Hos Desino er det vores kunder som definerer os samt vores succes. Det er nemlig vores kunder som hjælper os til at blive bedre og bedre for hvereneste dag. Uden vores kunder var Desino ikke Desino!

Herunder ses et udvalg af vores kunder

Eva - Nørrebro

Vi har brugt Desino til alt vores markedsføring igennem de sidste 5 år og det er imponerende hvordan at de konstant kommer med nye ideer og udvikler vores forretning online. I dag står Desino for alt vedr. vores nye webshop, grafisk design, annoncering og generelt rådgivning. Vi har valgt at tilknytte Desino som fast del af vores setup og er glade for vi bare konstant ved at de har fokus på vores forretning og vores online udvikling.

Varmeste anbefalinger fra Eva & Rene - Nørrebro

Flemming - C&C Isenkram

Jeg har nu samarbejdet med Desino i næsten 6 år, og det har været med et udgangspunkt som næsten ikke var eksisterende, da vi mødte hinanden første gang. Efter utallige forsøg med både lokale og udenlandske virksomheder, valgte jeg at give Desino et skud, inden jeg ville se om min online strategi skulle revideres kraftig. Det er nu 6 år siden og i dag har vi en sund online virksomhed som supplere vor eksisterende butikker fysisk. Desino er i dag ansvarlig for alt hvad der har med vor online aktiviteter af gøre.

Alt fra det grafiske til optimering af købsprocesser og generel projektstyring i forbindelse med nye online samarbejdspartnere og alt indenfor annoncering og rådgivning.

Kan kun give vor varmeste anbefalinger til Desino, specielt hvis du som os ikke har tid og mulighed for at centrerer din digitale strategi.

Flemming Bødker 
C&C Isenkram

Morten - Nybolig / Nykredit

Desino har overgået vores forventninger i lanceringen af et nyt og banebrydende koncept for Nybolig. Opgaven bestod i produktion af reklamefilm til vores nationale SoMe platforme for et digitalt produkt, der hedder Nybolig Visual™ .

Desino var med på opgaven helt fra starten!
Desino involverede sig i alt fra story boards, locations, speak, og komplet efter-redigering.

Vi brugte ca 350.000 kr. i nationalt mediespend på de forskellige film - henover en 7 ugers periode. De resulterede i en CTR, der gennemsnitligt lå 10-19 gange højere end vores tilsvarende kampagner.

Desino er behagelig, pligtopfyldende, professionel og detaljeorienteret. De er dedikeret – og de leverede den vare, som de lovede os!

Morten Friis,
Distriktschef Nykredit Mægler (ansvarlig for udviklingen af Nybolig Visual™)

Venlig hilsen
Morten Friis

Jesper - Holm & Co

Kreativ og super god forståelse for min butik. Jeg har fra starten følt at Desino hurtigt kunne sætte sig ind i det jeg ønskede.

For mig er det mere end bare det grafiske udtryk, men ligeså meget følelsen som jeg ønsker at vise.

Her har Desino hver eneste gang om det er video eller grafik, fanget den spot on! Desino står bag opsætningen af vores nuværende webshop og har stået for alt det grafiske og udtrykket.

Jesper Holm
Holm & Co

Sara - Louise

Udtalelse er på vej!

person_01

Rene - Mary.dk

Udtalelse er på vej!

Vi er Desino

Men i samarbejde med vores kunder er vi meget mere

Emil Buur

Emil Buur

[email protected] - 5188 6850
Martin Egesø

Martin Egesø

[email protected] - 9393 3993