Hos Desino er det vores kunder som definerer os samt vores succes. Det er nemlig vores kunder som hjælper os til at blive bedre og bedre for hvereneste dag. Uden vores kunder var Desino ikke Desino!

Herunder ses et udvalg af vores kunder

Eva - Nørrebro

Vi har brugt Desino til alt vores markedsføring igennem de sidste 5 år og det er imponerende hvordan at de konstant kommer med nye ideer og udvikler vores forretning online. I dag står Desino for alt vedr. vores nye webshop, grafisk design, annoncering og generelt rådgivning. Vi har valgt at tilknytte Desino som fast del af vores setup og er glade for vi bare konstant ved at de har fokus på vores forretning og vores online udvikling.

Varmeste anbefalinger fra Eva & Rene - Nørrebro

Flemming - C&C Isenkram

Jeg har nu samarbejdet med Desino i næsten 6 år, og det har været med et udgangspunkt som næsten ikke var eksisterende, da vi mødte hinanden første gang. Efter utallige forsøg med både lokale og udenlandske virksomheder, valgte jeg at give Desino et skud, inden jeg ville se om min online strategi skulle revideres kraftig. Det er nu 6 år siden og i dag har vi en sund online virksomhed som supplere vor eksisterende butikker fysisk. Desino er i dag ansvarlig for alt hvad der har med vor online aktiviteter af gøre.

Alt fra det grafiske til optimering af købsprocesser og generel projektstyring i forbindelse med nye online samarbejdspartnere og alt indenfor annoncering og rådgivning.

Kan kun give vor varmeste anbefalinger til Desino, specielt hvis du som os ikke har tid og mulighed for at centrerer din digitale strategi.

Flemming Bødker 
C&C Isenkram

Morten - Nybolig / Nykredit

Desino har overgået vores forventninger i lanceringen af et nyt og banebrydende koncept for Nybolig. Opgaven bestod i produktion af reklamefilm til vores nationale SoMe platforme for et digitalt produkt, der hedder Nybolig Visual™ .

Desino var med på opgaven helt fra starten!
Desino involverede sig i alt fra story boards, locations, speak, og komplet efter-redigering.

Vi brugte ca 350.000 kr. i nationalt mediespend på de forskellige film - henover en 7 ugers periode. De resulterede i en CTR, der gennemsnitligt lå 10-19 gange højere end vores tilsvarende kampagner.

Desino er behagelig, pligtopfyldende, professionel og detaljeorienteret. De er dedikeret – og de leverede den vare, som de lovede os!

Morten Friis,
Distriktschef Nykredit Mægler (ansvarlig for udviklingen af Nybolig Visual™)

Venlig hilsen
Morten Friis

desinomary

René - Mary.dk

Vi besluttede i foråret 2021 at ændre vores online strategi og havde derfor brug for en ny webshop-løsning og partner herpå.

I løbet af processen fik vi anbefalet Desino. De var i stand til at reagere utrolig hurtigt og kom derfor med i betragtning, da valget skulle træffes. Og valget faldt netop på Desino, hvilket vi - 6 måneder henne i processen – er rigtig glade for.

Desino har i hele forløbet været en fantastisk sparringspartner, som er i øjenhøjde med os som kunde – og vores ønsker og behov.

Efter vi er gået i drift, har vi valgt at udvide samarbejdet med Desino, som nu står for hele udrulningen af vores online markedsstrategi – herunder udarbejdelse af kampagner, nyhedsbreve mm. Samtidig fortsætter vi med den konstante sparring omkring optimering af webshoppen.

Er du i tvivl om, hvem du skal vælge som din fremtidige samarbejdspartner på webshop-løsning, online marketing og meget andet, så kan du trygt vælge Desino – og få en partner, som sætter en ære i, at DU får succes.

René - Boutique MARY

Jesper - Holm & Co

Kreativ og super god forståelse for min butik. Jeg har fra starten følt at Desino hurtigt kunne sætte sig ind i det jeg ønskede.

For mig er det mere end bare det grafiske udtryk, men ligeså meget følelsen som jeg ønsker at vise.

Her har Desino hver eneste gang om det er video eller grafik, fanget den spot on! Desino står bag opsætningen af vores nuværende webshop og har stået for alt det grafiske og udtrykket.

Jesper Holm
Holm & Co

Sara - Louise

Udtalelse er på vej!

Vi er Desino

Men i samarbejde med vores kunder er vi meget mere

Emil Buur / Partner

Emil Buur / Partner

SOME & EMAIL MARKETING - [email protected] - 5188 6850
Martin Egesø / Partner

Martin Egesø / Partner

SALG, CONTENT & VIDEO - [email protected] - 9393 3993

Vores team

Med fokus og forståelse for detailbranchen, kombineret med et kreativt team og stærke leverandører, som forstår at udnytte de digitale muligheder.

Er Desino bestemt det rette valg som sparringspartner til din digitale fremtid. Kontakt os allerede idag på 9393 3993 / 5188 6850 eller skriv til [email protected] -  Så tager vi en dialog.