EFFEKTIV MARKEDSFØRING

Desino er et partnerejet bureau placeret i Randers. Ved hjælp af kreativitet knytter vi bånd mellem dit
brand og de mennesker, du gerne vil være noget for. Vi er et kreativt bureau der skaber unikke hjemmesider, 
webshops, markedsføring, grafisk design & branding for virksomheder der vil skille sig ud.

Men vi kan nu også mere end det. Så er du på udkig efter det bedste kassesystem inkl. skarpe priser på dine indløsninger eller
måske hjælp til hvordan du kan styrke din omni channel. 

Tag en kop kaffe og se hvordan Desino er dit online økosystem!

Vores partnere

Vores kunder

Vi hjælper vores kunder med at erobre markedsandele og ekspandere til nye markeder igennem effektiv markedsføring, unikke webshop & hjemmeside løsninger samt optimering af deres interne ressourcer og systemer.  

Det tror vi på

Kreativitet skaber rammerne for resultater.

Men naturligvis kun hvis den bygger på det rette fundament. Derfor møder du ingen hos Desino, som ikke har en indgående forretningsforståelse og er vant til at arbejde med tværgående problemstillinger indenfor detailbranchen. Med dette kendskab har vi de bedste forudsætninger for at dække dine behov og derigennem skabe resulater. 

Desino - Samler dine behov, et sted!

Fælles for vores service er at der aldrig er 2 løsninger der er ens. Det skyldes at alle kunder er forskellige, både visuelt og i tankegang og ikke mindst i behov. Hos Desino tænker vi ud af boksen bla bla bla

Kreativt og data-drevet marketingsbureau

To ord der sjældent ses i samme sætning

Kreativitet og data er to ord som sjældent ses i samme sætning. Hos Rocket ved vi hvor vigtigt det er at få produceret det rigtige content, hvis du skal have succes på kanaler som Facebook & Instagram. Da vi startede med Facebook & Instagram annoncering for 6 år siden, kunne du kommer meget langt med enkelt og simpelt content – Det kan du bare ikke i dag. Konkurrencen på medierne er blevet langt mere kompleks og det samme er contentet.

Vi har derfor altid en kreativ tilgang til vores arbejde.

Vi har brugt Desino til alt vores markedsføring igennem de sidste 5 år og det er imponerende hvordan at de konstant kommer med nye ideer og udvikler vores forretning online. I dag står Desino for alt vedr. vores nye webshop, grafisk design, annoncering og generelt rådgivning. Vi har valgt at tilknytte Desino som fast del af vores setup og er glade for vi bare konstant ved at de har fokus på vores forretning og vores online udvikling.
Eva & Rene
Nørrebro

SERVICES

Hjemmesider
Webshop
Annoncering
Video & billeder
SEO

SERVICES

Hjemmesider
Webshop
Annoncering
Video & billeder
SEO

BUREAU

Projekter
Om Desino
Privatlivspolitik
Cookieindstillinger