WAGNER SHOES.

Kampagne på udvalget af sko, skabte øget salg i den fysiske butik. Det var ikke kun sko der bliver sendt udover disken i butikken i Randers.

Markedet for sneakers har været under gevaldig udvikling de seneste år.

Fra at være forbeholdt en lukket kreds af sneakerafficionados og -forhandlere, der holdt til i baggårde og kælderlokaler, er sneakers i dag blevet allemands eje.

Hos WAGNER By Jesper Holm Torvegade 21, vil du blive mødt af et super imødekommende og kvalitetsbevist personale, som er klar på at yde branchens bedste service. Wagner By Jesper Holm har mange års erfaring med herremode og de nyeste trends.

Butikkens sortiment spænder bredt med et stort udvalg af jeans, sweat, strik,skjorter og blazere og et varieret udvalg af sko og tilbehør. Af mærker finder du blandt andet: LINDBERGH- JUNK de LUXE – SHINE-BISON – LACOSTE – BJØRNBORG – BISON – JACKS med mere.

Video  ·  Branding  ·  Facebook kampagne

+ Information

Kunde
Wagner Randers

Projekt
Produktvideo

System
Adobe after effects CC

Rammer
Studio produktion

+ Projektet

Fokus på udvalg af sko hos Wagner.

Wagner ønskede en ny og anderledes måde at markedsfører sit udvalg af sko i butikken. Projektet var at kører en udvidet kampagne via facebook, som var låst på en målgruppe i Randers og omegn samt udarbejdelse af nyhedsbrevskampagne til alle de registrerede kunder.

+ Kunden siger

Video med wow effekt.

Da Martin fra Desino kontaktede mig første gang om mulighederne for videomarkedsføring af mine produkter i butikken – var jeg sikker på at det skulle prøves! Martin udarbejdede et storybord for videoen samt et markedsføringskoncept og gik i gang med selve produktionen.

Martin var god til at spørger ind til mine tanker og behov og fik hurtigt sammensat et fantastisk resultat, som ramte min målgruppe spot on.

Jeg kan på det varmeste anbefale Martin til din næste produktvideo.

Jesper Holm
Wagner Randers City – Nu Holm og Co

Kvalitet, detaljer og udvalg

Det er fokus ord i den kampagne som Wagner Randers City ønskede til deres kampagne video med fokus på udvalget af sko i forretningen.

Selve videoen er enkel og har fokus på udvalget, detaljerne og kvaliteten på de sko man kan købe hos Wagner Randers City. Denne produktvideo er optaget i et studio med enkelt belysning og efterbehandlet i Adobe After Effects.

Wagner i Randers har sko i alle stilarter
og størrelser.

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!