THEOCEANBOTTLE
– Flasken verden har brug for

Hvordan skaber man et system

Som er med til at stoppe oversvømmelsen af ​​havplast ind i vores oceaner?

theoceanbottle.dk er et godt valg hvis du ønsker at gøre en forskel. Ocean Bottle er en genanvendelig flaske, der finansierer indsamlingen af ​​1000 havbundne plastflasker pr. Solgt flaske. I stedet for at rense havet, skal vi stoppe havplast direkte ved kilden. Vidste du, at størstedelen af ​​havplast kommer ind i havet via blot et par enkelte koncentrerede områder i verden? Disse områder mangler genbrugsinfrastruktur og incitamenter til at genanvende. Så dem hjælper theoceanbottle med at bygge.

Produktvideo  ·   Miljøbilleder til facebook og instragram  

+ Information

Kunde
theoceanbottle.dk (Greve Gaver Randers)

Projekt
Produktvideo og Miljøbilleder til facebook og instagram

System
Studie

Se mere
www.theoceanbottle.dk

+ Projektet

theoceanbottle på dansk grund!

Greve Gaver har fået ansvaret for salg og markedsføring af the ocean bottle på det danske marked. Her ønskede de en video som kunne bruges primært på de sociale medier som facebook og instagram. Desino fik til opgave at lave en produktvideo som fangede de forskellige budskaber og kunne skabe en ønske om at man ville vide mere. Valget faldt på en video som var talte til følelserne men samtidig var upbeat og moderne.

Vi vidste at budskabet skulle gå stærkt da kunden primært blev fanget på mobilen, så derfor lagde vi vægt på hurtige budskaber, men enkelt som printede sig fast. Formålet var klart, fang interesse og send den videre til hjemmesiden for at blive klogere på produkt og værdi.

 

#theoceanbottle_dk
FLASKEN VERDEN HAR BRUG FOR

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!