Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Papery Art & Design

Langt mere end blot et maleri

Papery er en unik virksomhed, som har formået at skabe klassikere med historie og ikke mindst i den absolut bedste kvalitet. Dette sker igennem stærke håndværksmæssige traditioner, som giver den absolute bedste kvalitet og resultat.

Papery fremstiller værker, som har en inspirerende og positiv effekt på andre menneskers liv og hjem.

En af grundfilosofierne bag Papery Art and Design er, at de altid har savnet noget inspirerende til væggene i deres hjem. Det hele begyndte, da de som børn havde stor passion for gamle værker fra 1900-tallet og op. De elsker gamle ugeblade samt deres mange baggrunde, temaer og motiver.

De brænder for at udvikle og videregive den glæde, som disse værker skaber.

Kunde
Wineworld.dk

Design
Videoproduktion
Foto

Se mere
www
Instagram
Facebook

Del på din side

Detaljen.

Papery absolut styrke er detaljerne i deres håndværk, som ses i alt fra rammen, lakeringen og til motiverne. Det er her at Papery skiller sig ud fra mængden og ønsket var også at netop dette skulle fanges i produktvideoen.

Desino tog den skridtet videre og arbejdede en stor del med lyd-design til filmen for at fremhæve stemningen i det øjet ser. Det gjorde sig blandt andet gældende når man ser Tintin på sin motorcykel, som bliver fremhævet med lyden af en motorcykel samme gør sig gældende ved hunden, som siger vov! Kvinden og klovnen griner.

Alt dette gør en stor forskel når man ser en video og i dette tilfælde giver det værkerne liv og stemning.

Miljøbilleder

med et eksklusivt udtryk!

Som led i produktionen af videoen til Papery, skulle de også i gang med markedsføring via de socialemedier som facebook og instagram.

Så for at ramme målgruppen med både video og billeder, fik Papery ligeledes taget en række unikke billeder af deres værker i studiet. Her fik vi skabt en mere eksklusiv stemning og med skæve vinkler. Derudover fik vi lavet det så en rækker af billederne fik en svævende effekt.

Kombinationen imellem video og billed gør nu at Papery kan tilpasse deres markedsføring online til konkrete målgrupper og på den måde, fremvise forskelligt indhold, så målgruppen bliver motiveret til at besøge deres side.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993