Igennem vores partnere, er vi stærkere. Det giver os de helt rette værktøjer samt muligheder for at sætte vores kunder helt i front, både når det gælder markedsføring, interne systemer og meget mere.

Herunder kan du møde vores partnere

sumoapartner

Sumoshop / A-Partner

Hos Desino har vi valgt at team op med en af Danmarks førende tech virksomheder indenfor CMS løsninger til detailbranchen.

Sumoshop er udviklet specifikt til netop detailbranchen og de viser sig i de funktioner og moduler som man får adgang til, når man vælger en Sumoshop.

En anden grund til at Desino har valgt Sumoshop som partner er at det er en Dansk virksomhed placeret i Århus. Det betyder at vi som partner ikke skal snakke med et udviklingshus på anden side af jorden og har direkte adgang til dem som står bag systemet. 

googlepartnerenw

Google certificeret partner

Desino er certificeret Google Partner i søgeannoncering, shopping-annoncering, videoannoncering og displayannoncering. Vi er stolte over at være Google Partner. Men vi ved, at vi ikke nødvendigvis er de bedste af den grund. Derfor gør vi os konstant umage for at yde den bedste service og skabe det maksimale udbytte til vores kunder – store som små.


Fordele ved at vælge en Google Partner
Partnerskabet er din garanti for, at vi har gennemført en række eksamener hos Google og demonstreret evnen til effektivt at administrere annoncekampagner efter bedste praksis.

Som Google Partner har vi direkte kontakt til en repræsentant hos Google, så vi kan hjælpe dig bedre og hurtigt løse eventuelle problemer med din annoncekonto. Vi får endvidere adgang til produktopdateringer og nye annonceringsmuligheder før andre bureauer.

Vores medarbejdere kan deltage på specialiserede kurser hos Google, så vi konstant kan holde os opdaterede med den nyeste viden og de nyeste muligheder. Vi kan endvidere tilbyde møder og arrangementer med dig med deltagelse af Googles egne annonceeksperter.

Facebook - Marketing Partner

Facebook Marketing Partners er bureauer og teknologivirksomheder, der hjælper annoncører med at maksimere deres Facebook-annonceringsresultater. Disse virksomheder er blevet undersøgt og certificeret af Facebook baseret på ensartet ekspertise i at levere marketing succes til deres kunder. Facebook kategoriserer også disse agenturer baseret på deres ekspertise inden for forskellige brancher og marketingstrategier.

Det betyder at når du vælger Desino som din partner, så ved du at vi er certificeret.

Ajour POS - Kassesystemer

Hos Desino har vi fokus på detailbranchen og netop her er en stærk kasseleverandør afgørende. Både når det gælder integraioner til henholdsvis Sumo og Shopify, men bestemt også som værktøj i butikken. Ajour leverer kassesystemer til det Skandinaviske marked med kontorer i København, Randers og Oslo.

De er specialiserede i servering-, detail-, special- og turist-virksomheder med fokus på at levere et POS-system som løser POS relaterede opgaver effektivt og optimalt.

Som partner hos Ajour Pos, kan vi hjælpe dig med en samlet løsning. Du naturligvis også meget velkommen til at kontakte Desino, hvis du udelukkende er på jagt efter en effektiv og sikker POS løsning til din virksomhed.

Nets - Fysisk og online indløsning

Har du brug for hjælp til en god indløsningsaftale på fysisk eller online handel. Så er Desino ApS registeret partner hos Nets.

Det betyder grundlæggende at vi kan hjælpe dig med hele processen om du vil oprettes med indløsning i butikken og online. Derudover har vi nogle fordelagtige pakkeløsninger, når du vælger at gøre det igennem os.

Klaviyo - Email marketing partner

Gennem Klaviyo tilbyder vi sms og e-mail marketing til vores kunder. Klaviyo er en e-mail marketing software platform, der automatiserer kampagner & flows til e-handel. Et kraftfuldt værktøj der hælper os med at levere en mere personliggørende oplevelse for vores kunders kunder.

Det er estimeret at email abonnenter har tre gange større sandsynlighed for at dele tilsendt materiale, end leads fra andre sociale medier.

Som Klaviyo Partnere har vi mulighed for, at bygge et holistisk marketing økosystem for vores kunder, og holde vores kunders kunder i hånden hele vejen gennem købsrejsen.

Husk du er altid velkommen til at skrive eller ringe hvis du vil vide mere omkring email marketing igennem Desino

Skal vi være partnere

Vil du gerne vide mere?

Så lad os forklare dig hvilke betydning vores partnerskaber kan have for dig og din forretning. Kontakt os allerede idag på [email protected] eller 9393 3993 / 5188 6850

 

 

Emil Buur / Partner

Emil Buur / Partner

Marketingspecialist - [email protected]
Martin Egesø / Partner

Martin Egesø / Partner

Strategi & Design - [email protected]