Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

THE ONE

Du har brug for en profilvideo, der viser din virksomhed og fortæller om jeres services, produkter og DNA!

Du skal afholde et event og har brug for at få dokumenteret det, så det kan bruges i din markedsføring til kommende events.

Du har brug for en intern træningsvideo eller interview, som du kan sende ud internt i virksomheden.

Denne løsning er perfekt til dig som søger en enkeltstående video. Du har styr på hvordan den skal distribueres ud til din målgruppe.

Så er THE ONE løsningen som dækker dit behov.

Lad mig ringe dig op

Lad os tage en snak om hvorvidt “THE ONE” er det rigtige valg for dig og din virksomhed og om det faktisk giver dig den værdi du søger samt hvad dit mål er med videomarkedsføring.

  Jeg accepterer at Desino ApS må kontakte mig via telefon og email

  THE STORY! Fortæl din historie, og formidl din service eller vigtig information.

  Video er en af de mest effektive kommunikationsformer. Også når det kommer til at præsentere din virksomhed. Med en profilvideo kan du kommunikere præcist det, du ønsker. Din virksomheds profil, værdier, kultur, effektivitet – eller hvad du ellers har af ønsker til en video, der skal beskrive og give et levende indtryk af netop din virksomhed.

  Vores firmavideoer er skræddersyet til hver enkelt kunde – så du kan få præcis det budskab ud, som bedst beskriver din virksomhed. Det er dig, der i sidste ende bestemmer, hvad din profilvideo skal indeholde, hvor jeg fungerer som din professionel sparringspartner undervejs i processen.

  En grundig planlægning, giver et bedre resultat!

  Det er vigtigt for enhver virksomhed at fremstå professionel og målrettet. Får du mig til at udarbejde en profilvideo for din virksomhed, kan du være sikker på, at der vil komme et professionelt og gennemarbejdet produkt ud til dine seere.

  Jeg hjælper dig med at være skarp på indholdet og sørger for optagelser med de mest avancerede kamerateknikker og gennemarbejdet redigering.

  Sammen ligger en vi en effektiv tidsplan, så vi sikre alle ressourcer bliver brugt optimalt med bedste resultat.

  Mulighederne er mange – og vi finder sammen den løsning, der bedst matcher din virksomhed og dine budskaber.

  Video eller video og billed content?

  I dag er spørgsmålet ikke, om din virksomhed skal bruge video og billeder i sin markedsføring! Nej det handler meget mere om hvilken type du skal bruge. Det handler i langt større grad om, hvad du vil med video? Skal du vise hvem og hvad du kan? Skal du bruge det internt til medarbejderudvikling eller ønsker du flere salg i din webshop?

  Så det vigtigt du tager stilling til om du søger en video eller video content. 8 ud af 10, ved godt at video er vigtig og de skal bruge det til at kommunikere til deres målgruppe om det er internt eller ekstern. Men ofte er der ikke sat et mål, med det content som man står med. Typisk bliver den delt et par gange på facebook eller instagram også ligger den fast på en underside på ens hjemmeside eller webshop. Det er præcis her at det går galt med video og billed markedsføring, for det svarer simpelthen til at købe en flot bil, uden at sætte hjul på den. Det kræver en strategi at bruge videomarkedsføring! Men lad mig hjælpe dig med at finde svaret!

  Denne løsning er til dig som allerede ved at videomarkedsføring er afgørende. Til dig som ved at flere videoer er et must, for at fange din målgruppe eller måske fordi du ønsker mere trafik eller salg på din webshop?

  Video, billeder og online annoncering samlet i én pakke. Du får en digital strategi, både når det gælder dit indhold og hvordan du markedsfører det, professionelle billeder samt giver vi det liv online, så du kan ramme dine mål.