Vælg en side

Fra min fysiske butik til webshop

 

Mange butiksejere ønsker at kombinere deres fysiske butik med en online webshop – og allerede der har man en rigtig god ide og ikke nok med det bare er en god ide, det er måske endda en nødvendighed!

Men fejlen som mange butiksejere gør er at de tænker, jeg er god til min butik også må andre være god til det andet. Men nej!

I dag kan alle for et relativt lavt beløb komme i gang med at sælge på nettet. Flere og flere større webvirksomheder tilbyder at man hurtigt, nemt og billigt kan komme i gang med at sælge online. I mange tilfælde bygger deres løsning på et template (hvilket også kan være en god start), som lige bliver tilpasset til dine ønsker også er du ellers i gang.

Men men men, når du så er kommet på nettet, så vil din første tanke være: Ja, hva´så nu?

Det er her man tænker sig rigtig godt om inden man bare kaster sig ud på nettet. Mange af de løsninger man kan få som sætter en hurtigt og nemt i gang er ofte også dem du får lov til at kaste en masse penge efter, når der er gået ganske kort tid.

Derudover er de løsninger lavet ud fra en standart, men ikke ud fra hvem du er, din butik og det som du gerne vil frem med.

Der er flere 1000 webshops alene i DK og tallet stiger hverdag. Der er flere 1000 butikker fordelt på diverse strøg rundt omkring i DK og der er nye der prøver lykke hverdag. Du ved godt, hvorfor dine kunder handler hos dig og i din butik. Måske kender de dig, måske kan de godt lide stemningen, måske er du så heldig at i den by du ligger er der kun dig som fører et bestemt produkt.

 

På nettet er alle kun 1 klik væk og loyaliteten findes på en meget tyndt sted!

Derfor er det vigtigt at dit fokus når det gælder online salg er lige så meget i højsæde på dit online salg. Det er dig der ved hvad dine kunder vil have, det er dig der skriver historien, det er dig som formidler følelsen, det er dig der skal kombinere det at gå på din webshop er som at gå i din butik.

Og det er ikke nok med et logo og de samme farver.

At få din butik på nettet er bestemt en rigtig god ide og bestemt noget man skal have med i sin online markedsføringsstrategi, men endnu vigtigere er at man huske at få det hele med og ikke kun dine produkter.

 

Ønsker du at vide mere inden du vælger hvordan du skal gribe det an eller måske har du brug for et såkaldt webtjek, hvor du bliver rådgivet i din nuværende løsning – så klik på knappen herunder eller ring, så kan vi tage en dialog omkring de ting du ønsker og ikke mindst det der matcher dine behov, ressourcer, så du kommer rigtigt fra start - første gang.

 

 

9393 3993 – [email protected]

Har du et projekt du godt kunne tænke dig at vende, så giv lyd fra dig ?

Share This