Kan dine kunder

Finde dig på Google?

Vi ‘Googler det lige’ den sætning kender vi vidst alle sammen. Faktisk benytter 95,7% af danskerne Google når der søges efter produkter eller ydelser, hvorfor synlighed på Google er så vigtig.

Vidste du at op imod 85% af den danske befolkning besøger dit website før de foretager et køb eller tager kontakt din virksomhed.

Netop DERFOR er din online synlighed alfa omega for din virksomheds vækst.

Så lad os hjælpe din virksomhed med at placerer SEO stigen rigtigt – fra starten.

Livsværker der stoler på vores rådgivning

Hvor

Hvorfor vælge SEO til dit website eller webshop?

SEO? ‘Search Engine Optimization
Eller søgemaskineoptimering, som det hedder på dansk er organisk trafik til dit website via Google, altså gratis klik, modsat paid ads fra Google Adwords.

Med et SEO-optimeret website, fortæller du Google at dit website er relevant i forhold til brugen. Det kan vi hos Desino hjælpe dig med.

Søgemaskineoptimering er en længerevarende strategi og handler i bund og grund om at optimere siden således, at den bliver relevant i forhold til forbrugerens Google søgning, men på samme tid også bedre end din konkurrent, der resultere i en bedre rangering på Google. Desto bedre placering, desto større chance for at forbrugeren vælger netop dig! Det er også en af grundene til at SEO er en vedvarende proces, da Google hele tiden ændre deres algoritmer og nye konkurrenter kommer til.

Lad

Desino søgeoptimerer dit website

01.

Søgeordsanalyse

Når vi hos Desino skal Google optimere dit website, starter vi altid med en søgeordsanalyse, så vi ved hvad der giver mening i forhold til dig og din virksomhed.

Det er vigtigt at vælge de rigtige søgeord så forbrugeren kan finde dit website når de søger på Google.

Det er ikke altid de søgeord vi tror forbrugeren søger på, hvorfor en søgeordsanalyse er alfa omega.

02.

Alt det tekniske

Når vi i samarbejde med dig har fundet de rigtige søgeord, går vi i gang med den tekniske del, der skal give det rette udgangspunkt i forhold til Google.

Når vi taler om SEO er det vigtigt at siden er korrekt optimeret i forhold til det tekniske, da det også er noget Googles søgemaskiner vægter højt – Nemlig brugervenlighed. Det hele handler om at gøre det nemt for forbrugeren, således funktioner, svar og brugervenlighed hænger sammen.

Præcis ligesom når en kunde går ind ad døren til en flot butik. Du får aldrig solgt den her fede strikbluse, hvis den er gemt væk på lageret og ingen kan se den.

03.

Den gode tekst

Det er ikke nok KUN at have styr på alt det tekniske, du skal også have styr på teksterne på dit website, men en tekst er ikke bare en tekst. Det skal være den rigtige tekst!

Igen vægter Googles søgemaskiner teksterne højt i forhold til brugervenlighed. Du skal kunne finde det du søger efter og få svar på det du spørger om. Ligesom du gør i en fysisk butik.

Derfor lægger vi hos Desino mange tanker bag vores tekster. De skal fortælle din historie, være sælgende og skabe tryghed hos forbrugeren. Du ville heller ikke være tryg ved at have din bil hos mekanikeren, hvis mekanikeren sagde han ikke vidste hvordan han lavede din bil.

04.

Linkbuilding

Når alt on-site SEO er på plads, det der bliver optimeret på siden, kan vi gå i gang med off-site SEO, også kaldet linkbuilding, der fungerer som anbefalinger indtil dit website. Det kan ikke stå alene uden det andet.

Du kender det sikkert? Din veninde har købt en vildt fed skjorte og du spørger ‘hvor er den købt henne?’ Den købte jeg i mandags på www.shopnorrebro.dk – Her ser du et eksempel på en anbefaling, der med højere sandsynlighed leder til et salg. Det er faktisk det samme der sker med linkbuilding, her fortæller du Googles søgemaskiner, at der er nogle som anbefaler netop dit website. Dét, blandet med den rigtige tekniske opsætning og den gode tekst, giver en bedre rangering på Google.

Rom

Blev ikke bygget på en dag - Det gør dit livsværk heller ikke.

Søgemaskineoptimering er en proces og du kan ikke forvente at ligge nr. 1 på Google efter et par dage. Det er en proces og som tommelfingerregel vil de første resultater vise sig efter 3-6 måneder og op til 12 måneder, hvorfor det er vigtigt at arbejde med søgemaskineoptimering løbende. Det samme gælder for linkbuilding, da det skal være en naturlig linkprofil og bygges op over ligesom, præcis ligesom din forretning og dit livsværk.

Hvorfor så vælge SEO og ikke blot nøjes med paid annoncering?

Søgemaskineoptimering er organisk trafik til dit website og er gratis trafik, men det styrker også din paid annoncering, da en bedre organisk rangering giver billigere klikpriser.

Hvorfor? ganske enkelt på grund af brugervenlighed. Desuden viser målinger at kun en klikker på de betalte annonceringer på Google og på de organiske, hvorfor det giver god mening at investere i søgemaskineoptimering på den lange bane.

Tænk ikke kun på her og nu salg, men tænk også på hvordan din virksomhed kan vækste endnu mere på en langsigtet strategi med SEO.

Lad os sammen skabe resultater på Google

Skal vi tage en kop kaffe og en snak om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?

Pernille-Louise Lenskjold

Chief Sales Officer & Partner
6059 9006

Derfor skal du vælge Desino

Personligt samarbejde

Et samarbejde med Desino er som en rigtig god rejse – fyldt med gode oplevelser, og når vi i fællesskab har dannet dine rammer, har man lyst til at tage af sted igen. Vi er med hele vejen: fra den grundlæggende idé til den stærke strategi & længere endnu.

Dit livsværk

Vi går dybt ind i dit livsværk, forstår de økonomiske sammenhænge og sætter altid klare målsætninger med udgangspunkt i transparente eksekveringsplaner. Vores fokus bygger på et tæt samarbejde om at vækste dit livsværk.

Vores tilgang

En tilgang til dit livsværk og vores fælles samarbejde, starter ud med en læringsfase og herefter en væsentlig vækst jf. de online marketing tilgange der er valgt. Det er her du bruger os til en indsat i én isoleret kanal eller til en 360 graders digital marketing strategi.

Det er her vores tilgang omfavner vores tilgang som er "We Make It Personal"