Agerskellet 46
8920 Randers NV
CVR: DK-35683062

[email protected]
93933993

Se endnu mere her:

YTIGFBIN

Back to top

Videoproduktion

Rådgivning – Udvikling – Produktion – Distribution

Desino hjælper virksomheder med at formidle deres budskaber via film.
Film har en enestående evne til at skabe følelser og vække interesse hos dem der ser med!

Hos Desino skaber og producerer vi adskillige reklamefilm til alle platforme.

Hvad kan video?

Videoen er et utroligt levende medie, som kan fange og skabe stemninger. Det er desuden et medie, hvorigennem man, på grund bevægelighed, billeder og lyd, nemt og hurtigt kan fange modtagerens opmærksomhed. Med korte, præcise og stemningsskabende film er det muligt at skabe en rammefortælling om jeres produkt og på den måde forføre og tiltrække modtageren.

Modsat reklametekster kan man ved hjælp af videoen illustrere produktets funktion og kvaliteter ”in motion”. Det vil sige, at brugeren med det samme forstår, hvad I vil med jeres produkt. Reklamefilmen kan nemlig både formidle jeres brands historie og vision, men også vise, hvordan jeres produkt virker i praksis.

I samarbejde med jer kan vi skabe en levende, forførende og smuk reklamefilm, som imødekommer netop jeres behov, hvad angår målgruppe og platform.

SoMe pakken

Din hjemmeside, de sociale medier er en oplagt kanaler for eksponering af jeres brand. På de sociale medier kan I nå ud til en bred gruppe af mennesker, men på samme måde er det også muligt at sigte efter jeres ønskede målgruppe. Om jeres produkt er en service eller et fysisk produkt, kan vi hjælpe jer med at markedsføre det på de sociale medier. Uanset om filmen skal laves til Facebook, Instagram, Youtube eller LinkedIn, tilbyder Desino hjælp med at producere netop den film, som passer til jeres målgruppe og medie. Derudover får du rådgivning om hvordan du få mest ud af din nye desino video+foto løsning.

Typisk består en SoMe video af 1 x Profilvideo a 30 til 60 sekunder tilpasset til din hjemmeside, facebook mm samt en udgave kun til instagram samt 10 situationsbilleder til brug på hjemmeside eller i markedsføringsmateriale. Men afhænger naturligvis af dine ønsker og dit budget.

Ring og hør om dine muligheder allerede i dag!
9393 3993

Styrk din online markedsføring med Desino, perfekt til din hjemmeside, facebook, Instagram, Linkedin, YouTube eller Google My Business. Mulighederne er uendelig med videomarkedsføring.

Youtube

Profilvideo

En profilvideo viser fortællingen om jeres brand på en levende måde. Formålet er at fange modtagerens opmærksomhed og hurtigt skabe interesse for jeres brand.

Profilvideoen kan hjælpe jer med at få formidlet jeres virksomhed på en overskuelig og forståelig måde specielt hvis du har behov for at forklare kort om, hvem I er, og hvad jeres styrker er. På den måde er det nemmere for modtageren at få indsigt i jeres unikke profil, Når de besøger din hjemmeside, eller dine profiler på de sociale medier, det giver altid et bedre billede af virksomheden, end du vil kunne beskrive med tekst. Desuden søger du ligeledes at holde kunden på din hjemmeside i længere tid og det er bestemt et plus.

Produktvideo

Der findes mange produktvideoer, som virker sjuskede og uoverskuelige. Hvis I vælger Desino, er I sikre på at få en velproduceret produktvideo, som illustrerer jeres produkts kvaliteter på en levende, fængende og skarp måde.

Uanset produktets kompleksitet kan vi skabe en video, som giver et overblik over specifikationer og funktioner. Produktvideoer er velegnet til brug på f.eks. en Webshop. Upload din produktvideo direkte på siden eller embed den fra YouTube, og lad dine kunder se, hvordan dit produkt fungerer, vis dem funktion og kvalitet. Det giver en bedre konvertering af dine produkter.

Har du et produkt du ønsker ekstra fokus på er en produktvideo bestemt et godt valg, specielt hvis du kombinere den med din resterende markedsføringsstrategi hvilket kunne være som en del af dit udstillingsdisplay på messer, konferencer og lignende. Da det fanger kundernes blikfang og drager dem hen til din stand.


HØR MERE OM, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIT BRAND PÅ VEJ?

Martin Egesø
[email protected]
Tlf.: +45 9393 3993

Økonomi og priser

Prisen på reklamefilmen afhænger i høj grad af, hvilke ønsker I har i forhold til lokationer, skuespillerkontrakter, hvor lang tid produktionen tager at færdiggøre og så videre.

Jeg vil dog altid forsøge at imødekomme jeres ønske, sådan der er en sammenhæng mellem jeres ideer og budget. Med min erfaring kan I være sikre på at blive tilbudt den løsning, som er mest fordelagtig for jer. Det er altså ligegyldigt, om du har et lille budget på 5500+ DKK, mellem eller stort budget – så er jeg klar med en løsning som passer perfekt til jer.

Filmproduktionens forskellige faser

Produktionen af jeres reklamefilm er naturligvis en proces med adskillige faser. I denne proces vil jeg i samarbejde med jer, tilpasse og justere, således filmen stemmer overens med jeres ønsker. Processen er kreativ, men har i høj grad fokus på markedsføringsdelen af Jeres produkt, service og brand.

I samarbejde vil vi udarbejde ideer og diskutere, hvilke muligheder der er. Udfra dette udarbejder jeg et storyboard, som skal være vores guideline for hele filmen.

Preproduction

Preproduction, det vil sige, før selve filmproduktionen går i gang, er der en fase med ideudvikling. I denne fase kan I fremlægge alle de ideer, I har til reklamefilmen. Jeg vil på samme måde fremlægge mine ideer. Herefter vil vi i samarbejde diskutere jeres og mine ideer, sådan I kommer på tæt som muligt på jeres ønske. Denne del af processen er utrolig vigtig da den ligger grund for hele måden som filmen og den måde vi skal arbejde på.

Vi vil desuden snakke om, hvilken setting I ønsker. Det drejer sig om fysisk lokation, lys og lyd og så videre. Overordnet set handler det om at finde ud af, hvilken stemning I ønsker, og hvordan man bedst muligt forener det med produktet. Det er altså en proces, som drejer sig om at forene kreativitet og markedsføring. Med jeres ideer og produkt og med min ekspertise vil jeg skabe en unik og smuk film som du kan bruge til at styrke din markedsføring.

Det handler ligeledes om, at vi hurtigt kan tilpasse os nye situationer, hvis I ønsker at lave justeringer undervejs. Jeg vil nemlig gøre forløbet så gnidningsfrit og effektivt som muligt, så der ikke bliver spildt nogen tid.

Produktion

I produktionsfasen kulminerer al forberedelsen. Det er her idéen udmønter sig og skal tage form. Det betyder nemlig, at tiden mellem planlægning og udførsel sker utrolig hurtigt og da vi inden har lagt en god plan, er sidst men ikke mindst med til at skabe et meget klart og præcist resultat i filmens udtryk.

Efter optagelserne går vores jeg ind i post-produktionsfasen. Processen kan være omstændig, og her handler det om at forvandle råmaterialet til et overskueligt, færdigt produkt. Her bliver der også redigeret lyd og billede, så kvaliteten er i top.

I denne proces bliver det hele sat rigtig sammen. Så for at være sikre på, at I får jeres ønsker indfriet, vil jeg undervejs have en aktiv dialog med jer omkring lyd og stil. Det vil også være her hvor I løbende modtager udsnit af filmen, så I kan komme med indvendinger, hvis I ønsker noget ændret.