COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Så ved du at dine data bliver behandlet korrekt.

Introduktion

Når du besøger Desino.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der evt. vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor er der uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies
De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

_cfduid: Udbudt afpushcrew.com udløber efter 1 år. Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik. Bruges af Pushcrew, som beskrives længere nede.

moove_gdpr_popup: Udbydes af rikkeekelund.dk. Udløber efter 365 dage. Registrerer om den besøgen de har accepteret cookiebanneret, så man undgår, at banneret vises igen ved igen besøg.

Præference cookies
Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at
indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

_ga: Udbydes af Google Analytics. Udløber efter 2 år. GA-cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

_gat og _gid: Google Tag Manager: Udløber efter 1 år. Google Tag Manager indsamler ikke personlige oplysninger. Dette værktøj muliggør integrationen og administrationen af mine tags. Tags er små kodestykker, som jeg bruger til at måle trafik og besøgendes adfærd, til at registrere effekten af min onlineannoncering eller til at teste og optimere mine hjemmesider. Du kan få flere oplysninger om Google Tag Manager her.

_wingify_pc_uuid og wingify_donot_track_actions: Udbydes af rikkeekelund.dk og udløber efter 9999 dage. : Denn e cookie benyttes i forbindelse med multi-variate-tests. Dette gør hjemmesiden i stand til at ændre og kombinere elementer på hjemmesiden , for igennem effektivitetsmålinger at finde den bedste kombination. Bruges i Pushcrew, som besskrives længere nede.

Markedsførings-cookies
_fbp, _fr og tr: Udbydes af Facebook.com og udløber efter 3 måneder. Jeg anvender Facebook Pixels til identifikation af websitebrugere med henblik på evt. markedsføring af facebookopslag.

r/collect: Udbydes af doubleclick.net og udløber, når sessionen afsluttes. Denne cookie benyttes til at sende data til Google Analytics omkring brugeres enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og en heder.

et_bloom_optin_optin_9_fc7dcc0781_imp: Udbydes af rikkeekelund.dk og udløber efter et år.

Sikkerhed
Defender Pro: Defender Pro er et tredjepart sikkerheds- og firewall plugin, som jeg bruger til at beskytte mit website mod hacker-angreb. Med Defender Pro opretter og gemmer jeg en aktivitetslog, der registrerer IP-adresse, Brugernavn, e-mailadresse og sporer brugeraktivitet (som når en bruger fremsætter en kommentar). Information vil blive opbevaret lokalt i 30 dage.

Akismet
Med Akismet plugin indsamler jeg oplysninger om besøgende, der kommenterer. De oplysninger, jeg indsamler, indeholder den kommenterende IP-adresse og de oplysninger, der leveres direkte af den kommenterende, f.eks. navn, brugernavn, e-mail adresse, hjemmeside-url og selve kommentaren.

Andet
PushCrew: PushCrew er en push notifikation service, som du kan tilmelde dig fra forsiden af websitet. Hvis du har tilmeldt dig denne service, kan du enten framelde dig, næste gang, jeg sender en notifikation. Eller også kan du gøre det herfra.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du

tilmelder dig mit nyhedsbrev (se mere i afsnittet om nyhedsbrev)
kommenterer på min blog
tilmelder dig notifikationer på blog-kommentarer
skriver til mig via kontakformularen.
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Via Google Analytics indsamler jeg og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Disse oplysniger opbevares i 24 måneder.

Brug af konktktformular: WordPress gemmer en optegnelse over alle formularindsendelser. Dine data kan blive slettet af mig. Du kan anmode om en rapport over gemte data, der relaterer til din e-mailadresse. Jeg sletter beskeder i WordPress efter højst tre måneder.

Beskeder sendt via hjemmesidens kontaktformularer sendes krypteret via SSL.

Nyhedsbrev
Campaignmonitor (sætter ikke cookies): Jeg bruger MailChimp som platform for udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et Amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA:

Dit navn
Din e-mailadresse
Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Herefter vil jeg slette dine oplysninger inden for 14 dage. Kontakt mig på kontakt@desino.dk, hvis du ønsker, at jeg gør det med det samme

Indholdet af nyhedsbrevet
Jeg sender kun nyhedsbreve, e-mails og anden elektronisk kommunikation med salgsfremmende oplysninger (herefter “nyhedsbrevet”), hvis modtagere har givet sit samtykke.
Abonnementsprocessen – dobbelt opt-in og opbevaring af oplysninger
Tilmelding til mig nyhedsbrev kræver “double opt-in” proces. Det betyder, at du efter registrering har modtager en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din registrering. Denne bekræftelse forhindrer, at nogen kan registrerer sig ved hjælp af en e-mailadresse, der ikke er deres.

Tilmeldingen til nyhedsbrevet er logget, så jeg kan bevise, at registreringsprocessen opfylder de lovmæssige krav. Dette inkluderer opbevaring af registrerings- og bekræftelsestider samt IP-adressen.

Oplysningerne om mine nyhedsbrevmodtagere, nemlig fornavn og e-mailadre og alle andre data, der er beskrevet i denne meddelelse, gemmes på MailChimp-serverne i USA.

Tilmeldelsesdata
Du skal kun oplyse dit fornavn og din e-mailadresse for at kunne abonnere på nyhedsbrevet. Fornavnet bruges kun til at personliggøre nyhedsbrevet.

Jeg overfører aldrig dine data til tredjepart.

Statistik og analyse
Mit nyhedsbrev indeholder “web beacons”, som er små gennemsigtige billedfiler, der ved hjælp af campaignmonitor tillader mig at analysere, hvordan mine nyhedsbreve bruges. Når du åbner nyhedsbrevet, indsamles oplysninger som f.eks. IP-adresse, browseren og din e-mail-klient. campaignmonitor bruger de indsamlede data på denne måde til tekniske forbedringer af tjenesterne.

Til statistisk analyseformål registreres det også, om nyhedsbreve åbnes, og hvornår de åbnes, og hvilke links der klikkes på. Disse oplysninger kan matches til individuelle nyhedsbrevmodtagere til tekniske formål. Analysen af disse data gør det muligt for mig at blive klogere på om brugernes læsevaner og justere indholdet i overensstemmelse med brugernes interesser.

Afmelding og tilbagetrækning af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke til disse databeskyttelsesoplysninger om nyhedsbrevet og campaignmonitor, hvilket annullerer dit abonnement på mit nyhedsbrev.

Dette annullerer også dit samtykke til distribution via campaignmonitor og statistiske analyser. Det er desværre ikke muligt at tilbagekalde tilladelse til statistisk dataindsamling, mens du abonnerer.

Hvert nyhedsbrev indeholder i slutningen et link til afmelding af nyhedsbrevet, der giver dig mulighed for at afmelde dig (tilbagetrække samtykke. Du kan også maile kontakt@desino.dk for at opdatere din e-mailadresse, eller for at anmode om, at jeg sletter din e-mailadresse.

Datasikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af indhold.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@desino.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger
Kontaktperson: Martin Egesø – Desino ApS – Adresse: Agerskellet 46 – 8920 Randers C – CVR: 35683062 – Telefon.: 93933993 – Mail: kontakt@desino.dk – Website: https://desino.dk

Dialogen starter her

Vil du gerne vide mere om
ovenstående, så du naturligvis
altid velkommen til at ringe
eller skrive.

 

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!