BÆREDYGTIGE PALLEMØBLER

Bæredygtige pallemøbler i nordisk design finder du hos MyStack

MyStack er et dansk firma med base i Randers og grundlagt af Rikke og Lars i 2014

Pallemøblerne fra MyStack har et trendy, rustikt og råt udtryk og de er utroligt fleksible. De bruger kun nye og miljøgodkendte EUR-paller. Med nye paller sikrer de sig, at de er rene, og at rester af kemikalier og giftstoffer fra industrien ikke kommer hjem i din stue. Gennem deres returpantsystem sikrer de samtidig, at pallerne bliver genanvendt.

Deres stof og betræk er nøje udvalgt og i den allerbedste kvalitet. Det er her de adskiller sig mest fra deres konkurrenter. De samarbejder med en stor dansk møbelproducent, med en stor kapacitet, og derfor er der ingen ordre der er for store, ej heller for lille. Deres professionelle set-up gør, at de er i stand til at levere en høj og ensartet kvalitet.

Produktfoto  ·  Branding  ·  Facebook annoncer  ·  Video

+ Information

Kunde
MyStack.dk

Projekt
Projektvideo / Facebook kampagner inkl. studiebilleder

System
Adobe after effects CC / Adobe Photoshop

Rammer
Location optagelse samt studio produktion

+ Projektet

Skab nysgerrighed og vis hvem vi er?

Desino har udarbejdet en mindre præsentationsvideo, som giver et kort indblik i MyStack og selve produktionen. Videoen primær funktion er som lead genereringer via facebook kampagner, samt som element på hjemmesiden og på deres egen facebook side.

Derudover har desino udarbejdet kampagne bannere til facebook, med fokus på hynder fra MyStack.

 

Færdige palleløsninger, pallemoduler, paller, borde & skuffer, rammer & bundplader, pallehjul & ryglæn, pallepuder & pøller, udendørsmøbler til udendørslounge, mobilskinner samt tilbehør

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!