VI ER NØRREBRO.

Sprede god stil, gode oplevelser, glade kunder og en service i højeste klasse – både online og i butikken i Randers

Hos Nørrebro i Randers leverer vi tøj, sko og accessories til hele Danmark. Vi skaber gode oplevelser i vores butik, og nu også online!

Hos Nørrebro ved de, hvad deres kunder vil have. Det ved de, fordi de lytter til deres kunder og handler ind derefter. De ved at deres kunder er kvalitetsbevidste og de forventer det bedste og kun det bedste, når de handler hos Nørrebro. Butikken summer af liv, folk elsker at komme forbi, til en snak, se de nye varer som fylder hylderne og den varme som Eva & Rene byder dem velkommen med. Præcis samme følelse af kvalitet, gennemsigtighed og service ønskede Nørrebro at viderebringe til deres nye webshop nr-bro.dk.

Webshop  ·  Branding  ·  Indhold  ·  Online salg

+ Information

Kunde
Nørrebro Randers

Projekt
Webshop

System
Magento

Se mere
www.nr-bro.dk

+ Projektet

Kendt lokalt

Nørrebro i Randers har en yderst kendt butik beliggende i houmeden. Eva og Rene fik hurtigt godt fat i det lokale marked, specielt med fokus på facebook og instagram. Men ønskede at udvide deres salgskanal online.

I samarbejde med Desino udarbejde vi ressourceplan, designplan, målsætninger og fik nedskrevet en behovsliste.

Eftersom at Eva og Rene var de eneste medarbejder og de samtidig skulle drive butikken, var det vigtigt at processen blev udarbejdet i et tempo hvor det også hang sammen med deres ressourcer i dagligdagen. Designmæssigt ønskede Nørrebro et simpelt og let udtryk samtidig var det vigtigt at mange ting blev integreret så meget som muligt, når det gælder oprettelse af varer direkte fra kassen og meget mere.

Desino har været ansvarlig for webdesignet på den nye webshop og den efterfølgende udvikling i magento.

+ De siger

Vi fik Martin Egesø fra Desino anbefalet.

Vi er ikke sekund i tvivl om at han er det rigtig valg.

Martin designede vores webshop nr-bro.dk. Martin er meget fokuseret og målrettet, han sætter en ære i hans arbejde.

Vi har stadig stor glæde af Martin, han udføre mange opgaver for os, grafiskdesign til webshop, facebook, instargam, han rådgiver os i hvordan vi kan bliver bedre / udvikle os, hvordan vi kan bruge vores markedsføring budget.

Kan varmt anbefale Martin Egesø

Eva & Rene
Nørrebro

Mobile is everything

Desino arbejdede tæt sammen med Nørrebro om at skabe en strategi, som følger deres ambitioner og ikke mindst deres kunders forventninger og adfærd.

For at holde den økonomiske investering på et minimum i starten, valgte vi at fokusere på at skaffe kunder fra de sociale medier, hvilke satte store krav til mobiludgaven. Så udover et gennemført web layout, bliv der efterfølgende lagt fokus på optimering af deres mobiludgave.

Nørrebro er klar til at byde dig velkommen i
butikken eller online – And yes; Shoes are allowed!

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!