Vores partnere

Vores kompetencer

Er mere end fancy titler.

01.

Content

One-stop-content-shopping øger dit udbytte.

Content is King – siger man. Vi kunne ikke være mere enige!

Derfor har vi samlet alle kompetencer in-house, så vi kan levere alt lige fra video, foto, lyd, websites og -shops til tekst, grafik, branding og produktmarkedsføring.

Du handler kun ét sted, og du har garanti for synergi og synkronisering af dine indsatser. Alt sammen – naturligvis – funderet på data, evidens og grundige analyser.

Læs mere om content her

03.

Website eller Webshop

Website, der konverterer, og webshop, der sælger. Så kort kan vi beskrive det, du får som kunde hos Desino.

Vi opbygger både sites og shops på baggrund af viden om, og analyse af, hvordan dine kunders online-adfærd er.

Visuelt skal din tilstedeværelse online være et spejl af dit brand og dine kerneværdier. Praktisk skal det være intuitivt og hurtigt at nå i mål med sit køb eller søgning. Og teknisk skal det være trygt og nemt, så derfor kan du få en serviceaftale.

Læs mere om website / webshops her

02.

Annoncering

Få mere ud af dine annoncekroner med en målrettet cross-channel indsats!

Naturligvis vil du gerne fortælle dine målgrupper om dit livsværk. Men hvor rammer du dem bedst og hvordan?

Vi formulerer en strategi og forslag til annonceplan med udgangspunkt i målgrupper, målsætning, budskaber, content og ressourcer. Så får du præcis det kanal-mix, der giver dig mest for pengene.

Læs mere om annoncering her

04.

Personlig rådgivning

Vores tagline ”We Make it Personal” betyder, at vi ikke kun hjælper livsværker med at vækste via individualiseret 360-graders digital markedsføring. Men at vi også bygger så stærke partnerskaber med vores kunder, at relationen bliver familiær.

Det gør processen tryg, det giver sikkerhed for optimeret udbytte af dit budget – og det giver grobund for, at dit livsværk kan udvikle sig.

Læs mere om personlig rådgivning

Alt det vi tror på

Fundamentet for vores tilgang, vision og mission

Det centrale i vores DNA er: Måden vi hjælper vores kunder på.

For os er det vigtigt, at vi ikke bare trækker en digitaliseringsproces ned over hovedet på dig og dit livsværk, der repræsenterer din drøm og hverdag. Men at vi forstår din mission, dine kompetencer og dit behov, så vi sammen kan formulere en realistisk målsætning og hjælpe med at effektuere den.

Vi er ikke bedre end dig inden for dit felt. Sammen opnår vi nye højder for vækst via online markedsføring og digitalisering.

Vores

Identitet

0+
Desino

Vi er et partnerejet bureau, placeret i Randers. Med viden, engagement og interesse knytter vi bånd mellem dit brand og de målgrupper, du gerne vil være noget for.

Selvom vi arbejder for både store og mellemstore virksomheder, er vi ikke noget stort bureau.

Til gengæld er vi erfarne strategiske, tekniske og kreative folk, som forstår at udnytte de digitale muligheder.

Vi arbejder tæt sammen med dig, og dine øvrige rådgivere, i bestræbelserne på at hjælpe dig med at nå dine mål

0+
Datadrevne resultater

Data, dokumenteret viden og erfaring er din garanti for resultater.

Alle vores analyser, strategier og eksekveringsplaner er baseret på data.

Alle vores metoder er baseret på dokumenteret viden. Og alle vores medarbejdere har indgående forretningsforståelse og erfaring i at arbejde med tværgående problemstillinger inden for digital markedsføring.

Med det fundament har vi de bedste forudsætninger for at vækste dit livsværk.

0+
Dine kunder i centrum

Al evidens dokumenter, at effektiv digital markedsføring handler om at ramme præcis det lille krydsfelt mellem din virksomhed og de mennesker, du ønsker at skabe værdi for.

Det kræver strategisk og teknisk indsigt, og vi tror på, at det også kræver kreativitet og menneskelige kompetencer. Derfor har vi også fokus på menneskelig og kulturel indsigt.

0+
Vi tror på idéer

Gode idéer har potentiale til at skabe bundlinje.

Kunsten er naturligvis at kunne se, hvilken idé, der er god. Det kræver erfaring – og det har vi hos Desino.

Det grundlæggende er naturligvis stadig databaseret analyse, strategi og eksekvering. Men alle livsværker er unikke. Og alle mennesker er forskellige. Derfor supplerer vi med idéer, der tilpasser vores løsninger, så din content markedsføring får en karakter og et indhold, der lige præcis rammer krydsfeltet mellem din virksomhed og de mennesker, du ønsker at skabe værdi for.

Vores

Mission og vision.

Vi er ikke helt som de andre…

Desino er funderet på personlighed, høj faglighed og stærke værdier – og drevet af analytisk mindset, videbegær og handlekraft.

Vi er dedikerede og familiære, og har et ønske om at være det foretrukne content marketing bureau i Danmark, fordi vi er kendt for at være de mest ambitiøse.

0+
Mission

Vores mission er at sikre, at de personer og virksomheder, som vi repræsenterer, får forretning på baggrund af deres digitale markedsføring, fordi den gør indtryk og flytter modtageren.

Vi udarbejder, og optimerer, data- og evidensbaserede strategi- og eksekveringsplaner baseret på et tæt og dedikeret samarbejde, gensidig tillid og dyb indsigt i kundens livsværk.

Vores mission med 4 ord:

We Make it Personal

0+
Vision

Vores vision er at forbinde tanke, funktion, content og digital strategi i en content marketing sammenhæng der møder kunden i øjenhøjde.

Vores ambitiøse team har til mål at vækste kundens livsværk i et tæt samarbejde. Vi er med på hele rejsen, så dig og din virksomhed med ro i maven, kan koncentrere sig om det I er verdens mestre til, så klarer vi resten.

Derfor skal du vælge Desino

Personligt samarbejde

Samarbejde med Desino er som en rejse fyldt med gode oplevelser.

 

Desino går hele vejen – og tager dig i hånden hele vejen på din digitale rejse fra første analyse til sikring af varig vækst.

 

We Make it Personal!

Dit livsværk

Du kan være sikker på 100% individualiserede anbefalinger og løsninger.

 

Vi:

  • Går dybt ind i dit livsværk
  • Forstår de økonomiske sammenhænge
  • Sætter klare mål med udgangspunkt i transparente eksekveringsplaner
  • Har fokus på dedikeret og tæt samarbejde
Vores tilgang

Vores mission er at vækste dit livsværk ved at sætte nye standarder for din digitale performance.

 

Det kræver teknisk og strategisk indsigt, kreativitet og en fokuseret tilgang i alle faser af samarbejdet. Uanset, om du har behov for en indsats i én isoleret kanal – eller en 360-graders digital marketing strategi.

We Make It Personal

Igennem dialog
og forståelsen omkring dit livsværk.

Pernille-Louise Lenskjold

Chief Sales Officer & Partner
6059 9006