C&C ISENKRAM

Fra lokal til en af Danmarks største isenkræmmer på 6 år.

Desino er i dag ansvarlig for alt hvad der har med vor online aktiviteter af gøre.

Alt fra det grafiske til optimering af købsprocesser og generel projektstyring i forbindelse med nye online samarbejdspartnere og alt indenfor annoncering og rådgivning.

Flemming Bødker
Indehaver og Direktør, CC Isenkram​

01.

Fakta

KUNDE

C&C Isenkram

Service

360 løsning

Kanaler

SoMe, Google & Email

Markeder

Danmark

TYPE

e-commerce

+20.000

Leads indsamlet til kundelisten

12x

ROAS i bred annoncering

+1.000

5-stjernet anmeldelser på Trustpilot

26%

Årlig vækst i e-mailomsætning år-for-år

Hvordan bruger

C&C Isenkram vores services

01.

Content

Når det drejer sig om udarbejdelse af content for C&C Isenkram, står vi for næsten det hele. Det gælder billeder og video optagelser i butik samt i vores studie som primært bruges til produktion af vores online kampagner.

Derudover står vi for produktion af bannere til hjemmeside samt online annoncer.


Læs mere om content her

03.

Webshop

Vi hjælper med opdatering af grafiske elementer på webshoppen når der aktiveres nye kampagner, så annoncering og shoppen sender de samme ensartede budskaber.

Derudover yder vi teknisk support på systemet.


Læs mere om Website / Webshops her

02.

Annoncering

På annonceringsdelen, står vi for alle deres markedsføringskanaler, som facebook, google ads, google shopping, instagram og snapchat.

Derudover producerer vi alle nyhedsbrevskampagner med alt fra tekster, grafik og produkter efter aftale med cc-isenkram. Vi håndtere dermed alle online aktiviteter.


Læs mere om annoncering her

04.

Personlig rådgivning

Vi yder løbende rådgivning når det gælder nye tiltag på shoppen eller når det gælder markedsføring på tværs af de brugte kanaler. Derudover er vi med på sidenlinjen, når der skal etableres nye håndteringsprocesser, rådgivning til optimering af salg eller kundeservice håndtering.


Læs mere om personlig rådgivning

02.

Opgaven & Resultat

Tillid og loyalitet gennem et halvt årti

CC Isenkram – En familieejet virksomhed gennem 110 år – administreres i dag af Flemming Bødker. CC Isenkram har en fysisk butik i Randers og en Webshop hvor de sælger isenkram til flere hundrede tusinde danskere årligt.

CC Isenkram tog fat i Desino for 6 år siden, angående nogle problemer på hans eksisterende hjemmeside. 

Siden da har Desino hjulpet CC Isenkram med bl.a. forbedringer af eksisterende hjemmeside, en effektiv digital multi-channel marketing strategi og en udvidelse af forretningen til at inkludere et eCommerce-setup som har sprunget rammerne for uafhængige isenkræmmer og hvad der ellers tidligere har været muligt. 

Udover hele e-commerce delen har vi stået for genforhandlinger af indløsningsaftaler til online og fysisk, effektivisering og optimering af håndtering processer.

I dag varetager Desino alt online markedsføring for CC Isenkram igennem følgende kanaler: Paid Social – Email Marketing – Google Annoncering – Content – Projektstyring – Personlig Rådgivning

Resultatet har skabt genlyd i hele Danmark og gjort at C&C Isenkram i dag vurderes til at være blandt de største på det danske isenkræmmer marked. Vi skabe massivt boost i salget, som nu har givet nye vækstmål for det kendte danske brand.

03.

Nytænkning

Tilførelse af nye kanaler til det digitale setup

I Juni af 2021 fik vi en ny Paid-Social specialist ind I Desino som efter at have analyseret CC Isenkrams daværende setup nærmere stod det klart, at CC Isenkrams daværende e-mailmarketing  nærmest ikke var eksisterende.

Det skulle der laves om på! 

Desino valgte at kører en test på indsamling af data samt planlagde vi en stratetisk håndtering af den data, så vi kunne få mest muligt ud af den.

Kort efter begyndte vi på indsamling af leads til CC Isenkrams kundeliste via Facebook lead-ads og en popup-form på hjemmesiden, og i August af 2021 søsatte vi et splinternyt e-mail marketing setup for CC Isenkram.

Setuppet bestod af følgende 👇

  • Automatiske e-mailserier mod nye kunder, segmenteret på baggrund af købsadfærd
  • Automatiske e-mailserier mod hhv. førstegangskunder, gentagne kunder og loyale kunder
  • 4 nyhedsbreve om måneden, med skræddersyede tilbud til kundeklubben.

CC Isenkram har i dag et gennemført e-mailmarketing setup, der i gennemsnit står for ~11% af deres månedlige omsætning, automatisk indhenter nye leads og indsamler service-anmeldelser.

85.000,- kr

Gns. omsætning pr. nyhedsbrev sendt i 2021

+1.000

5-stjernet anmeldelser på Trustpilot

12%

Tilsætning til totalomsætning i 2021

“Jeg har nu samarbejdet med Desino i næsten 6 år, og det har været med et udgangspunkt som næsten ikke var eksisterende,
da vi mødte hinanden første gang.

Efter utallige forsøg med både lokale og udenlandske virksomheder, valgte jeg at give Desino et skud, inden jeg ville se om min online strategi skulle revideres kraftig. Det er nu 6 år siden og i dag har vi en sund online virksomhed som supplere vor eksisterende butikker fysisk.
Desino er i dag ansvarlig for alt hvad der har med vor online aktiviteter af gøre.

Alt fra det grafiske til optimering af købsprocesser og generel projektstyring i forbindelse med nye online samarbejdspartnere og alt indenfor annoncering og rådgivning.

Kan kun give vor varmeste anbefalinger til Desino, specielt hvis du som os ikke har tid og mulighed for at centrerer din digitale strategi.”

Flemming Bødker
Indehaver og Direktør, CC Isenkram

Skal vi tage en

Uforpligtende
snak om dine muligheder

Emil Buur

CMO & Partner
Salg, SoMe & Email marketing
5188 6850