SPECIALLAVEDE BOLIGLØSNINGER.

De siger ikke, at de kommer til at gøre livet så meget federe for dig, som elsker unikke boligløsninger, meeeen…

Roomish er din gennemvej til speciallavede boligløsninger og highend boligtilbehør!

Roomish er en online markedsplads og formidlingsportal, hvor du som designentusiast nemt og enkelt kan få 3 tilbud på din næste boligdrøm hos kvalitetsgodkendte leverandører. Roomish er din opgaveportal / webshop, der formidler kontakten imellem dig som kunde og relevante designere og leverandører, som kan løse dine opgaver og vi dækker hele Danmark.

Website  ·  Branding  ·  Videopræsentationer

+ Information

Kunde
Roomish

Projekt
Web – Backend system – Webshop

System
WordPress

Se mere
www.roomish.dk

Facebook
/Roomishdk

YouTube
/Roomish

+ Projektet

Hvordan gør man det nemt at få 3 tilbud på unikke boligløsninger?

Roomish.dk er ekspertiseområder alt inden for markedsføring, sociale medier og online generelt. Så projektet Roomish.dk har udviklet en special opgaveportal, der gør det nemt for dig at oprette dine projekter og derved få kontakt til den ”RIGTIGE” leverandør første gang. De opgaver kunderne opretter på Roomish.dk bliver kvalitetssikret manuelt og herefter sendt ud til de relevante leverandører der matcher den enkelte opgave.

Desino fik til opgave at supplere på det grafiske udtryk og har i samarbejde med Roomish fået udarbejdet et nordisk og enkelt design, som matcher de produkter som bliver tilbudt. Derudover har Desino været ansvarlig for hele shop delen, så den blev opsat korrekt og supplerede det grundlæggende grafiske design.

1 Backend system til det hele

Hele Roomish.dk bygger på et grundlæggende backend system, som kan håndterer forspørgelser, opgaver, kunder og leverandører samt meget mere.

Desino har her også suppleret med design elementer til hele systemet, så det følger den nordiske designlinje som er lagt for resten af siden. Det drejer sig om alt fra den generelle opstilling, knapper, elementer og ikoner med mere.

Derudover har Desino stået for hele webshop delen, funktioner og designelementer, samt udvalgte grafiske billeder til selve hjemmesiden.

 

 

Hvad står øverst på din liste af speciallavede
boligløsninger? – Vi har gjort det nemt for dig!

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!