Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Huset Nord

It´s all about the bags!

Modebutikken for piger, kvinder og damer med brands som Ralph Lauren, Superdry, Gustav, Broadway og Philosophy Blues Original og meget mere

Huset Nord befinder sig i midten af Randers City og tilbyder alt fra tøj til piger, kvinder og damer til lejetøj, boligtilbehør og ikke mindst et stort udvalg af tasker. Derudover har Huset Nord en stor tilknyttet webshop med alt hvad de har i butikken.

Kunde
Huset Nord

Design
Videoproduktion

Se mere
www
Instagram
Facebook

Del på din side

Løsningen.

til Huset Nord blev en gennemført video med lækre detaljer. Vi udarbejdede efter en brainstorm et storyboard, der havde deres udvalg af tasker og punge i fokus. Ønsket var at skabe nysgerrighed og en lyst til at se mere samt dele den i sit eget netværk.

Resultat taler for sig selv.

Denne video, blev set mere end 87.000 gange og delt 4320 gange fra facebook. Det må siges at være en gennemført facebook kampagne.

For at gøre produktvideoen dynamisk og inspirerende for den yngre målgruppe, blev resultatet en video i et blødt miljø med skarpe linjer og beskæringer og forskellige b-rolls “stemningsbilleder” med selve taskerne, krydret med et fedt lydtrack.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993