Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Emilnissen.dk

En personlig og troværdig tilgang til hvordan du bruger dine penge på markedsføring.

Emil fra Emilnissen.dk er lige den del anderledes. Lige den lille millimeter der gør at du føler det er mere personligt. Emil sætter sig ind i din virksomheden og ikke mindst dig som ejer.

Emil har gennem de flere år specialiseret sig inden for annoncering på Facebook, Instagram og Google og er desuden autodidakt inden for hjemmesideopbygning. I det daglige har han fokus på at skabe gennemskuelige og professionelle løsninger til enhver type kunde.

Emil tager dig med på hele rejsen – hvor du får indblik i både det der fungere godt og hvad der ikke fungerer. Om du har været i gang længe med online markedsføring eller er helt ny, så har Emil en god egenskab til at sætte dig ind i processen, så du også forstår både retning og mål.

Kunde
Emilnissen.dk

Design
Videoproduktion
Foto

Se mere
www
Facebook

Del på din side

1 stor video blev til 5 små

Emil havde gjort som mange andre. En mobiltelefon på et stativ også den klassiske gennemgang af hvad han har lavet og kunne tilbyde. Men nu var det på tide at gøre noget anderledes. Derfor rakte han ud til mig med ønske om en profilvideo som kunne fortælle det samme men på en anderledes måde.

Jeg satte mig ned og udarbejdede et storyboard, som bevist skulle være nytænkende og ikke mindst præsenterer Emil og hans virksomhed. Konceptet var lagt for en video som fortalte den rejse som kunden typiske befinder sig på når de vælger at indgå en aftale med Emil. Videoen skulle projekterer troværdighed og vise at Emils kunder ikke bare var et nummer i rækken. At du som kunde hos emilnissen.dk kom med på rejsen fremfor at bare få en rapport en gang om måneden.

Vi videreudviklet video til en række interviews på Emil´s kontor, som han efterfølgende kunne bruge på relevante undersider og som led i hans markedsføring via facebook.

Det gjorde at Emil kunne bruge de små videoer til at trække relevante besøgende ind på siden, som derfor allerede havde interesse i hans service og derved vise dem den store film. Det er en rigtig god måde at få maximalt ud af sine videoer.

Miljøbilleder

til emilnissen.dk

Som afslutning på den produktive dag fik vi ligeledes taget en række miljøbilleder som Emil ligeledes bruger på sin hjemmeside og som var tilpasset specifikt til hans site.

Stilen på billederne er et bevist valg om at give et et tech udtryk og samtidig enkle samt meget specifik i valg af tonening for netop at skabe den rigtige stemning som Emil ønskede på sin hjemmeside.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993