Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Ditbetalingssystem

har gjort det nemt for dig

Alt inklusive – Ingen binding og intet oprettelsesgebyr.

Hos Ditbetalingssystem er de fast besluttede på at lette dit daglige arbejde. Derfor har de gennemtænkt enhver funktion, og de tilbyder dig et lynhurtigt kassesystem. Øg din kundeservice, og effektiviser din arbejdsgang sammen med Ditbetalingssystem. Ditbetalingssystem er en pæredansk IT-servicevirksomhed, og de leverer kassesystemer funderet på app- og cloudbaseret software, de selv har udviklet. De henvender os til små, fysiske butikker såvel som til større kæder og webshops. Fra os kan du bestille POS-løsninger, kassesystemer, økonomi- og webshopintegrationer, og de sætter en ære i at forme produktet omkring dine behov og din økonomi.

ALT HVAD DU SKAL BRUGE KUN FOR 499 DKK pr. md. 30 dages fuld returret!

Kunde
Ditbetalingssystem

Design
Videoproduktion
Grafisk design
Website

Se mere
www
Facebook

Del på din side

Et frisk og moderne udtryk!

Som fremhæver vores produkter og service.

Som ny spiller på det store “betalingsmarked” var det vigtigt Ditbetalingssystem.dk fik lagt en gennemført og skarp identitet fra starten. Ønsket var at sitet skulle være den primær indgangsvinkel til nye kunder og derfor skulle man kunne afgive bestillinger på alle produkter og tilbehør direkte via sitet.

Når man arbejder med kassesystemer og indløsningsaftaler, er det vigtigt at kunder ved de kan få kontakt og stille spørgsmål. Derfor var det vigtigt at når man besøger Ditbetalingssystem.dk, konstant kan se, at man kontakte virksomheden og få hjælp eller besvaret eventuelle spørgsmål.

Desino har været ansvarlig for webdesignet på den nye website/shop og den efterfølgende udvikling og vedligeholdelse i wordpress.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993