Reklamefilm

Rådgivning – Udvikling – Produktion – Distribution
Desino hjælper virksomheder med at formidle deres budskaber via film.
Film har en enestående evne til at skabe følelser og vække interesse hos dem der ser med!

Hos Desino skaber og producerer vi adskillige reklamefilm til alle platforme.

Produkter

Profilvideo

En profilvideo viser fortællingen om jeres brand på en levende måde. Formålet er at fange modtagerens opmærksomhed og hurtigt skabe interesse for jeres brand.

Profilvideoen kan hjælpe jer med at få formidlet jeres virksomhed på en overskuelig og forståelig måde specielt hvis du har behov for at forklare kort om, hvem I er, og hvad jeres styrker er. På den måde er det nemmere for modtageren at få indsigt i jeres unikke profil, Når de besøger din hjemmeside, eller dine profiler på de sociale medier, det giver altid et bedre billede af virksomheden, end du vil kunne beskrive med tekst. Desuden søger du ligeledes at holde kunden på din hjemmeside i længere tid og det er bestemt et plus.

Produktvideo

Der findes mange produktvideoer, som virker sjuskede og uoverskuelige. Hvis I vælger Desino, er I sikre på at få en velproduceret produktvideo, som illustrerer jeres produkts kvaliteter på en levende, fængende og skarp måde.

Uanset produktets kompleksitet kan vi skabe en video, som giver et overblik over specifikationer og funktioner. Produktvideoer er velegnet til brug på f.eks. en Webshop. Upload din produktvideo direkte på siden eller embed den fra YouTube, og lad dine kunder se, hvordan dit produkt fungerer, vis dem funktion og kvalitet. Det giver en bedre konvertering af dine produkter.

Har du et produkt du ønsker ekstra fokus på er en produktvideo bestemt et godt valg, specielt hvis du kombinere den med din resterende markedsføringsstrategi hvilket kunne være som en del af dit udstillingsdisplay på messer, konferencer og lignende. Da det fanger kundernes blikfang og drager dem hen til din stand.

SoMe video

Video & Foto

De sociale medier er en oplagt kanal for eksponering af jeres brand. På de sociale medier kan I nå ud til en bred gruppe af mennesker, men på samme måde er det også muligt at sigte efter jeres ønskede målgruppe. Om jeres produkt er en service eller et fysisk produkt, kan vi hjælpe jer med at markedsføre det på de sociale medier. Uanset om filmen skal laves til Facebook, Instagram, Youtube eller LinkedIn, tilbyder Desino hjælp med at producere netop den film, som passer til jeres målgruppe og medie. Derudover får du rådgivning om hvordan du få mest ud af din nye desino video+foto løsning.

Typisk består en SoMe video af 1 x Profilvideo a 30 til 40 sekunder samt 10 situationsbilleder til brug på hjemmeside eller i markedsføringsmateriale. Men afhænger naturligvis af dine ønsker og dit budget.

Ring og hør om dine muligheder allerede i dag!
9393 3993

Styrk din online markedsføring med Desino, perfekt til din hjemmeside, facebook, Instagram, Linkedin, YouTube eller Google My Business. Mulighederne er uendelig med videomarkedsføring.

Kunder

Vil du vide mere?

Økonomi og priser

Prisen på reklamefilmen afhænger i høj grad af, hvilke ønsker I har i forhold til lokationer, skuespillerkontrakter, hvor lang tid produktionen tager at færdiggøre og så videre.

Vi vil dog altid forsøge at imødekomme jeres ønske, sådan der er en sammenhæng mellem jeres ideer og budget. Med vores erfaring kan I være sikre på at blive tilbudt den løsning, som er mest fordelagtig for jer. Det er altså ligegyldigt, om du har et lille, mellem eller stort budget – vi er klar til at samarbejde med jer.

Vil du gerne vide mere om hvordan du får en reklamefilm, så tøv ikke med at kontakte Desino.dk

[email protected]

Hvad kan reklamefilm?

Videoen er et utroligt levende medie, som kan fange og skabe stemninger. Det er desuden et medie, hvorigennem man, på grund bevægelighed, billeder og lyd, nemt og hurtigt kan fange modtagerens opmærksomhed. Med korte, præcise og stemningsskabende film er det muligt at skabe en rammefortælling om jeres produkt og på den måde forføre og tiltrække modtageren.

Modsat reklametekster kan man ved hjælp af videoen illustrere produktets funktion og kvaliteter ”in motion”. Det vil sige, at brugeren med det samme forstår, hvad I vil med jeres produkt. Reklamefilmen kan nemlig både formidle jeres brands historie og vision, men også vise, hvordan jeres produkt virker i praksis.

I samarbejde med jer kan vi skabe en levende, forførende og smuk reklamefilm, som imødekommer netop jeres behov, hvad angår målgruppe og platform.

 

Filmproduktionens forskellige faser

Produktionen af jeres reklamefilm er naturligvis en proces med adskillige faser. I denne proces vil vi i samarbejde med jer, tilpasse og justere, således filmen stemmer overens med jeres ønsker. Processen er kreativ, men har i høj grad fokus på markedsføring. Jeres produkt og brand er under alle omstændigheder første prioritet.

Vores produktionshold består af en talentfuld fotograf og producer, en erfaren motion graphic designer og en projektleder. I samarbejde med projektlederen vil I udarbejde ideer og diskutere, hvilke muligheder der er. En SEO-specialist, tekstforfatter, designer eller strategiekspert kan tilmed hjælpe jer med at få skabt sammenhæng mellem i idé og markedsføring.

Sådan gør man

Forløbet

Herunder vil I få et kort, præcist overblik over, hvordan reklamefilmen produceres, og hvordan produktionsfaserne forløber sig.

 

Preproduction

Preproduction, det vil sige, før selve filmproduktionen går i gang, er der en fase med ideudvikling. I denne fase kan I fremlægge alle de ideer, I har til reklamefilmen. Vi vil på samme måde fremlægge vores ideer. Herefter vil vi i samarbejde diskutere jeres og vores ideer, sådan I kommer på tæt som muligt på jeres ønske. I denne indledende fase vil vi i øvrigt overveje, hvad der faktisk er muligt. Vi vil altså, særlig på baggrund af erfaring, diskutere, hvad der praktisk er muligt.

Vi vil desuden snakke om, hvilken setting I ønsker. Det drejer sig om fysisk lokation, lys og lyd og så videre. Overordnet set handler det om at finde ud af, hvilken stemning I ønsker, og hvordan man bedst muligt forener det med produktet. Det er altså en proces, som drejer sig om at forene kreativitet og markedsføring. Med jeres ideer og produkt og med vores ekspertise vil vi forsøge at skabe en unik og smuk film.

Hvad angår praktiske forhold, rettigheder, kontrakter og aftaler med skuespillere og lignende, kan I overlade til os. Vi er et meget fleksibelt team, hvilket betyder, at vi hurtigt kan tilpasse os nye situationer, hvis I ønsker at lave justeringer undervejs. Vi vil nemlig forsøge at gøre forløbet så gnidningsfrit og effektivt som muligt, så der ikke bliver spildt nogen tid.

 

Produktion

I produktionsfasen kulminerer al forberedelsen. Det er her idéen udmønter sig. En af vores store fordele er, at vi har alt fra fotograf, instruktør og klipper ”in house”. Det betyder nemlig, at tiden mellem planlægning og udførsel sker utrolig hurtigt. Det betyder tilmed, at vores team er vant til at arbejde sammen. Derfor foregår opsætning, klargørelse og produktion meget effektivt. Og til sidst er det med til at skabe et meget klart og præcist udtryk i filmens udtryk.

Efter optagelserne går vores eksperter ind i post-produktionsfasen. Processen kan være omstændig, men vores dygtige klippere er typisk hurtige til at forvandle råmaterialet til et overskueligt, færdigt produkt. Her bliver der også redigeret lyd og billede, så kvaliteten er i top.

I denne proces vil vi gerne have jer tæt på. Det er nemlig her, alle komponenter strikkes sammen. Så for at være sikre på, at I får jeres ønsker indfriet, vil vi bestræbe os på undervejs at have en aktiv dialog med jer. Vi vil derfor løbende sende jer udsnit af filmen, så I kan komme med indvendinger, hvis I ønsker noget ændret.

Kontakt

FollowFb.Lin.Yt.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!