Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Nørrebro Randers

Sprede god stil, gode oplevelser, glade kunder!

Hos Nørrebro i Randers leverer vi tøj, sko og accessories til hele Danmark. Vi skaber gode oplevelser i vores butik, og nu også online!

Hos Nørrebro ved de, hvad deres kunder vil have. Det ved de, fordi de lytter til deres kunder og handler ind derefter. De ved at deres kunder er kvalitetsbevidste og de forventer det bedste og kun det bedste, når de handler hos Nørrebro.

Butikken summer af liv, folk elsker at komme forbi, til en snak, se de nye varer som fylder hylderne og den varme som Eva & Rene byder dem velkommen med. Præcis samme følelse af kvalitet, gennemsigtighed og service ønskede Nørrebro at viderebringe til deres nye webshop nr-bro.dk.

Vi fik Martin Egesø fra Desino anbefalet.

Vi er ikke sekund i tvivl om at han er det rigtig valg.

Martin designede vores webshop nr-bro.dk. Martin er meget fokuseret og målrettet, han sætter en ære i hans arbejde.

Vi har stadig stor glæde af Martin, han udføre mange opgaver for os, grafiskdesign til webshop, facebook, instargam, han rådgiver os i hvordan vi kan bliver bedre / udvikle os, hvordan vi kan bruge vores markedsføring budget.

Kan varmt anbefale Martin Egesø

Eva & Rene
Nørrebro

Kunde
Nørrebro

Design
Videoproduktion
Website

Se mere
www
Instagram
Facebook

Del på din side

Kendt lokalt

Grundet et stærk brand!

Nørrebro i Randers har en yderst kendt butik beliggende i houmeden. Eva og Rene fik hurtigt godt fat i det lokale marked, specielt med fokus på facebook og instagram. Men ønskede at udvide deres salgskanal online.

I samarbejde med Desino udarbejde vi ressourceplan, designplan, målsætninger og fik nedskrevet en behovsliste.

Eftersom at Eva og Rene var de eneste medarbejder og de samtidig skulle drive butikken, var det vigtigt at processen blev udarbejdet i et tempo hvor det også hang sammen med deres ressourcer i dagligdagen. Designmæssigt ønskede Nørrebro et simpelt og let udtryk samtidig var det vigtigt at mange ting blev integreret så meget som muligt, når det gælder oprettelse af varer direkte fra kassen og meget mere.

Desino har været ansvarlig for webdesignet på den nye webshop og den efterfølgende udvikling i magento.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993