Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

MyStack

BÆREDYGTIGE PALLEMØBLER I NORDISK DESIGN

MyStack er et dansk firma med base i Randers og grundlagt af Rikke og Lars i 2014

Pallemøblerne fra MyStack har et trendy, rustikt og råt udtryk og de er utroligt fleksible. De bruger kun nye og miljøgodkendte EUR-paller. Med nye paller sikrer de sig, at de er rene, og at rester af kemikalier og giftstoffer fra industrien ikke kommer hjem i din stue. Gennem deres returpantsystem sikrer de samtidig, at pallerne bliver genanvendt.

Deres stof og betræk er nøje udvalgt og i den allerbedste kvalitet. Det er her de adskiller sig mest fra deres konkurrenter. De samarbejder med en stor dansk møbelproducent, med en stor kapacitet, og derfor er der ingen ordre der er for store, ej heller for lille. Deres professionelle set-up gør, at de er i stand til at levere en høj og ensartet kvalitet.

Kunde
MyStack

Design
Videoproduktion
Grafisk design
Foto

Se mere
www
Instagram
Facebook

Del på din side

Skab nysgerrighed

og vis hvad vi kan og hvem vi er?

Desino har udarbejdet en mindre præsentationsvideo, som giver et kort indblik i MyStack og selve produktionen. Videoen primær funktion er som lead genereringer via facebook kampagner, samt som element på hjemmesiden og på deres egen facebook side.

Derudover har desino udarbejdet kampagne bannere til facebook og instagram, med fokus på hynder fra MyStack. Desino har også udarbejdet avis annoncer til mystack.dk


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993