EKSPERTER I DINE HVIDEVARER.

Fokus på “Orange” priser på hvidevareservice, reservedele, plejeprodukter samt

Miljøet!

Hos Whiteparts.dk forhandler de reservedele til kendte mærkevarer og leverer direkte til kunden inden for 1- 5 hverdage, afhængigt om det er lager eller fjernlager.

Hos WhiteParts.dk  er vi også  eksperter i reparationer af alle slags hvidevare. Deres tekniker team klarer reparationer på store dele af vestsjælland. De vil være danmarks førende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehør, og de udvider derfor løbende sortimentet i dres shop. Deres dygtige serviceteknikere har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning når det gælder produktvalg og montering.

Hvidevarer kræver vedligeholdelse, så hos WhiteParts.dk findes der altid nyttige informationer og gode råd om vedligeholdelse så unødige reparationer kan undgås.

Webshop  ·  Branding  ·  Indhold  ·  Online salg  ·  Video

+ Information

Kunde
WhiteParts.dk

Projekt
Webshop og videoproduktion

System
Magento

Se mere
www.whiteparts.dk

Facebook
/whiteparts

YouTube
/whiteparts

+ Projektet

Skab et univers som styrker miljøet og giver gode råd og tips?

WhiteParts.dk fik sin begyndelse efter at den ene partner var en tur forbi den lokale losseplads og kunne se at beholderen med hvidevarer, simpelthen var ved at kaste op. Det måtte kunne gøres bedre og mere miljøbevist. Derfra udsprang ideen til WhiteParts.dk.

WhiteParts.dk skulle fungere som et online reservedelslager, men fremfor bare at sælge reservedele, ønskede de også at videregive information omkring deres produkter, montering og vedligeholdelse. I samarbejde med Desino.dk, udarbejdede vi en stor magento webshop, som stod klar fra starten til at kunne håndterer et stort udvalg af produkter. Efter de første 3 år, er både webshop og deres montage afdeling vokset støt. Derudover har vi lavet en lang række miljøbevidste valg som bl.a. inkludere at vi får pap til forsendelse fra andre butikker i byen. I 2019 blev WhiteParts.dk nomineret til året iværksætterpris i vestsjælland.

Alt i reservedele og tilbehør til hvidevarer og meget mere.

Design by
Desino.dk

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!