Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Kort om

Desino er et fleksiblet designstudio, med fokus på online kommunikation igennem videomarkedsføring, billed og digital design.

Desino arbejder med et et simpelt koncept:

Buy what you need and not what you think you want!

Med de mange markedsføringsmuligheder der findes i dag, er det vigtigt at man som virksomhed, vælger det rigtige første gang. Det er her Desino er en stærk samarbejdspartner, for kunsten i onlinemarkedsføring er ikke at kunne det hele, men evnen til at beherske sig, til det man er rigtig god til!

Desino ApS

Agerskellet 46 – 8920 Randers NV

Telefon

9393 3993

Mail

Se mere her

Hvem er Desino

Jeg kunne vælge at skrive spalte op og spalte ned. Men jeg kunne også bare sige, at mit navn er Martin Egesø og at hos Desino udvikler jeg kreative og effektfulde løsninger for visionære virksomheder og brands, som godt vil tænke anderledes.

Desino blev etableret i 2014 og har siden specialiseret i videoproduktioner, billeder og grafiske løsninger, der vækker målgruppens nysgerrighed og engegement, og konverterer dem på den måde I ønsker.

Desino tror på enkelt design og komplette løsninger. Marketing skal ikke være kompliceret – det skal give mening med modtageren i fokus.

“Desino´s fordel er blandt andet et fleksibelt setup, som kan rykke hurtigt ud, og leverer gennemførte produktioner med kvalitet i fokus!
– Uden overflødige omkostninger.

Kompetencer

Videoproduktion

Der fanger modtagerens opmærksomhed

Video i din markedsføring, er afgørende! Det handler om storytelling, om bevægelse og selvfølgelig om dine kræsne modtageres opmærksomhed.

Professionelle billeder

Gør indtryk med professionelle billeder

Styrk virksomhedens branding, markedsføring og identitet? Få knivskarpe produktbilleder, packshots eller miljøbilleder, der kan booste din virksomheds markedsføring.

Webdesign

Designløsninger, der springer rammerne

Desino blander design, teknologi, indhold og kreativitet, så du netop får det website du drømmer om. Alt fra det dynamiske online visitkort til mere komplekse løsninger.

Grafisk design (Digital & Print)

Din virksomheds DNA

Grafisk design er en vigtig del af mange virksomheders løbende markedsføring samt er det din virksomhedens visuelle identitet ud til modtageren.

SoMe markedsføring

Måske er DU allerede godt I gang?

Uanset om det er Facebook, Instagram eller LinkedIn, kan Desino hjælpe dig med at sætte tingene i system og gøre din markedsføring ensartet.

Online og koncept rådgivning

Kreative koncepter, der skaber omtale og salg.

Hvad driver din målgruppe, hvad får dem til at handle? Hvor er befinder de sig? Desino skaber markedsindsigt og kundebehov.