Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Kompetencer

Vi arbejder bredt med marketing og vi har specialister til hvert felt. På den måde kan vi tilbyde vores kunder én samarbejdspartner.

Desino.

Videoproduktion

Der fanger modtagerens opmærksomhed

Video i din markedsføring, er afgørende! Det handler om storytelling, om bevægelse og selvfølgelig om dine kræsne modtageres opmærksomhed.

Professionelle billeder

Gør indtryk med professionelle billeder

Styrk virksomhedens branding, markedsføring og identitet? Få knivskarpe produktbilleder, packshots eller miljøbilleder, der kan booste din virksomheds markedsføring.

Webdesign

Designløsninger, der springer rammerne

Desino blander design, teknologi, indhold og kreativitet, så du netop får det website du drømmer om. Alt fra det dynamiske online visitkort til mere komplekse løsninger.

Grafisk design (Digital & Print)

Din virksomheds DNA

Grafisk design er en vigtig del af mange virksomheders løbende markedsføring samt er det din virksomhedens visuelle identitet ud til modtageren.

SoMe markedsføring

Måske er DU allerede godt I gang?

Uanset om det er Facebook, Instagram eller LinkedIn, kan Desino hjælpe dig med at sætte tingene i system og gøre din markedsføring ensartet.

Online og koncept rådgivning

Kreative koncepter, der skaber omtale og salg.

Hvad driver din målgruppe, hvad får dem til at handle? Hvor er befinder de sig? Desino skaber markedsindsigt og kundebehov.