Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

The Oceanbottle

Hvordan skaber man et system

Som er med til at stoppe oversvømmelsen af ​​havplast ind i vores oceaner?

theoceanbottle.dk er et godt valg hvis du ønsker at gøre en forskel. Ocean Bottle er en genanvendelig flaske, der finansierer indsamlingen af ​​1000 havbundne plastflasker pr. Solgt flaske.

I stedet for at rense havet, skal vi stoppe havplast direkte ved kilden. Vidste du, at størstedelen af ​​havplast kommer ind i havet via blot et par enkelte koncentrerede områder i verden? Disse områder mangler genbrugsinfrastruktur og incitamenter til at genanvende. Så dem hjælper theoceanbottle med at bygge.

Kunde
Greve Gaver

Design
Videoproduktion
Grafisk design
Foto

Se mere
www
Instagram
Facebook

Del på din side

theoceanbottle på dansk grund!

Greve Gaver har fået ansvaret for salg og markedsføring af the ocean bottle på det danske marked.

Her ønskede de en video som kunne bruges primært på de sociale medier som facebook og instagram. Desino fik til opgave at lave en produktvideo som fangede de forskellige budskaber og kunne skabe en ønske om at man ville vide mere. Valget faldt på en video som var talte til følelserne men samtidig var upbeat og moderne.

Vi vidste at budskabet skulle gå stærkt da kunden primært blev fanget på mobilen, så derfor lagde vi vægt på hurtige budskaber, men enkelt som printede sig fast. Formålet var klart, fang interesse og send den videre til hjemmesiden for at blive klogere på produkt og værdi.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993