Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

de Rada

De skønneste mennesker – det lækkereste mad – dejlige lokaler- fantastisk atmosfære

Spændende mad i absolut verdensklasse, den allerhøjeste kvalitet af råvarer – og så snart du træder ind af døren, fornemmer du den dejlige stemning.

de Rada bestræber sig altid på, at skabe en følelse af, at du er værdsat og føler dig velkommen som gæst i den elegante og rå indretning, som går i skøn harmoni med de hyggelige lokaler. de Rada´s ambition er, at kunne tilbyde deres gæster en madoplevelse med et internationalt snit og deres kærlighed og passion for mad omfatter en konstant udvikling og lyst til at eksperimentere.

Kunde
de Rada

Design
Videoproduktion
Foto

Del på din side

Kan du fange kvaliteten

og stemningen i video / billeder?

de Rada står for god kvalitet, råvarer, innovativ retter og tilbyder en sublim oplevelse i fantastiske omgivelser. Opgaven var simpel! Udarbejdelse af videoer som viser vores kvalitet, omgivelser og ikke mindst fanger stedets gode atmosfære.

Restauranten er drevet af Albert og Vildane som sammen skaber en familie stremning og sammen med resten af teamet værner og forkæler deres gæster til det ypperste.

Opgaven var simpel! Udarbejdelse af videoer som viser vores kvalitet, omgivelser og ikke mindst fanger stedets gode atmosfære.

Til begge videoer blev der udarbejdet et storyboard, som skulle være med til at ligge en plan for optagelserne. Imellem optagelserne blev der løbende taget billeder af stemningen samt af de retter som blev serveret. Det hele blev sammensat til 2 videoer, som skulle bruges på facebook primært.

Desino har været ansvarlig for optagelser, klipning og colorgrading.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993