Igennem vores partnere, er vi stærkere. Det giver os de helt rette værktøjer samt muligheder for at sætte vores kunder helt i front, både når det gælder markedsføring, interne systemer og meget mere.

Herunder kan du møde vores partnere

sumoapartner

Sumoshop / A-Partner

Hos Desino har vi valgt at team op med en af Danmarks førende tech virksomheder indenfor CMS løsninger til detailbranchen.

Sumoshop er udviklet specifikt til netop detailbranchen og de viser sig i de funktioner og moduler som man får adgang til, når man vælger en Sumoshop.

En anden grund til at Desino har valgt Sumoshop som partner er at det er en Dansk virksomhed placeret i Århus. Det betyder at vi som partner ikke skal snakke med et udviklingshus på anden side af jorden og har direkte adgang til dem som står bag systemet. 

Facebook - Marketing Partner

Facebook Marketing Partners er bureauer og teknologivirksomheder, der hjælper annoncører med at maksimere deres Facebook-annonceringsresultater. Disse virksomheder er blevet undersøgt og certificeret af Facebook baseret på ensartet ekspertise i at levere marketing succes til deres kunder. Facebook kategoriserer også disse agenturer baseret på deres ekspertise inden for forskellige brancher og marketingstrategier.

Det betyder at når du vælger Desino som din partner, så ved du at vi er certificeret.

Nets - Fysisk og online indløsning

forklaring

Klaviyo - Email marketing partner

Forklaring

Skal vi være partnere

Vil du gerne vide mere?

Så lad os forklarer dig hvilke betydning vores partnerskaber kan have for dig og din forretning. Ring på 93933993 eller skriv til [email protected]

Emil Buur

Emil Buur

Annoncering
Martin Egesø

Martin Egesø

Strategi & Design