Vi kan hjælpe dig med at

Øge værdien af dine kunder med E-mail marketing

Kender du værdien af en kunde? Og hvordan du kan øge den værdi med e-mail marketing? Kunsten er at forblive ‘top of mind’ hos dine kunder, så det netop er dig og din virksomhed der står øverst på listen når der skal købes et produkt eller ydelse.

Netop DERFOR er din online synlighed alfa omega for din virksomheds vækst.

Livsværker der arbejder e-mail marketing hos Desino

Nøglen er at opbygge

genkendelighed med personlige e-mails

Nøglen til succes ligger i kontinuerlighed, du skal være top of mind hos kunder, hvorfor det heller ikke nytter, kun at sende et nyhedsbrev ud en gang hver anden måned. Så bliver du glemt og dine leads vil ikke konvertere til salg. 

MEN alt er en balance og du skal ikke sende noget ud, bare for at sende noget ud. Det skal give mening, det skal være på det rette tidspunkt og det skal være det rigtige. Når det er sagt findes der ikke et gyldent tidspunkt for et nyhedsbrev – Det handler om din målgruppe, din branche og dit budskab. Der skal være balance mellem information og salg i din e-mail marketing.

Alt dette er noget vi hos Desino hjælper dig og dit livsværk med – ligesom vi blandt andet gør for KAIKU, SHOPNORREBRO & JUNGE m.fl.

Få loyale kunder via

E-mail marketing


Har du en fysisk butik, kender du nok til de ‘loyale kunder’ de kunder der kommer for at handle med DIG. På en webshop og på nettet generelt er vi danskere ikke lige så loyale, her er det nemmere at blive fravalgt grundet pris, et bredere udvalg hos naboen eller noget helt tredje, hvorfor e-mail marketing er alfa omega i enhver marketing strategi. 

Du kan skabe loyale kunder, der handler hos dig igen, igen og igen. Det handler om at holde kunden ved ilden. Vi ved hvad der virker og det skal vi hos Desino nok hjælpe dig med!

01.

Skab interessen og høst flere leads

Et lead er guld værd! I dag skal du give samtykke til at ville modtage nyhedsbreve, hvorfor e-mail marketing er så værdifuldt for din virksomheds vækst – Det kan mærkes på bundlinjen.

Vi skal ramme dem fra de kommer ind på din hjemmeside eller shop, det er her vi skaber den første interesse.

HVORFOR skal de følge din virksomhed? Giv lidt for at få lidt, f.eks. en konkurrence, 10% på første ordre eller del din faglige viden, så du gør dem klogere.

02.

Personlige flows er guld

Når vi har skabt interessen og indsamlet en masse leads, skal de leads også konvertere så de bliver til kunder og ikke bare leads.

Det første step er FLOWS, men det skal være de rigtige flows og de skal være personlige. Det ved vi hos Desino efter mange års erfaring med e-mail marketing.

Det handler IKKE kun om at ‘nu har vi -20% på jakker’ det handler om hele kunderejsen, fra start til slut. Og så handler det om at være top of mind hos DINE kunder.

03.

Tal LIGE ud af posen og ram med det rigtige budskab

Hvad vil du sige? Hvem vil du ramme? Hvordan gør du det? Det er vigtigt at vide hvem du markedsfører dig til, hvad dit mål er og hvordan du når derhen. Alt dette skal du slet ikke bekymre dig om, det klarer vi for dig – så du med ro i maven kan koncentrere dig om din virksomhed og gøre det som du er god til. Resten klarer vi. 

Lige fra den gode overskrift, budskab og call to action. Den rigtige tagline skal gøre dine kunder interesseret i indholdet af dine nyhedsbreve og få dem til at ville åbne netop DIN e-mail. Når du har overbevist brugeren om at åbne din e-mail, skal du ramme deres opmærksomhed lige med det samme og her handler det om at have et klart budskab og gøre det så simpelt som overhovedet muligt. Det er dét der skaber konverteringer.

04.

Test, test og optimer

Det er der virker i dag, virker ikke i morgen – Nødvendigvis. Noget af det vigtigste, hvis ikke det vigtigste er TEST, TEST og atter TEST. Hvor mange åbner dit nyhedsbrev, hvornår åbner de det, hvem åbner det og næsten mere vigtigt hvem åbner det ikke.

Alt dette kræver tid og den rette data, hvorfor vi hos Desino bruger meget tid på analyse og opfølgning. Hos os er du ikke bare et nummer i køen, vi investerer i din virksomhed, indsamler data og eksekverer. Vores succes bunder i din succes.

Derfor

Skal du vælge Desino til hjælp med
E-mail marketing

Vil du have det maksimale ud af dine kunder, skal du vælge e-mail marketing. Det er en af de ældste måder at markedsføre sig på og det er bestemt ikke uden grund, men uden de rigtige flows, segmentering og budskaber, rammer du ikke dem der skaber grobund for en stigende vækst, online som offline. Lad os hos Desino hjælpe dig og din virksomhed med e-mail marketing der skaber resultater. Vi klarer alt det tekniske, det grafiske og det gode budskab.

E-mail marketing er afgørende og

Dit livsværk fortjener at blive set, lad os skabe rammerne.

Emil Buur

Chief Operating Officer & Partner
5188 6850

Derfor skal du vælge Desino

Personligt samarbejde

Et samarbejde med Desino er som en rigtig god rejse – fyldt med gode oplevelser, og når vi i fællesskab har dannet dine rammer, har man lyst til at tage af sted igen. Vi er med hele vejen: fra den grundlæggende idé til den stærke strategi & længere endnu.

Dit livsværk

Vi går dybt ind i dit livsværk, forstår de økonomiske sammenhænge og sætter altid klare målsætninger med udgangspunkt i transparente eksekveringsplaner. Vores fokus bygger på et tæt samarbejde om at vækste dit livsværk.

Vores tilgang

En tilgang til dit livsværk og vores fælles samarbejde, starter ud med en læringsfase og herefter en væsentlig vækst jf. de online marketing tilgange der er valgt. Det er her du bruger os til en indsat i én isoleret kanal eller til en 360 graders digital marketing strategi.

Det er her vores tilgang omfavner vores tilgang som er "We Make It Personal"