Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Vi drømmer alle om luksus!

Håndlavet kogegrej

I mere end 60 år har SCANPAN inspireret til madglæde i køkkenet: lige fra den første pande blev skabt i 1956, nærmest ved et tilfælde.

SCANPAN leverer kompromisløst køkkengrej og tilbehør til alle typer køkkener. Ud over deres populære non-stick-produkter omfatter SCANPANs sortiment også professionelle serier til storkøkkener i rustfrit stål og kobber, professionelt køkkentilbehør og køkkenknive med mere.

Alle produkter er udviklet til at give vores kunder en bedre køkkenoplevelse. For at sikre den højeste kvalitetsstandard, brugervenlighed og moderne design, som kunderne på verdensplan forventer af SCANPAN, udvikler deres konstant nye ideer i samarbejde med deres globale partnere, der blandt andet er professionelle kokke.

Målet er at designe nye køkkenredskaber, der er banebrydende både hvad angår funktionalitet, design og holdbarhed.

Kunde
C&C Christensen / Scanpan

Design
Videoproduktion

Se mere
Facebook

Del på din side

Hvordan

viser vi at CTX serien er vores luksus produkt?

Efter en tæt dialog omkring serien CTX fra scanpan blev der udarbejdet storyboard, som hurtigt tog udgangspunkt i en ferrari. Men vi blev hurtige enige om at det måske var for besværeligt at få en bil af den størrelse op i et lille studie. Så det var her vi måtte tænke kreativt.

Det stod hurtigt klart at vi måtte skalere det hele lidt ned, så var det heldigt at BR havde en flot udgave af en ferrari som kunne bruges til detalje optagelser. Lyden er dramatisk og alle lys effekter er lavet i adobe after effects.

Videoen skulle primært bruges som instore video til fladskærme hos forhandlere rundt omkring i landet samt på facebook.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993