IT´S ALL ABOUT THE BAGS.

Modebutikken for piger, kvinder og damer

Ralph Lauren, Superdry, Gustav, Broadway og Philosophy Blues Original og meget mere

Huset Nord befinder sig i midten af Randers City og tilbyder alt fra tøj til piger, kvinder og damer til lejetøj, boligtilbehør og ikke mindst et stort udvalg af tasker. Derudover har Huset Nord en stor tilknyttet webshop med alt hvad de har i butikken.

Produktvideo  ·  Branding  ·  Facebook  ·  Nyhedsbrev

+ Information

Kunde
Huset Nord (Nord-danmark)

Projekt
Produktvideo

System
Adobe after effects CC

Rammer
Studio produktion

+ Projektet

Fokus på salg af tasker via facebook!

Målet var simpelt! Huset Nord ønskede mere fokus på deres store udvalg af tasker fra mærker som Ralph Lauren og mange flere. Informationen var begrænset fra deres side, eftersom de ønskede at Desino ligesom skulle tænke ud af boksen. Men det skulle være feminint, lyst og godt med detaljer.

Desino valgt at gå all in på det feminine udtryk med et lyserrødt studie og valgte at producere en video med kant og specielle snit som gav en lidt mere eksklusiv tilgang. Ønsket var at det skulle køres som en kampagne på facebook og som en del af nyhedsbrevet. Her er det vigtigt man hurtigt fanger brugere og holder dem, så de fanger budskabet.

Derfor valgt vi ligeledes et lydspor som fanger brugeren med en dyb vejrtrækning fra starten og med beskæringer af billedeskift som grundlæggende giver en rigtig fint flow i filmen.

Løsningen

til Huset Nord blev en gennemført video med lækre detaljer. Vi udarbejdede efter en brainstorm et storyboard, der havde deres udvalg af tasker og punge i fokus. Ønsket var at skabe nysgerrighed og en lyst til at se mere samt dele den i sit eget netværk.


Resultat taler for sig selv

Denne video, blev set mere end 87.000 gange og delt 4320 gange fra facebook. Det må siges at være en gennemført facebook kampagne.

For at gøre produktvideoen dynamisk og inspirerende for den yngre målgruppe, blev resultatet en video i et blødt miljø med skarpe linjer og beskæringer og forskellige b-rolls “stemningsbilleder” med selve taskerne, krydret med et fedt lydtrack.

En kampagnevideo med fokus på at skabe
branding og inspirerende for den yngre målgruppe.

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!