Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

CONTENT ONGOING + DRIVE

CONTENT ONGOING Er er perfekt til dig som ved at fremtiden for din markedsføring er igennem video.

Denne løsning er til dig som allerede ved at videomarkedsføring er afgørende. Til dig som ved at flere videoer + billeder og annoncering er er afgørende, for at fange din målgruppe og nå de forventede resulater.

Med CONTENT ONGOING udarbejder vi sammen en digital strategi for hvad der skal kommunikeres, hvordan og hvor. Derudover sætter vi en række målsætninger for hvad vi ønsker at opnå med det content der laves. Så vi får det mest effektive resultat.

Indover 1 måned, produceres der, 1 videoer af 60 sek eller 6 videoer af 15 sekunder alt efter hvad der passer bedst til din målsætning og kundegruppe. Du får 10 professionelle billeder, taget i mit studie eller på location alt efter behov.

Denne løsning er perfekt til dig, som ved at videomarkedsføring er afgørende for måden du kommunikere, brand, produkter og services i fremtiden.

Når første del af dit nye content er udarbejdet, bliver herefter flyttet over til vores CONTENT DRIVE koncept. Grundlæggende er det her at dit materiale får liv og bliver set af den definerede målgruppe. CONTENT DRIVE bygger på vores nuværende digitale strategi kombineret med den data vi får ind når vi starter det hele op. Læs mere i bunden af denne side.

Lad mig ringe dig op

CONTENT ONGOING er det rigtige valg for dig som ved at fremtiden er video. For dig som som har brug for en samlet pakke, ét sted. Lad mig uddybe endnu mere. Indtast dine information og lad os sammen tage en snak om hvad dit behov er og om Content Ongoing er det rette valg for dig.

  Jeg accepterer at Desino ApS må kontakte mig via telefon og email

  En digital strategi, skaber fundament!

  En afgørende forudsætning for at have succes med videomarkedsføring starter med en digital strategi, hvor vi sammen gennemgår jeres nuværende annonceringskanaler og finder frem til hvor du har god aktivitet, vi får sat mål på succes rater og jeres overordnede marketings mål for at se sammehængen.

  Vi går i dybden med jeres nuværende kunderejse fra brand kendskab til køb, og med afsæt i dette, finder vi i fællesskab frem fortrukne medie, jeres forudsætninger for succes og en visuel strategi for udformingen af det pågældende content.

  Et video koncept på 4 eller 12

  For at få mest muligt ud af konceptet videomarkedsføring, er det af afgørende betydning vi sammen diffenere din målgruppe og hvor de befinder sig. Altså har du mest trafik på instagram, facebook eller måske har du allerede godt med trafik på din hjemmeside.

  Vi skal finde frem til hvad din succes rate er for der er stor forskel på hvordan en video udformes alt efter om du ønsker at lave “Push” annoncering på facebook hvor du forventer en direkte handling, det kan også være du har en god kanal på instagram og ønsker “Brand og sortiment” opmærksomhed. Eller måske har du godt med besøgende på din hjemmeside eller webshop, men har brug for mere opmærksom på en service eller et produkt.

  Det kan også være du har brug for en løsning som dækker bredt og både fungere på facebook, instagram og internt på din hjemmeside. For at jeg kan lave det optimale materiale, som henvender sig bedst til din målgruppe, skal jeg kende dine fortrukne markedsføringskanaler. Det er her hvor vi sammen skal finde frem til om 1 videoer af 60 sekunder eller 6 videoer af 15 sekunder – alt efter hvad der fungere bedst.

  Billeder der supplere

  Til enhver video hører gode billeder!

  Ja vi kender alle ordsproget, at video siger mere en 1000 ord og det gør det! Men for at supplere tages der altid 10 billeder pr. 60 sekunders video samt 3 billeder pr. 15 sekunders videoer.

  Dette er både for at at have det helt rigtige billede til videoen inden den starter – altså et thumbnail billede. Derudover tages der billeder fra scenerne, så de matcher den video der er udarbejdet. Det kan blandt andet være en fordel hvis du på instagram laver et post eller en story om at du har lagt en ny video på facebook eller f.eks. på din hjemmeside. De kan også bruges til lave ekstra visualisering, på en produktunderside på din webshop eller intent på din hjemmeside.

  Derfor supplere gode billeder dit nye video content!

  Giv dit nye content liv.

  Du ved at dit nye content i form af video og billeder, skal have liv online. I CONTENT ONGOING har jeg i samarbejde med emilnissen.dk inkluderet CONTENT DRIVE i én samlet pakkeløsning, hvor alt er samlet under et tag og til en fordelagtige priser..

  I CONTENT ONGOING aftales der et fælles møde – online eller fysisk hvor vi gennemgår dine behov, dine målsætninger og ikke mindst alt hvad der følger med i denne løsning. Vi snakker om hvad du har i dag, hvad der eventuelt mangler og hvordan vi kommer i gang!

  Der er ingen tvivl om at video er effektivt men det er afgørende at dine videoer og billeder får liv på nettet, så de ikke bliver begravet på side 3, på din hjemmeside og aldrig bliver set, så vil det aldrig have den effekt og ramme de nødvendige forudsætninger, der ligges for at skabe værdi til dig og dine kunder..

  Derimod kan CONTENT ONGOING være en total strategi for din virksomhed når det gælder onlinemarkedsføring, da det både dækker indhold med billeder og video, samt online annoncering på både sociale medier og måske google ads? Det kan hjælpe dig med at komme ud til kunder som ikke tidligere har fundet frem til dig, det kan med den rette planlægning og digital strategi være af afgørende betydning for hvordan du fremadrettet kommunikere til dine kunder.

  CONTENT ONGOING + DRIVE inkludere følgende:

  Optagelser i studie eller på location med efterfølgende redigering og lyddesign.

  2 t. strategisk workshop samt 1-2 koncept forslag/md. og løbende dataanalyse af de resultater vi får ind.

  Vi hjælper dig med opsætning af facebook business manager, Google Ads og hele markedsføringsdelen, alt efter hvad vores digitale analyse, viser hvor du får mest værdi på din investering.

  Video eller video og billed content?

  I dag er spørgsmålet ikke, om din virksomhed skal bruge video og billeder i sin markedsføring! Nej det handler meget mere om hvilken type du skal bruge. Det handler i langt større grad om, hvad du vil med video? Skal du vise hvem og hvad du kan? Skal du bruge det internt til medarbejderudvikling eller ønsker du flere salg i din webshop?

  Så det vigtigt du tager stilling til om du søger en video eller video content. 8 ud af 10, ved godt at video er vigtig og de skal bruge det til at kommunikere til deres målgruppe om det er internt eller ekstern. Men ofte er der ikke sat et mål, med det content som man står med. Typisk bliver den delt et par gange på facebook eller instagram også ligger den fast på en underside på ens hjemmeside eller webshop. Det er præcis her at det går galt med video og billed markedsføring, for det svarer simpelthen til at købe en flot bil, uden at sætte hjul på den. Det kræver en strategi at bruge videomarkedsføring! Men lad mig hjælpe dig med at finde svaret!

  Du ved at du skal bruge 1 video!
  Måske skal du holde et event, det kan være du skal bruge en profilvideo eller det kunne være en træningsvideo til internt brug i virksomheden?

  Denne løsning er til dig som allerede ved at videomarkedsføring er afgørende. Til dig som ved at flere videoer er et must, for at fange din målgruppe eller måske fordi du ønsker mere trafik eller salg på din webshop?