ET ORD – ER ET ORD!

bilerne.com

Kendt som Automobilhuset Randers A/S

DIN autoriserede forhandler af Citroën og Hyundai i Randers – ja, i hele Kronjylland.

Bilerne.com er et moderne bilhus med en aktiv og dynamisk salgsafdeling, hvor vi hele tiden bestræber os på at præsentere alt det nyeste fra Citroën og Hyundai.

Bilhuset har tillige et autoriseret Citroën- og Hyundai-værsted, som er opkvalificeret til at klare enhver vedligeholdelse og reparation af din bil – uanset bilmærke. Skulle du være så uheldig, at din bil får en skade, har de tillige et toptunet skadecenter, der kan hjælpe dig og din bil videre.

Website  ·  Branding  ·  Online salg

+ Information

Kunde
Bilerne.com

Projekt
Website

System
WordPress

Se mere
www.bilerne.com

+ Projektet

Design der matcher resten af virksomheden

Bilerne.com har eksisteret siden 1995 og beskæftiger i dag 24 medarbejdere. Desværre var deres online profil, tilsvarende fra 1995 og derfor kontaktede bilerne.com, Desino med ønske om at bringe deres profil ind i 2019 og frem.

Efter et godt møde hvor vi fik lagt en strategi for udtryk og indhold, udarbejdede Desino et online design forslag, som hurtigt blev godkendt. Derefter gik selve processen i gang. I dag har bilerne.com et website, som præsenterer deres biler og services på en flot og moderne måde.

Flere prøveturer på mobilen

Efter vi fik optimeret selve designet blev den samtidig optimeret til mobilen. Her har vi haft stor fokus på at kunder skulle booke en prøvetur, da det skaber dialog imellem bilerne.com og deres kunder.

Efter lanceringen af den nye side og mobiludgaven, har bilerne.com har 35% stigning i antallet af personer der vælger at booke en prøvetur online direkte fra deres mobil.

 

Bilerne.com sidder klar til at starte din bildrøm!

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!