e-Gear.dk – Din online sikkerhed

Salg af digitale software licenser i hele norden

e-Gear.dk fik liv den 8. september 2010 hvor virksomheden som udgangspunkt arbejdede med salg af gamingudstyr.

I april 2012 ligger virksomheden om, da nye ejere overtog virksomheden. Her faldt valget på salg af sofwarelicenser. På ganske kort tid, blev e-Gear.dk en af de førende leverandører af software til norden. I dag dækker e-Gear.dk omkring 12 webshops på verdensplan og er blevet endnu stærkere på priser og sortimentsudvalg.

Via unikke samarbejdsaftaler med danske og udenlandske softwarevirksomheder er vi i stand til at tilbyde softwareprodukter til fordelagtige priser og som normalt kun kan downloades via producentens egen hjemmeside – e-Gear.dk er certificeret til at videresælge disse softwareprodukter som en “Elektronisk Download”, hvor køberen modtager et download-link til softwareproduktet og en licensnøgle til aktivering af licensperioden – alt sammen leveres via e-mail, så levering er hurtig og omkostningsfri.

Desino har stået for alt vedr. design og vedligeholdelse af shoppen.

Webshop  ·  Branding  ·  Video  ·  Online salg

+ Information

Kunde
e-Gear.dk

Projekt
Webshop

System
Magento

Se mere
www.e-gear.dk

+ Projektet

Redesign af eksisterede shop og funktioner

Målet var enkelt fra starten! e-Gear.dk skulle over på en ny server og i den forbindelse, skulle hele designet samt vitale funktioner redesignes. Desino valgte at ligge tracking på siden inden den blev flyttet til en ny server, så vi kunne analyserer på kundens adfærdsmønster. Hvad var vigtigt for kunden på forsiden, kategorisiden, produktsiden og i checkout og hvordan kunne vi igennem designet optimerer købsprocessen.

I samarbejde med e-Gear.dk fik vi udarbejdet en række skitser, som skulle lige grund for den kommende process og da vi var enige om dette gik design produktionen i gang. Desino arbejdede sideløbende med udviklerne om at få integreret alle elementer korrekt, samt stod for den generelle projektstyring.

Desino har været ansvarlig for webdesignet på den nye webshop og den efterfølgende udvikling i Magento.

Derudover har Desino udarbejdet en mindre produktvideo til e-Gear.dk, som bruges i kampagner på facebook og youtube.

e-Gear.dk står klar til at give dig den bedste online sikkerhed
og vejledning til software generelt.

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!