Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

WhiteParts

Fra ide til webshop, service og fysisk El-Salg butik

Hos Whiteparts.dk forhandler de reservedele til kendte mærkevarer og leverer direkte til kunden inden for 1- 5 hverdage, afhængigt om det er lager eller fjernlager.

Hos WhiteParts.dk er de også eksperter i reparationer af alle slags hvidevare. Deres tekniker team klarer reparationer på store dele af vestsjælland.

Målet var klart fra starten at whiteParts skulle være danmarks førende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehør, og de udvider derfor løbende sortimentet i vores shop. Deres dygtige serviceteknikere har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning når det gælder produktvalg og montering.

Derudover er WhiteParts indgået samarbejde med El-salg hvilket har gjort de ligeledes råder over en fysisk butik på over 300 kvm i Korsør.

Kunde
WhiteParts

Design
Website
Foto

Se mere
www
YouTube
Instagram
Facebook

Del på din side

Et website i knæ!

Efter alt for mange “kokke” havde rørt i suppen!

Desino blev sat i forbindelse med Flemming fra C&C Isenkram i forbindelse med et del projekt som ikke ville lykkes under en anden udvikler. Vi startede i det små med at løse nogle enkelte projekter som stabiliserede siden. Derefter udvidede vi samarbejdet stille og rolig som tiden gik og i dag, er C&C Isenkram en af de førende online shops i Danmark og selve shoppen er kommet mere og mere i fokus eftersom at salget støt er gået op, år efter år.

Desino har været ansvarlig for webshop udvikling på, rådgivning om nye tiltag og den efterfølgende udvikling i Magento samt bruger C&C Isenkram, Desino som sparingspartner, til møder med andre online leverandører som seo og adwords virksomheder med mere.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993