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til indsigelse
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger.

Retten til at klage
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan bl.a. indgives på mail [email protected] eller telefon +45 33 19 32 00.

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder bedes du kontakte os på [email protected] Vi forbeholder os dog ret til at afvise henvendelser der er åbenbart grundløse eller overdrevne, især fordi de gentages, ligesom vi kan betinge besvarelsen af et rimeligt gebyr.

Sletning af oplysninger
Oplysninger indsamlet om din brug af desino.dk slettes senest, når du ikke har besøgt hjemmesiden i 5 år. Oplysninger gemmes i 5 år, da intervaller mellem besøg på værkstedet kan være op til eller mere end 5 år, og det er derfor en forudsætning for, at desino service fungerer efter hensigten.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet slettes, når dit samtykke til nyhedsbrevet trækkes tilbage.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din oprettelse af profil vil automatisk blive slettet, når du sletter din profil eller såfremt du ikke har logget på din brugerprofil i 5 år og ikke logger på senest 1 måned efter, at vi har givet dig meddelelse på den oplyste e-mail, at vi agter at slette din profil.]. Beskeder på fora med videre vil dog være tilgængelig efter sletning af profil.

Sletning af din profil
Du kan til enhver tid vælge selv at slette din profil og/eller de oplysninger og materiale, du har selv har uploadet på Tjenesten. Ved sletning af din profil skal du dog være opmærksom på, at evt. indlæg i fora og beskeder sendt til andre fortsat vil være tilgængelig for modtagerne, og disse indlæg og beskeder vil ikke blive slettet. Er din profil inaktiv i mere end 6 måneder eller ved krænkelser af disse betingelser, forbeholder vi os retten til at slette eller deaktivere din profil, og de oplysninger og materiale du har uploadet helt eller delvist.

Vi forbeholder os endvidere retten til – uden varsel – at ophøre med at udbyde Tjenesten og dermed at slette din profil i sådant tilfælde og dette gælder ligeledes leverandørprofiler.

Sletning af din persondata
Du har retten til at blive glemt og få al din persondata, vi har hos Desino, slettet. Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, så log venligst ind på din profil og gå til ’Indstillinger’. Her kan du slette din profil. Hvis du har yderligere spørgsmål til GDPR, så skriv venligst en e-mail til [email protected]