Vælg en side
Video og animation

Video og animation direkte til dine kunder

 

Video og animation er et stærkt kommunikationsværktøj som du kan bruge på kryds og tværs af din markedsføringsstrategi.

Ønsker du en mindre produktvideo som du kan have kørende på infoskærme, nemt dele på tværs af dine sociale medier eller måske liggende på dine hjemmeside eller webshop?

Måske har du et budskab som du gerne vil kunne du gerne vil sprede eller en en specifik atmosfærer, som du gerne vil give videre til dine kunder. Det kunne også være at du har sælgere som nemt skal kunne præsenterer virksomheden ved et kundemøde.

Mulighederne er mange!

Virksomhedspræsentation

Budskab

Produktpræsentation

Animationsvideo

Video og animation har en lang række fordele frem for tekst. Med video og animation kan man på kort tid fortælle, hvad din virksomhed tilbyder, deres værdier, eller vise et specifikt univers, samtidig med at de besøgende fastholdes længere på dit website eller webshop.

Derudover øger video og animation chancen for at konvertere et besøg til et salg, den kan skabe trafik fra a-b og kombinerer man det f.eks. med en specifik landingpage på sin hjemmeside, webshop har du gjort det nemmere for den besøgende at fortage en handling.

Video og animationsfilm er ligeledes et uundværligt værktøj når søgemaskineoptimering, fordi søgemaskiner som Google og Bing vægter videoindhold meget højere end tidligere. Derudover er det f.eks. Google der ejer Youtube, så laver du din egen Youtube kanal vil den med tiden ranke højere end andet almindeligt content.

Noget af det vigtigste i dag for kunder er tillid til der hvor de handler. De ønsker at kunne sætte et ansigt på virksomheden, så de på den måde kan skabe en relation. For mange kunder handler det om et tilhørsforhold og genkendelighedsværdi. Skal du f.eks. sælge en klapvogn, så det naturligvis altid dejligt med et godt tilbud. Men endnu vigtigere er det at kunden kan sætte sig ind i de funktioner som de bøvler med i hverdagen og det kan ofte være lidt svært at forklarer i tekst.

Men med video og animationsfilm kan du på kort tid skabe et univers som de kan sætte sig ind i på den måde vise hvordan det kan være med til at løse nogle af de små hverdagsudfordringer.

Videoen herunder som er udarbejdet for Citroen Århus Poul Rasmussen, sætter fokus på produkt, miljø og målet er at skabe en stemning som kunden, ikke kun ønsker at bidrage til, men også kan se sig selv i.

Du skaber historien, problemstilling og løsningen som kunden kan forholde sig til, sætte sig ind i, eller ønsker at få løst.

Sidst men ikke mindst er video og animationsfilm et utroligt stærkt markedsføringsværktøj, når det handler om at få spredt sit budskab. Alle har i dag hurtig internet forbindelser både i hjemmet men bestemt også på mobilen. Derudover er vi blevet meget mere kritiske når det gælder det vi bliver eksponeret for, samt ikke mindst det vi ønsker at dele med andre. Her er video og animationsfilm, nemt at dele, det er mere interessant at trykke play, fremfor at skulle læse en længere.

Er video og animationsfilm noget for mig?

Er du en virksomhed, der har et budskab, service eller et produkt, så er video og animationsfilm bestemt noget for dig.

Det er dog vigtigt at du gør op med dig selv hvordan du ønsker at det skal gøres til en del af din virksomhed og hvad dine mål er med en video eller animationsfilm.

Det kan naturligvis godt være svært at gennemskue hvordan man kommer i gang, hvad koster det? Hvordan bruger jeg det i min dagligdag og hvad skal mine målsætninger være med at få lavet det. Her er du meget velkommen til at ringe eller skriv til Desino.dk, så kan vi sætte os ned og kigge på hvordan film eller animation kan blive en del af din markedsføringsstrategi – så klik på knappen herunder eller ring, så kan vi tage en dialog omkring de ting du ønsker at blive klogere på og ikke mindst det der matcher dine behov, ressourcer, så du kommer rigtigt fra start - første gang.

 

9393 3993 – [email protected]

Har du et projekt du godt kunne tænke dig at vende, så giv lyd fra dig ?

Share This