Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Professionelle billeder

Gør indtryk!

Skal virksomhedens branding og markedsføring styrkes? Så få produceret nogle knivskarpe produktbilleder, profilbilleder, packshots eller miljøbilleder, der kan booste din virksomheds markedsføring.

Fang din målgruppe med gode billeder.

Når du skal få kunden til at foretage et køb, er det vigtigt, at kunden får en fornemmelse af dit produkt ud fra de billeder, du har på din webshop eller hjemmeside. Sælger du tøj, skal du derfor vise tøjet fra sin bedste side, stoffet skal falde pænt, og tøjets kvalitet skal være tydelig ud fra billederne. Det kan du sikre ved gode og professionelle packshots. Det gælder, hvad enten du skal præsentere tøjet i et katalog eller på nettet.

Er billedet godt, vil kunden lynhurtigt kunne falde for netop det stykke tøj, og ende med at købe det, fordi kunden har fået en præcis opfattelse af tøjet. Når kunden hverken kan røre ved stoffet eller prøve tøjet på, er det bydende nødvendigt, at billederne giver kunden den samme fornemmelse, som hvis det var i en fysisk butik.

Når du kontakter os, tager vi et indledende møde om opgaven, dine ønsker og omfang. Herefter skyder jeg billederne, og du modtager de færdige billeder retur til godkendelse, inden jeg sender dit produkt retur. Det skal være trygt, nemt og hurtigt for dig at samarbejde med os.

+ Alle opgaver har et opstartsgebyr på 595 DKK, som inkluderer opstilling og klargøring.

Produktbilleder og packshots

Hvis du sælger dine produkter på en webshop, er det vigtigt, at produkterne fremstår unikke og anderledes, end hvad der ellers er på markedet. Formålet med packshots og produktbilleder er at fremme det unikke ved dine produkter samt skabe og øge salg.

Desino bruger ikke såkaldte packshotmaskiner, da billederne kræver meget mere, end en maskine vil kunne klare. Således skal der klargøres og styles forinden, men det er særligt i efterredigeringen, at billedernes salgsevne opstår. Efterbehandling skaber nemlig form og udtryk på dit produkt, men også en symmetri i billederne, der virker appellerende på kunden.

Desino laver desuden produktbilleder af forskellige produkter, herunder smykker, sko og accessories. Du er desuden med til at tilpasse produktbillederne, så de bliver, som du gerne vil have dem i forhold til effekter, vinkler og kvalitet.

De bedste billeder

Det kan være en god idé at præsentere et eller flere produkter i en sammenhæng, fordi det kan fremhæve nogle egenskaber ved produkterne på en anden måde, end når de står alene.

Det kan i den forbindelse være en god idé at skabe nogle stilleben, som dine produkter indgår naturligt i. Hvis du for eksempel sælger makeup, kan det være en god idé at give illusionen af en taskes indhold, der er spredt ud på bordet , det vil sige, dine produkter er ”faldet ud” på en måde, hvor netop det produkt, du ønsker at fremhæve, er tydeligt. Du kan også sætte produkter op mod en smuk baggrund, som fremhæver det eller de produkter, du sælger.

Et andet eksempel kunne være, hvis du sælger lysestager. Her sælger det langt bedre at sætte lysestagen i en sammenhæng, for eksempel på et bord med en smuk dug og friske blomster bagved. Pludselig vil kunden meget bedre kunne forestille sig, hvordan netop denne lysestage ville se ud derhjemme.

Særligt miljøbilleder er anvendelige i forbindelse med markedsføring på de sociale medier. Her kan du tagge produktet og sende kunden direkte videre til din webshop. Miljøbilleder kan også fungere sublimt som kategoribillede på din hjemmeside.

#Instagram

Få inspiration

På instagram deler jeg alle mine professionelle billeder. Kig forbi, følg og hold dig opdateret med mine projekter. Måske kan du få lidt inspiration til dine egne billeder.