BETALINGER NEMT ENKELT
& BILLIGT.

Ditbetalingssystem.dk har gjort det nemt for dig

Alt inklusive – Ingen binding og intet oprettelsesgebyr.

Hos Ditbetalingssystem er de fast besluttede på at lette dit daglige arbejde. Derfor har de gennemtænkt enhver funktion, og de tilbyder dig et lynhurtigt kassesystem. Øg din kundeservice, og effektiviser din arbejdsgang sammen med Ditbetalingssystem. Ditbetalingssystem er en pæredansk IT-servicevirksomhed, og de leverer kassesystemer funderet på app- og cloudbaseret software, de selv har udviklet. De henvender os til små, fysiske butikker såvel som til større kæder og webshops. Fra os kan du bestille POS-løsninger, kassesystemer, økonomi- og webshopintegrationer, og de sætter en ære i at forme produktet omkring dine behov og din økonomi.

ALT HVAD DU SKAL BRUGE KUN FOR 499 DKK pr. md. 30 dages fuld returret!

Webshop  ·  Branding  ·  Video  ·  Online salg

+ Information

Kunde
Ditbetalingssystem ApS

Projekt
Website / Integreret shop

System
WordPress og Woocommerce

Se mere
www.ditbetalingssystem.dk

+ Projektet

Et frisk og moderne udtryk, som fremhæver vores produkter?

Som ny spiller på det store “betalingsmarked” var det vigtigt Ditbetalingssystem.dk fik lagt en gennemført og skarp identitet fra starten. Ønsket var at sitet skulle være den primær indgangsvinkel til nye kunder og derfor skulle man kunne afgive bestillinger på alle produkter og tilbehør direkte via sitet.

Når man arbejder med kassesystemer og indløsningsaftaler, er det vigtigt at kunder ved de kan få kontakt og stille spørgsmål. Derfor var det vigtigt at når man besøger Ditbetalingssystem.dk, konstant kan se, at man kontakte virksomheden og få hjælp eller besvaret eventuelle spørgsmål.

Desino har været ansvarlig for webdesignet på den nye website/shop og den efterfølgende udvikling og vedligeholdelse i wordpress.

Betalingssystemer med fokus på din virksomhed.

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!