Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Wagner

Shoes!

Kampagne på udvalget af sko, skabte øget salg i den fysiske butik. Det var ikke kun sko der bliver sendt udover disken i butikken i Randers.
Markedet for sneakers har været under gevaldig udvikling de seneste år.

Fra at være forbeholdt en lukket kreds af sneakerafficionados og -forhandlere, der holdt til i baggårde og kælderlokaler, er sneakers i dag blevet allemands eje.

Hos WAGNER By Jesper Holm Torvegade 21, vil du blive mødt af et super imødekommende og kvalitetsbevist personale, som er klar på at yde branchens bedste service. Wagner By Jesper Holm har mange års erfaring med herremode og de nyeste trends.

Butikkens sortiment spænder bredt med et stort udvalg af jeans, sweat, strik,skjorter og blazere og et varieret udvalg af sko og tilbehør. Af mærker finder du blandt andet: LINDBERGH- JUNK de LUXE – SHINE-BISON – LACOSTE – BJØRNBORG – BISON – JACKS med mere.

Kunde
Wagner Randers City

Design
Videoproduktion

Del på din side

Fokus på udvalg af sko hos Wagner.

Wagner ønskede en ny og anderledes måde at markedsfører sit udvalg af sko i butikken. Projektet var at kører en udvidet kampagne via facebook, som var låst på en målgruppe i Randers og omegn samt udarbejdelse af nyhedsbrevskampagne til alle de registrerede kunder.

Kvalitet, detaljer og udvalg

Det er fokus ord i den kampagne som Wagner Randers City ønskede til deres kampagne video med fokus på udvalget af sko i forretningen.

Selve videoen er enkel og har fokus på udvalget, detaljerne og kvaliteten på de sko man kan købe hos Wagner Randers City. Denne produktvideo er optaget i et studio med enkelt belysning og efterbehandlet i Adobe After Effects.

Video med wow effekt.

Da Martin fra Desino kontaktede mig første gang om mulighederne for videomarkedsføring af mine produkter i butikken – var jeg sikker på at det skulle prøves! Martin udarbejdede et storybord for videoen samt et markedsføringskoncept og gik i gang med selve produktionen.

Martin var god til at spørger ind til mine tanker og behov og fik hurtigt sammensat et fantastisk resultat, som ramte min målgruppe spot on.

Jeg kan på det varmeste anbefale Martin til din næste produktvideo.

Wagner Randers City


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993