Vælg en side

Hvad gør mine kunder på min webshop eller hjemmeside

 

Du har besøgende på din webshop eller hjemmeside. Men du har aldrig rigtig tænkt over hvad dine kunder gør når de besøger dig.

Hvor klikker de?
Hvor længe er de på min side eller shop?
Er der nogen problemer på min side eller shop som jeg ikke er opmærksom på?
Taber jeg kunder når de besøger mig online?
Er der noget som jeg skal bruge mere tid på end jeg havde forventet?

En ting er helt sikkert, du vil gerne kunne besvarer ovenstående spørgsmål så du kan tilpasse, justerer og ikke mindst navigerer i retning af dine kunder, så de for den optimale oplevelse når de besøger din side eller shop.

Hvad gør du så?

Der er mange måder at få svar på dine spørgsmål, men vigtigst er nu mere hvad du vil bruge denne information til.

Om du har en hjemmeside eller en webshop, så vil du altid gerne vide hvor dine besøgende klikker så du kan tilpasse dit indhold ud fra dine kunders behov og her er følgende et rigtig godt værktøj til at se hvad de gør:

Hotjar

Hotjar er et såkald heatmap værktøj hvor du kan optage dine kunders færden på siden. Derudover kan du optage bestemte undersider som f.eks. din forside indover 6-30 dage for at se hvor dine kunder klikker og ikke mindst hvad de IKKE klikker på.

Klik her for at læse mere om Hotjar


Google Analytics

Google analytics er nok det vi må betragte som værende det vigtigste værktøj når det gælder om at tracke dine kunder. Med Google analytics kan du se hvornår dine kunder besøger dig, hvor mange der har besøgt dig og ikke mindst kan du som webshop følge, tracke din konverteringer, følge dine besøgende i realtime og meget mere.

Klik her for at læse mere om Google Analytics

Det kan naturligvis godt være svært at gennemskue hvordan man kommer i gang, hvordan man får sat de forskellig muligheder op så man kan begynde at analysere på sine data.  Men så ring eller skriv til Desino.dk, så kan vi sætte os ned og kigge på din nuværende løsning – så klik på knappen herunder eller ring, så kan vi tage en dialog omkring de ting du ønsker at blive klogere på og ikke mindst det der matcher dine behov, ressourcer, så du kommer rigtigt fra start - første gang.

 

9393 3993 – [email protected]

Har du et projekt du godt kunne tænke dig at vende, så giv lyd fra dig ?

Share This