Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Videoproduktion

Rådgivning – Udvikling – Produktion – Distribution

Jeg hjælper virksomheder med at formidle deres budskaber via film.
Film har en enestående evne til at skabe følelser og vække interesse hos dem der ser med!

Jeg skaber og producerer adskillige reklamefilm til alle platforme med det mål for øje at det skal give værdi til dig og ikke mindst din målgruppe.

Hvad kan video?

Videoen er et utroligt levende medie, som kan fange og skabe stemninger. Det er desuden et medie, hvorigennem man, på grund bevægelighed, billeder og lyd, nemt og hurtigt kan fange modtagerens opmærksomhed. Med korte, præcise og stemningsskabende film er det muligt at skabe en rammefortælling om jeres produkt og på den måde forføre og tiltrække modtageren.

Modsat reklametekster kan man ved hjælp af videoen illustrere produktets funktion og kvaliteter ”in motion”. Det vil sige, at brugeren med det samme forstår, hvad I vil med jeres produkt. Reklamefilmen kan nemlig både formidle jeres brands historie og vision, men også vise, hvordan jeres produkt virker i praksis.

I samarbejde med jer kan vi skabe en levende, forførende og smuk reklamefilm, som imødekommer netop jeres behov, hvad angår målgruppe og platform.

Video eller video og billed content?

I dag er spørgsmålet ikke, om din virksomhed skal bruge video og billeder i sin markedsføring! Nej det handler meget mere om hvilken type du skal bruge. Det handler i langt større grad om, hvad du vil med video? Skal du vise hvem og hvad du kan? Skal du bruge det internt til medarbejderudvikling eller ønsker du flere salg i din webshop?

Så det vigtigt du tager stilling til om du søger en video eller video content. 8 ud af 10, ved godt at video er vigtig og de skal bruge det til at kommunikere til deres målgruppe om det er internt eller ekstern. Men ofte er der ikke sat et mål, med det content som man står med. Typisk bliver den delt et par gange på facebook eller instagram også ligger den fast på en underside på ens hjemmeside eller webshop. Det er præcis her at det går galt med video og billed markedsføring, for det svarer simpelthen til at købe en flot bil, uden at sætte hjul på den. Det kræver en strategi at bruge videomarkedsføring! Men lad mig hjælpe dig med at finde svaret!

Du ved at du skal bruge 1 video!
Måske skal du holde et event, det kan være du skal bruge en profilvideo eller det kunne være en træningsvideo til internt brug i virksomheden?

Denne løsning er til dig som allerede ved at videomarkedsføring er afgørende. Til dig som ved at flere videoer er et must, for at fange din målgruppe eller måske fordi du ønsker mere trafik eller salg på din webshop?

Video, billeder og online annoncering samlet i én pakke. Du får en digital strategi, både når det gælder dit indhold og hvordan du markedsfører det, professionelle billeder samt giver vi det liv online, så du kan ramme dine mål.

Lad mig ringe dig op

Det kan godt være lidt svært at vurdere hvilken løsning der giver dig den største værdi. Så lad mig høre lidt mere mere om dine tanker, så vi sammen kan finde den rigtige løsning.

  Jeg accepterer at Desino ApS må kontakte mig via telefon og email

  CONTENT STARTER

  Din hjemmeside, de sociale medier er en oplagt kanaler for eksponering af jeres brand via en profilvideo, et interview eller på anden måde igennem en enkeltstående video som fortæller jeres historie. Hvis det er løsningen du søger så skal du læse mere om THE ONE. Men hvis du ønsker mere trafik til din hjemmeside, webshop eller ønsker at vise dit brede udvalg produkter, så er de sociale medier, der hvor du kan nå ud til en bred gruppe af mennesker med push video og billeder. Om dit produkt er en service eller et fysisk produkt og uanset om filmen skal laves til Facebook, Instagram, Youtube eller LinkedIn, tilbyder Jeg hjælp med at producere netop den film, som passer til jeres målgruppe og medie. Derudover udarbejder vi en fælles strategi for hvordan du få mest ud af din nye  video+foto løsning, så det har værdi for dig og dine kunder.

  Oftest vælger man CONTENT STARTER (Den mest solgte)! Her udarbejder vi sammen en digital strategi for dine videoer og billeder. Du får 3 videoer af 60 sekunder eller 12 videoer af 15 sekunder om måneden + 5 billeder, tilpasset til de kanaler som vi sammen vælger de skal kører på. Disse videoer bliver så integreret i din nuværende markedsføring, så de opnår mest muligt værdi ud fra de målsætninger vi sætter.

  Læs mere om CONTENT STARTER

  Youtube

  Profilvideo

  En profilvideo viser fortællingen om jeres brand på en levende måde. Formålet er at fange modtagerens opmærksomhed og hurtigt skabe interesse for jeres brand.

  Profilvideoen kan hjælpe jer med at få formidlet jeres virksomhed på en overskuelig og forståelig måde specielt hvis du har behov for at forklare kort om, hvem I er, og hvad jeres styrker er. På den måde er det nemmere for modtageren at få indsigt i jeres unikke profil, Når de besøger din hjemmeside, eller dine profiler på de sociale medier, det giver altid et bedre billede af virksomheden, end du vil kunne beskrive med tekst. Desuden søger du ligeledes at holde kunden på din hjemmeside i længere tid og det er bestemt et plus.

  Produktvideo

  Der findes mange produktvideoer, som virker sjuskede og uoverskuelige. Hvis I vælger Desino, er I sikre på at få en velproduceret produktvideo, som illustrerer jeres produkts kvaliteter på en levende, fængende og skarp måde.

  Uanset produktets kompleksitet kan vi skabe en video, som giver et overblik over specifikationer og funktioner. Produktvideoer er velegnet til brug på f.eks. en Webshop. Upload din produktvideo direkte på siden eller embed den fra YouTube, og lad dine kunder se, hvordan dit produkt fungerer, vis dem funktion og kvalitet. Det giver en bedre konvertering af dine produkter.

  Har du et produkt du ønsker ekstra fokus på er en produktvideo bestemt et godt valg, specielt hvis du kombinere den med din resterende markedsføringsstrategi hvilket kunne være som en del af dit udstillingsdisplay på messer, konferencer og lignende. Da det fanger kundernes blikfang og drager dem hen til din stand.

  Filmproduktionens forskellige faser

  Produktionen af jeres reklamefilm er naturligvis en proces med adskillige faser. I denne proces vil jeg i samarbejde med jer, tilpasse og justere, således filmen stemmer overens med jeres ønsker. Processen er kreativ, men har i høj grad fokus på markedsføringsdelen af Jeres produkt, service og brand.

  I samarbejde vil vi udarbejde ideer og diskutere, hvilke muligheder der er. Udfra dette udarbejder jeg et storyboard, som skal være vores guideline for hele filmen.

  Preproduction

  Preproduction, det vil sige, før selve filmproduktionen går i gang, er der en fase med ideudvikling. I denne fase kan I fremlægge alle de ideer, I har til reklamefilmen. Jeg vil på samme måde fremlægge mine ideer. Herefter vil vi i samarbejde diskutere jeres og mine ideer, sådan I kommer på tæt som muligt på jeres ønske. Denne del af processen er utrolig vigtig da den ligger grund for hele måden som filmen og den måde vi skal arbejde på.

  Vi vil desuden snakke om, hvilken setting I ønsker. Det drejer sig om fysisk lokation, lys og lyd og så videre. Overordnet set handler det om at finde ud af, hvilken stemning I ønsker, og hvordan man bedst muligt forener det med produktet. Det er altså en proces, som drejer sig om at forene kreativitet og markedsføring. Med jeres ideer og produkt og med min ekspertise vil jeg skabe en unik og smuk film som du kan bruge til at styrke din markedsføring.

  Det handler ligeledes om, at vi hurtigt kan tilpasse os nye situationer, hvis I ønsker at lave justeringer undervejs. Jeg vil nemlig gøre forløbet så gnidningsfrit og effektivt som muligt, så der ikke bliver spildt nogen tid.

  Produktion

  I produktionsfasen kulminerer al forberedelsen. Det er her idéen udmønter sig og skal tage form. Det betyder nemlig, at tiden mellem planlægning og udførsel sker utrolig hurtigt og da vi inden har lagt en god plan, er sidst men ikke mindst med til at skabe et meget klart og præcist resultat i filmens udtryk.

  Efter optagelserne går vores jeg ind i post-produktionsfasen. Processen kan være omstændig, og her handler det om at forvandle råmaterialet til et overskueligt, færdigt produkt. Her bliver der også redigeret lyd og billede, så kvaliteten er i top.

  I denne proces bliver det hele sat rigtig sammen. Så for at være sikre på, at I får jeres ønsker indfriet, vil jeg undervejs have en aktiv dialog med jer omkring lyd og stil. Det vil også være her hvor I løbende modtager udsnit af filmen, så I kan komme med indvendinger, hvis I ønsker noget ændret.