VELKOMMEN TIL
deRada.

De skønneste mennesker – det lækkereste mad – dejlige lokaler- fantastisk atmosfære

Et besøg på de Rada er helt enestående.

Spændende mad i absolut verdensklasse, den allerhøjeste kvalitet af råvarer – og så snart du træder ind af døren, fornemmer du den dejlige stemning.

de Rada bestræber sig altid på, at skabe en følelse af, at du er værdsat og føler dig velkommen som gæst i den elegante og rå indretning, som går i skøn harmoni med de hyggelige lokaler. de Radas ambition er, at kunne tilbyde deres gæster en madoplevelse med et internationalt snit og deres kærlighed og passion for mad omfatter en konstant udvikling og lyst til at eksperimentere.

Eventvideo  ·  Produktvideo  ·  Produkt og stemningsbilleder 

+ Information

Kunde
deRada

Projekt
Produktvideo & Foto

System
Adobe after effects CC / Adobe Lightroom

Se mere
www.derada.dk

+ Projektet

Fang kvaliteten, stemningen i video og billeder?

de Rada står for god kvalitet, råvarer, innovativ retter og tilbyder en sublim oplevelse i fantastiske omgivelser. Opgaven var simpel! Udarbejdelse af videoer som viser vores kvalitet, omgivelser og ikke mindst fanger stedets gode atmosfære.

Til begge videoer blev der udarbejdet et storyboard, som skulle være med til at ligge en plan for optagelserne. Imellem optagelserne blev der løbende taget billeder af stemningen samt af de retter som blev serveret. Det hele blev sammensat til 2 videoer, som skulle bruges på facebook primært.

Desino har været ansvarlig for optagelser, klipning og colorgrading.

de Rada er klar til at byde dig velkommen
i restauranten.

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!