Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Hvad får jeg og hvad koster det?

Her får du indblik!

Mange skriver som udgangspunkt at det er en svær størrelse at sætte pris på en film. Men hos Desino ser vi det lidt anderledes, for du køber heller ikke et hus, uden at kende prisen, eller en bil uden at vide hvilken bil det er!

Men først! Hvad kan video gode billeder, gøre for dig?

Det kan effektiv formidle af dine budskaber
Med en veldrejet video kan du skabe stærk kommunikation direkte til din målgruppe, hvor både kropssprog, tone, underlægningsmusik samt design elementer alt sammen styrker, dit budskab og rammer din målgruppes behov. Med video kan man kombinere disse medier, og skabe levende kommunikation, der fanger målgruppens opmærksomhed og endnu vigtigere får dem til at fortage en handling.

Giv dine kunder video, det er det de vil have
Video er afgørende, det fremmer dit budskab, produkt eller service omgående. På nettet, og særligt de sociale medier, boomer med videoindhold, som både skal være med til at give underholding, give os budskaber og ikke mindst motivere os til at gøre et køb. Derfor er din målgruppe vant til video og de forventer også at du bruger video. Med video kan du stille skarpt på detaljer, du kan give “døde” produkter liv og endnu vigtigere du kan skabe behov hos din målgruppe, som de måske vidste eller ikke vidste de havde.

Video siger mere end 1000 billeder…. Men kombineret rammer du den lige i r….
Når din service, dit produkt eller måske brand skal kommunikeres til din målgruppe, er video oplagt, fordi man kan tage kunden med på en rejse, der viser kernen af organisationen, produktet eller den service man leverer og mindst de værdier man har. Men mindst ligeså vigtigt, kan man søger for at kunden bliver ramt præcis på deres ønsker:

Sælger du f.eks. take away, så er det fint med en præsentation af din restaurant og man ser folk gå rundt og lave lækker mad. Men skære man ind til benet ville en produktvideo måske være mere direkte hvor du har din mad i fokus. Kombineret med at du kører din videokampagne kl 16:00 på en lørdag eller søndag, i en radius af 2 km – Så ved du at du rammer relevante kunder, som sidder med et behov som du kan dække.

Kombinere du det med flotte billeder, som også kører via kampagner på de sociale medier, så har du den perfekte opskrift.

Video og billeder booster din online markedsføring, når der bliver sat hjul på!

Kort og godt: Googles algoritmer prioriterer hjemmesider med videoindhold – og det må du ikke overse i din SEO-strategi. Derudover når videoindhold på Facebook op til 135% større organisk spredning, og det handler ikke bare om visninger: 85% af brugere vil være mere tilbøjelige til at købe et produkt online, efter at have set en video. Det er måske værd at tage med!

Hos Desino arbejder vi tæt sammen med Emil Nissen fra emilnissen.dk, som er ekspert i at sætte hjul på dine videoer og billeder samt sikre at de bliver set af de helt rigtige personer, så du bruger dine markedsføringskroner bedst muligt – Når du vælger en løsning fra Desino.dk, og mangler gode ideer til hvordan det skal effektiviseres kan Desino og Emil hjælpe dig med at give din video og billeder liv på nettet, så du kan få flere besøgende og optimere din markedsføring.

 • Den lille
 • 3595 DKK
  • Klip
  • Farvetilpasning
  • 1 stk lyd-fil
  • 1 kameraer
  • Studie optagelser
  • 1 stk full HD udgave 10 – 20 sek
  • ½ dages optagelse af 4 timer i studie
 • Den mest solgte
 • 6995 DKK
  • Klip
  • Storyboard
  • Color grade
  • Lyd-design
  • 1 kameraer
  • Studie optagelser eller location hos dig
  • 1 stk. full HD udgave – 40 til 1 min
  • 1 stk. 1080×1080 Instagram udgave
  • 1 dages optagelse af 8 timer
  • 1 dages postproduktion
  • 5 stk billeder til print, web og social
 • Den store
 • 11995 + DKK
  • Klip
  • Storyboard
  • Avanceret color-grade
  • Lyd-design
  • 1-2 kameraer
  • Studie optagelser eller location hos dig
  • 1 stk. full HD udgave – 40 Sek +
  • 1 stk. 1080×1080 Instagram udgave
  • 1 stk. Instagram story teaser 10 sek.
  • 1 til 2 dages optagelse af 8 timer +
  • 2-3 dages postproduktion
  • 15 stk billeder til print, web og social

Priseksempler

Pris: 6995 DKK

Pris: 6995 DKK

Pris: 11995 DKK

Pris: 3595 DKK

Pris: 6995 DKK

Pris: 3595 DKK

Pris: 6995 DKK

Pris: 11995 DKK

Pris: 6995 DKK

Få et tilbud på dit projekt allerede i dag!

Send en besked herunder med korte træk om dine tanker, så hjælper Desino selvfølgelig med at sammensætte den helt rigtige produktion der passer både til dit produkt og din pengepung.

Jeg er interesseret i den "Lille" løsning.Jeg er interesseret i den "Mest solgte" løsning.Jeg er interesseret i den "Stor" løsning.

Jeg accepterer at Desino ApS må kontakte mig via telefon og email

Typer af video

Produkt

(Videoen her er pakken “Den mest solgte”)

Der findes mange produktvideoer, som virker sjuskede og uoverskuelige. Hvis I vælger Desino, er I sikre på at få en velproduceret produktvideo, som illustrerer jeres produkts kvaliteter på en levende, fængende og skarp måde.

Uanset produktets kompleksitet kan vi skabe en video, som giver et overblik over specifikationer og funktioner. Produktvideoer er velegnet til brug på f.eks. en Webshop. Upload din produktvideo direkte på siden eller embed den fra YouTube, og lad dine kunder se, hvordan dit produkt fungerer, vis dem funktion og kvalitet. Det giver en bedre konvertering af dine produkter.

Events

(Videoen her er pakken “Den mest solgte”)

Det er afgørende for prisen, om vi på forhånd skal udtænke en story for at skabe en unik eventfilm, eller om man blot ønsker en stemningsfilm fra dagen.

Vi elsker at skabe anderledes og medrivende produktioner, og en eventfilm kan med en smule filmmagi og forberedelse gøres til en helt særlig produktion, der skiller sig ud fra mængden af eventfilm og de såkaldte ’after movies’

Profil

(Videoen her er pakken “Den store”)

En profilvideo viser fortællingen om jeres brand på en levende måde. Formålet er at fange modtagerens opmærksomhed og hurtigt skabe interesse for jeres brand.

Profilvideoen kan hjælpe jer med at få formidlet jeres virksomhed på en overskuelig og forståelig måde specielt hvis du har behov for at forklare kort om, hvem I er, og hvad jeres styrker er. På den måde er det nemmere for modtageren at få indsigt i jeres unikke profil, Når de besøger din hjemmeside, eller dine profiler på de sociale medier, det giver altid et bedre billede af virksomheden, end du vil kunne beskrive med tekst.

Interview

(Videoen her er pakken “Den mest solgte”)

Har brug for en professionel optagelse af et interview, f.eks. medarbejderudtalelser, en leder der skal kommunikere et vigtigt statement mm., så kan vi hjælpe.

Optagelse af interviews er en svær disciplin. Du skal have styr på lyd, lyssætning, kunne spotte en effektiv baggrund, arbejde med dybdeskarphed og generelt skabe en komposition, der er behagelig for seeren at kigge på. Derudover skal du sørge for, at din interviewperson er afslappet og føler sig tryg i situationen, så du opnår et godt slutresultat.

Vi har stor erfaring med optagelser af interviews, og kan tilbyde at optage interviews til 6.995 kr. pér arbejdsdag plus kørsel.

Derefter kan du selv vælge om du blot ønsker råoptagelserne tilsendt, eller om vi skal klippe, farvelægge og lydmixe interviewet for dig til en mindre merpris.

Lad din markedsføring afspejle dine produkter

Hvad er en god video? Jamen grundlæggende handler det om, at kvaliteten af filmen skal afspejle kvaliteten af Dit produkt- eller ydelse. Optager du selv en video på din smartphone men samtidig sælger en varer af høj kvalitet, så hænger det ikke sammen med det visuelle og derfor kan man hurtigt komme til at skræmme kunderne væk! Sælger man et discountprodukt,  skal din film også være retsvisende for både pris og kvalitet? Jamen betyder det så at man kun kan lave film til dyre produkter eller services? Nej! bestemt ikke, men det er afgørende hvordan du præsenterer det!

Der er mange måder at få ligningen til at gå op, så filmproduktionen passer både til Jeres forventninger- og budget. Derfor kan du altid sende dine tanker via kontaktformularen, så tager vi en dialog om din ønsker.

Prisen i videoproduktion?

Vil du have en smart og flot Ferrari, der blæser konkurrenterne bagover og får kunderne til at måbe – eller en du på udkig efter en solid Hyundai, der fint kommer i mål og klarer opgaven?

Video kan skaleres alt efter formål og budget, og det er vigtigt for os at levere fuld gennemsigtighed i forhold til udgifterne, når vores kunder vælger at få produceret film hos os. En typisk misforståelse er, at jo længere filmen er, des dyrere bliver den, men det er ikke tilfældet. Der er tre grundlæggende faktorer man kan skrue på, når man skal lave en film:

1. Video præproduktion
Præproduktionen kan både være den største- og den mindste del af en filmproduktion. Hvis vi f.eks. blot skal ud på en location og dække en begivenhed, vil der ikke være meget præproduktion ud over lidt praktisk organisering.

Men præproduktionen kan også være udvikling en unik idé i samarbejde med kunden, at skriver et manuskript og finder ind til kernen af Jeres værdier, hvis I f.eks. skal have lavet en skarp profilfilm. Omfanget af præproduktionen er derfor i høj grad bestemmende for, hvad filmen kommer til at koste.

2. Video produktion
”Produktion” er der hvor vi er ude på en location og få optagelser i kassen.

De to største knapper man kan skrue på i forhold til produktionsfasen, er lyssætning samt antallet af locations. Det er i en korrekt lyssætning, at filmmagien opstår, og man kan skabe et visuelt inddragende univers i sin film. Den praktiske opsætning og nedtagning samt transport af lys og grej er tidskrævende, og derfor kan man spare penge, ved at holde antallet af locations så lavt som muligt.

3. Video postproduktion
Det er i denne fase vi klipper, lydmixer og colorgrader filmen så den står smukt og klart. Et godt klip skal vække følelser hos seeren, og det er en svær disciplin, som vi behersker.

Alt afhængigt af om der skal laves 3D arbejde, lyd-design eller forskellige versioneringer af filmen til forskellige medier kan postproduktionen fylder mere eller mindre.

Omfanget af de tre ovenstående punkter afgør prisen på filmen. Vil man f.eks. have produceret en eventfilm, hvor vi stort set kan springe over præproduktionen, og vi ikke lyssætter på produktionsdelen, Kan vi gøre det langt billigere end ved f.eks. en

Hvad gør jeg med min film og billeder?

Det er absolut afgørende når det gælder brug af videomarkedsføring, at du har sat dig klarer mål for hvordan du vil bruge dit nye materiale.

Er det en produktvideo som du ønsker at bruge på din hjemmeside, for at øge salget?

Er det en brandvideo som skal skabe opmærksomhed omkring dit brand?

Er det måske en informationsvideo som skal internt i virksomheden?

Eller en eventvideo som du skal bruge til at hype næste års event?

Om det er A B eller C, så det vigtigt du tager stilling til hvor og hvordan det skal bruges. Desino.dk kan lave en flot og fangende video, men for at den bliver set skal den vises frem. Men alt efter hvilken tilgang du har til projektet, så vil Desino vejlede dig i hvordan du skal håndtere brugen af din nye video.

Desino arbejder tæt sammen med Emil Nissen fra emilnissen.dk – Så når du vælger en løsning fra Desino.dk, kan Emil hjælpe dig med at give din video og billeder hjul på, så du kan få flere besøgende og optimere din markedsføring.