Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Kort om

Digitalt content marketing bureau.
Jeg laver ikke reklamekampagner. Men skaber indhold, der giver værdi.

I dag er spørgsmålet ikke, om din virksomhed skal bruge video i din markedsføring! Nej det handler meget mere om hvilken type du skal bruge. Tidligere var 1 video nok til at vise hvem man er og hvad man kan og jo den er forsat vigtig. Men når vi snakker om at nå ud til kunden, så er 3 små videoer faktisk bedre, hvis de naturligvis har den rigtige strategi bag sig.

Desino ApS

Agerskellet 46 – 8920 Randers NV

Telefon

9393 3993

Mail

Se mere her

Hvem er Desino

Jeg kunne vælge at skrive spalte op og spalte ned. Men jeg kunne også bare sige, at mit navn er Martin Egesø og at hos Desino udvikler jeg kreative og effektfulde løsninger for visionære virksomheder og brands, som godt vil tænke anderledes.

Desino blev etableret i 2014 og har siden specialiseret i videoproduktioner, billeder og grafiske løsninger, der vækker målgruppens nysgerrighed og engegement, og konverterer dem på den måde I ønsker.

Desino tror på enkelt design og komplette løsninger. Marketing skal ikke være kompliceret – det skal give mening med modtageren i fokus.

“Desino´s fordel er blandt andet et fleksibelt setup, som kan rykke hurtigt ud, og leverer gennemførte produktioner med kvalitet i fokus!
– Uden overflødige omkostninger.

Kompetencer

Videoproduktion

Der fanger modtagerens opmærksomhed

Video i din markedsføring, er afgørende! Det handler om storytelling, om bevægelse og selvfølgelig om dine kræsne modtageres opmærksomhed.

Professionelle billeder

Gør indtryk med professionelle billeder

Styrk virksomhedens branding, markedsføring og identitet? Få knivskarpe produktbilleder, packshots eller miljøbilleder, der kan booste din virksomheds markedsføring.

Grafisk design (Digital & Print)

Din virksomheds DNA

Grafisk design er en vigtig del af mange virksomheders løbende markedsføring samt er det din virksomhedens visuelle identitet ud til modtageren.

Online og koncept rådgivning

Kreative koncepter, der skaber omtale og salg.

Hvad driver din målgruppe, hvad får dem til at handle? Hvor er befinder de sig? Desino skaber markedsindsigt og kundebehov.