Vælg en side

Eftersyn & Rådgivning

 

Du har du allerede en hjemmeside eller webshop i dag. Du kører måske adwords, Google shopping, facebook annoncer – men er ikke helt sikker på om det har den effekt som du forventede da du fik det startet op.

Det kan også være du bare har en hjemmeside, men føler ikke rigtig du får noget ud af den. Måske kunne du godt tænke dig at bruge dine penge anderledes, måske ville du gerne have et bedre overblik på hvordan du bruger dine penge, ressourcer og ikke mindst din tid.

Hos Desino.dk kaldes det for et webtjek, men igen kære børn, har mange navne.

Med et webtjek, går vi i dybden med din nuværende løsning, hvad fungerer og hvad fungerer ikke. Hvilken omkostninger har du forbundet med din drift, markedsføring og ikke mindst den tid du bruger på det.

Derefter kigger vi på hvor du kan optimere, skærer væk, justerer, så du har en løsning der matcher dit behov, budget samt den tid du ønsker at bruge på det.

Grundlæggende handler det om at skabe overblik og forstå hvad dine kunder, besøgende, koster dig, så du kan se om du får det ud af det som du forventede da du startede op.

 

Vil du gerne vide mere inden du vælger hvordan du skal gribe det an eller måske har du brug for et såkaldt webtjek, hvor du bliver rådgivet i din nuværende løsning – så klik på knappen herunder eller ring, så kan vi tage en dialog omkring de ting du ønsker og ikke mindst det der matcher dine behov, ressourcer, så du kommer rigtigt fra start - første gang.

 

9393 3993 – [email protected]

Har du et projekt du godt kunne tænke dig at vende, så giv lyd fra dig ?

Share This