Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

C&C Isenkram

Fra ikke eksisterende til en af Danmarks førende webshops indenfor isenkram

På 2 år har C&C isenkram, sat sig mere og mere massivt på salg af isenkram online

C&C Isenkram er en familieejet virksomhed, som i dag drives af 4. generation med hovedsæde i den Kronjyske hovedstad Randers. Vi er stolte af at kunne sige, at vi har over 100 år på bagen, og at butikken gennem årene har udviklet sig til det, den er i dag. Nemlig at være toneangivende indenfor køkkenudstyr, el-apparater, glas, porcelæn, bestik samt gaveartikler og alt inden for de kendte mærkevarer, såsom Kähler, Kay Bojesen, Scanpan mm.

Kunde
C&C Isenkram

Design
Website

Se mere
www
Instagram
Facebook

Del på din side

Efter utallige forsøg med både lokale og udenlandske virksomheder…

Jeg har nu samarbejdet med Martin fra Desino i næsten 2 år, og det har været med et udgangspunkt som næsten ikke var eksisterende, da vi mødte hinanden første gang.

Efter utallige forsøg med både lokale og udenlandske virksomheder, valgte jeg at give Martin et skud, inden jeg ville se om min online strategi skulle revideres kraftig. Det er nu 2 år siden og i dag har vi en sund online virksomhed som supplere vor eksisterende butikker fysisk.

Martin er i dag ansvarlig for alt hvad der har med vor online aktiviteter af gøre. Alt fra det grafiske til optimering af købsprocesser og generel projektstyring i forbindelse med nye online samarbejdspartnere.

Kan kun give vor varmeste anbefalinger til Desino, specielt hvis du som os ikke har tid og mulighed for at centrerer din digitale strategi.

165% Flere salg via webshop 0
Mindre frafald i checkout 0
Tilføjer mere end 1 produkt i kurven 0
Øget tilgang af nye brands 0

Et website i knæ!

Efter alt for mange “kokke” havde rørt i suppen!

Desino blev sat i forbindelse med Flemming fra C&C Isenkram i forbindelse med et del projekt som ikke ville lykkes under en anden udvikler. Vi startede i det små med at løse nogle enkelte projekter som stabiliserede siden. Derefter udvidede vi samarbejdet stille og rolig som tiden gik og i dag, er C&C Isenkram en af de førende online shops i Danmark og selve shoppen er kommet mere og mere i fokus eftersom at salget støt er gået op, år efter år.

Desino har været ansvarlig for webshop udvikling på, rådgivning om nye tiltag og den efterfølgende udvikling i Magento samt bruger C&C Isenkram, Desino som sparingspartner, til møder med andre online leverandører som seo og adwords virksomheder med mere.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993