Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

CONTENT STARTER

Er mere end “bare” en video – Det er en digital stategi!

Denne løsning er til dig som allerede ved at videomarkedsføring er afgørende. Til dig som ved at flere videoer + billeder er et must, for at fange din målgruppe eller måske fordi du ønsker mere trafik eller salg på din webshop!

Med CONTENT STARTER udarbejder vi sammen en strategi for hvad der skal kommunikeres, hvordan og hvor. Derudover sætter vi en række målsætninger for hvad vi ønsker at opnå med det content der laves. Så vi får det mest effektive resultat.

CONTENT STARTER er en god indgangsvinkel til hvordan du og din virksomhed kan komme til at arbejde med videomarkedsføring.

Indover 1 måned, produceres der, 1 videoer af 60 sek eller 6 videoer af 15 sekunder alt efter hvad der passer bedst til din målsætning og kundegruppe. Du får 10 professionelle billeder, taget i mit studie eller på location alt efter behov.

Denne løsning er perfekt til dig, som gerne vil give videomarkedsføring et seriøst skud.

CONTENT STARTER kører som minimum indover 3 måneder. Denne løsning sammensættes så den passer til netop dit behov og målgruppe.

Lad mig ringe dig op

Lad os tage en snak om hvorvidt “CONTENT STARTER” er det rigtige valg for dig og din virksomhed og om det faktisk giver dig den værdi du søger samt hvad dit mål er med videomarkedsføring.

  Jeg accepterer at Desino ApS må kontakte mig via telefon og email

  En digital strategi, skaber fundament!

  En afgørende forudsætning for at have succes med videomarkedsføring starter med en digital strategi, hvor vi sammen gennemgår jeres nuværende annonceringskanaler og finder frem til hvor du har god aktivitet, vi får sat mål på succes rater og jeres overordnede marketings mål for at se sammehængen.

  Vi går i dybden med jeres nuværende kunderejse fra brand kendskab til køb,  og med afsæt i dette, finder vi i fællesskab frem fortrukne medie, jeres forudsætninger for succes og en visuel strategi for udformingen af det pågældende content.

  Et video koncept på 2 eller 6

  For at få mest muligt ud af konceptet videomarkedsføring, er det af afgørende betydning vi sammen diffenere din målgruppe og hvor de befinder sig. Altså har du mest trafik på instagram, facebook eller måske har du allerede godt med trafik på din hjemmeside.

  Vi skal finde frem til hvad din succes rate er for der er stor forskel på hvordan en video udformes alt efter om du ønsker at lave “Push” annoncering på facebook hvor du forventer en direkte handling, det kan også være du har en god kanal på instagram og ønsker “Brand og sortiment” opmærksomhed. Eller måske har du godt med besøgende på din hjemmeside eller webshop, men har brug for mere opmærksom på en service eller et produkt.

  Det kan også være du har brug for en løsning som dækker bredt og både fungere på facebook, instagram og internt på din hjemmeside. For at jeg kan lave det optimale materiale, som henvender sig bedst til din målgruppe, skal jeg kende dine fortrukne markedsføringskanaler. Det er her hvor vi sammen skal finde frem til om det er 1 video af 60 sekunder eller 6 videoer af 15 sekunder, alt efter hvad der fungere bedst for dig og dit koncept.

  Billeder der supplere

  Til enhver video hører gode billeder!

  Ja vi kender alle ordsproget, at video siger mere en 1000 ord og det gør det! Men for at supplere tages der altid 10 billeder pr 60 sekunders video samt 3 billede pr 15 sekunders videoer.

  Dette er både for at at have det helt rigtige billede til videoen inden den starter – altså et thumbnail billede. Derudover tages der billeder fra scenerne, så de matcher den video der er udarbejdet. Det kan blandt andet være en fordel hvis du på instagram laver et post eller en story om at du har lagt en ny video på facebook eller f.eks. på din hjemmeside. De kan også bruges til lave ekstra visualisering, på en produktunderside på din webshop eller intent på din hjemmeside.

  Derfor supplere gode billeder dit nye video content!

  Giv din video liv med Content Drive.

  Måske har du allerede kørende markedsføringskanaler. Du har måske et firma tilknyttet som står for annoncering og hvis ikke? Så har jeg tæt samarbejde med emilnissen.dk og sammen har vi lavet fordelagtige pakkeløsninger både på pris og indhold.

  I CONTENT STARTER pakken, er emilnissen.dk ikke en del af prisen, da det er tilkøb. Men hvis det er et ønske, vil jeg sætte Emil ind i alle aspekter af det aftalte, så han er bedst muligt klædt på til opgaven. Derudover kommer vi til have løbende rapportering af data for at vurdere forløbet.

  Men det er afgørende at dine videoer og billeder får liv på nettet. Hvis de bliver begravet på side 3, på en hjemmeside som har meget få besøgende, så vil den aldrig have de nødvendige forudsætninger for at skabe værdi til dig.

  Derimod kan CONTENT STARTER er det muligt at tilkøbe CONTENT DRIVE til en fordelagtig pris på den samlede løsning. Det vil være med til at booste din eksisterende markedsføring, det kan hjælpe dig med at komme ud til kunder som ikke tidligere har fundet frem til dig, det er med den rette planlægning og digital strategi af afgørende betydning for hvordan du fremadrettet kommunikere til dine kunder for at du og dine kunder får værdi også når det gælder videomarkedsføring.

  Om du har en kørende annoncering eller ej, så kan jeg hjælpe med at samle trådende hos mig, så du får mest ud af dit nye video content.

  Video eller video og billed content?

  I dag er spørgsmålet ikke, om din virksomhed skal bruge video og billeder i sin markedsføring! Nej det handler meget mere om hvilken type du skal bruge. Det handler i langt større grad om, hvad du vil med video? Skal du vise hvem og hvad du kan? Skal du bruge det internt til medarbejderudvikling eller ønsker du flere salg i din webshop?

  Så det vigtigt du tager stilling til om du søger en video eller video content. 8 ud af 10, ved godt at video er vigtig og de skal bruge det til at kommunikere til deres målgruppe om det er internt eller ekstern. Men ofte er der ikke sat et mål, med det content som man står med. Typisk bliver den delt et par gange på facebook eller instagram også ligger den fast på en underside på ens hjemmeside eller webshop. Det er præcis her at det går galt med video og billed markedsføring, for det svarer simpelthen til at købe en flot bil, uden at sætte hjul på den. Det kræver en strategi at bruge videomarkedsføring! Men lad mig hjælpe dig med at finde svaret!

  Du ved at du skal bruge 1 video!
  Måske skal du holde et event, det kan være du skal bruge en profilvideo eller det kunne være en træningsvideo til internt brug i virksomheden?

  Video, billeder og online annoncering samlet i én pakke. Du får en digital strategi, både når det gælder dit indhold og hvordan du markedsfører det, professionelle billeder samt giver vi det liv online, så du kan ramme dine mål.